Två dagar i det fria

Dags för två underbara arbetsdagar. Jag kollade vädret också för att höja motivationen lite!



Med andra ord... ganska tråkig 6-dagarsprognos.

vakna

Det fanns en liten mur som en galen brud från Liden förlovade sig med. Berlinmuren.
Vi fick lära oss i skolan, att under dom mörka åren, under andra världskriget, ja då delade man på folket. Öst och väst.
Sen när jag fortfarande var liten, då rev man muren, man visste bättre.



Var man riktigt sur kunde man hoppa över den.
Alla har kommit för att se David Hasselhoff!



Israel, 2008.



Skjuter ni över bollen där, ja då får ni börja sy en ny grabbar!
Den här kan man inte hoppa över btw!
Hoppas ni är på rätt sida!




Lättroad grek 02:21

Den här reklamen är mittemellan alla southparkavsnitt jag streamat på webben, så jag har sett den hundra gånger nu. Skrattar bara mer och mer åt den.

VIKTIGT! VIKTIGT! VIKTIGT!
För att uppskatta den och skratta som mig, måste du inse att hon håller i ett chip, som får datorn att funka. Jag ser det mer som att det är en jättepytteliten japan hon håller i. Alla vet ju att japaner är sjukt smarta och snabbtänkta. Alltså, glöm chipet, hon pratar till en liten LITