No more telecom

Stegen ner för den inbyggda brandtrappen kändes som stegen ut från OZ eller Kronobergshäktet. Titta inte bakåt, dom kanske ångrar sig. Fast här kan ingen ångra sig, det handlar bara om en uppsägning. Nu är det klart! No more telecom! Fan vad skönt. Kommer sakna er jag jobbat med, men inte mycket mer:)  Dags att ge sig några käftsmällar i helgen och söka nytt helt enkelt! Så, det är my news so far. Ha en bra helg Harris, tack!

Det brinner lite i Grekland va. Peloponnisos är rätt övertänt. Kanske dags att rigna stålmannen. Verkar bara bli värre. Nu är detta visserligen en relativt gammal bild. För att man inte ska få pisk och smisk ska man kanske skriva att man norpat bilden från Earthobservatory eller NASA? Dom där i kostym! 
 

image5

Hatar er!

Ni som tycker att tjejer är coola, ska ha lika rätt i samhället. Gå å dränk er! Titta vad ni nu har ställt till med era idioter! Nu tror tjejer massa dumheter! GAH! Bränn BH:n, lika lön, samma föräldrapenningsdagar. Dra mej baklänges, ni bögar ner allting! Knasar! Och här får ni anledninge till all IDIOTI!!


Stå och pissa, fuck me! 



Min värdelösa vardag blir din värdelösa bloggläsning

Bara så du vet!


Ni där, vanliga människor

Åskådare av denna blogg, hör och häpna! Toni vill ha 50% av intäkterna. Hm... Jag får ta ett snack med min juridiska avdelning och återkomma på måndag;)

Jaha, min sista vecka på jobbet, och jag försöker verkligen göra det bra! Så kommer en ny tjej, jäklar! Jag som jobbat ett halvår klämmer iväg 3 stycken, och HONDÅ? Jo tack 7 stycken. Känner man sig kass? Ja, men jävlar va grymt gjort! Tummen upp!

Jävlar vad mycket jag snackar om jobbet. Skärpning! Ja, jag har städat mitt rum för någon dag sen. Satan vad mycket damm det var under sängen, fantastiskt att jag inte fått diabetes eller nåt! Och Flo var här och hälsade på i fredags! Fett med yao, kommer hit igen på fredag. Gå ut i helgen! Shaka ass! Dansa på bardisken! Nej shit, det
 här e ingen jävla semesterort alltså, Alanya 07 får inte förknippas med sensommar Sundsvall 2007. Inte lika
flashigt va?
 


Haha, lagom kaxigt, bara i Grekland ser man en stor flagga i sten riktad rakt mot Turkiet. Cha tvii på er! Sihameeeniiiii dooorkiiii

image4

Harrkan ®

Har lessnat på att balansera min iskalla Zingo på magen. Förbannat kall, låg kvar i frysen ett tag. Slush ice.
HSB insåg att våran byggnad var rätt sliten i färgen, så dom har täckt för alla fönster och satt upp byggställningar utanför. Kan avslöja för nyfikna att temperaturen inomhus är säkert 27 grader och ganska kvav. Hjälper ju inte att jag har minsta rummet, förbenat! Måla snabbare annars hyr jag själv in några polacker som gör det 10 gånger snabbare och utan pengar!

Ohoj! Hemskt kul att vara telekommunikatör alltså, när man kommer till folk som av någon mystisk anledning pratar thailändska, frun bara alltså. Nej visst, jag ska inte förneka att semesterflirtar också kan leda till livslånga romanser. Men ibland undrar man ju! FNISS

Hur fan ska man göra så att fler läser sin blogg? Har ju typ 2 pers. Det är väl förmodligen DU och DU? Känn er speciella! Åh, nu är reklamen om Nyberg och Törnblom igen på 3:an. Jävla rishögsnamn!


Sumo

Jag är inte så tjock. Men jag önskar att jag var lite knubbigare, då skulle jag syssla helhjärtat med sumobrottning. Vet inte vad det är, men jag har alltid gillat det! Det går snabbt, inget tjafs. Bara rent spel! Pang bom, 5 sekunder=resultat!
Precis som livet ska vara.


Segheten personifieras

Att vara bakfull är ingen konst, att vara så bakfull att man törstar ihjäl av uttorkning är inte heller någon konst. Att man sedan är så bakfull att man inte ORKAR sträcka sej efter vattenflaskan som genast lindrar lidandet är faktiskt enbart idioti. Men sedan är jag ganska lat, så pass lat att när jag tappade bort sällskapet jag var med igår så sket jag i allt och gick för att äta, och äta gjorde jag!
1 maxmål med plusmeny.
4 smältost.
2 chilli cheese.
1 Cheeseburgare.
Summa sumarum, en söt liten måltid. Sen åkte jag mörktaxi hem och sov gott, jättegott!

Brorsan har köpt en skate idag, intressant att jag är så pass osmidig alltså. Shit. Låg mest på backen och segade.

Vad mer har jag på hjärtat? Jag måste börja träna, men eftersom livet redan är fyllt av en massa "måsten" så lägger jag det på hyllan. Tillsammans med mina "bli skådespelarpilotbrandman" drömmar.
Dags att titta på American Dad. Det enda ett barn behöver för att lära sig bete sej.
PS. Du är inte ful, du är bara förbannat rolig att titta på! DS.
image3


Bromsarna på SAAB:en gnisslar lite...

Bromsarna på SAAB:en gnisslar lite...

Misshandel av orala, vitala, nödvändiga delar

Jo man tackar, vaknar, drar till jobbet och lyckas inte sälja ett skit. 15:30 var det dags att infinna sej hos tandis. Hade visst missat min skriftliga påminnelse som kom när jag var i Grekland,  så jag fick ett fjortis sms "Hej, Harris!!! Du är välkommen på ftv mvh Hygi/ftv. Jaha? FTV? Finlands TV? Vad har jag nu anmält mej på? Mamma förklarade, tur att man har mammor! Så när jag väl infinner mej på vår älskade FTV så säger dom mitt namn fel, som ALLTID  ALLTID ALLTID, jag ska fan döpa om mej till Bo Ek! Väl inne hos tandfröken så blir jag brutalt misshandlad, våldsamt antastad och bestulen på min manlighet. Det är nästan så att mina tårar sprutar, jag spänner mej olidligt mycket och jag vill bara försvinna å be henne sluta, min tandsten är MIN tandsten, hon ska inte bestämma över den! Tandsten är där av en orsak, den fyller i gliporna mellan tänderna, vet inte tandläkare det? Hur som helst, när jag förlorat 5 liter blod och sköljt munnen från skelettrester så går jag därifrån. Jo tack 450 kronor! Första gången jag betalar för att bli misshandlad!
     Sen idag blev jag utskälld av en idiot på jobbet, han tyckte efter vi hade pratat klart och jag tackade för mej, att jag borde först ha frågat om jag ringde och störde. Och om du läser detta ska du veta att mina personliga känslor för dej är hat. Och hat är inte nära kärlek, usch vad idiotisk kommentar. Men jag sa ju till dej att jag skulle börja fråga det istället. Så du kunde sluta grina. Kärring. Jag har inte haft blogg länge, men man får väl hänga ut folk?
För att avrunda på ett fint sätt så ska jag skriva om..
 
image2

Blogg.

Nu har det hänt. Jag har tagit ett steg, förmodligen för sent, in i bloggens crazy värld. När jag skaffat denna blogg kommer alla lägga ner bloggandet, precis som det brukar vara. Hursomhelst. Nu har jag den. Lär ju ta en halv evighet innan jag fattar hur detta funkar. Stenålders Harrkan är i farten, watch out! 

Så vad händer då i mitt liv just nu? Jag är telefonhora, tjänar otillräckligt för att ens vilja hålla mej på den lagliga sidan av systemet. Sa upp mig idag! Starkt jobbat, insåg att jag hade en liten tarm som vill till Norge, och en tarm som vill ha pengar.
Ska jag göra en lista? Ja jag gör en lista då!

  •  Säga upp mig
  •  Pablo Fransisco Live
  •  Skaffa nytt Jobb
  •  Skaffa egen bil
  •  Skaffa egen lägenhet
  •  Anmäla mig till högskoleprovet
  •  Göra högskoleprovet
  •  Fira jul/julbord!



RSS 2.0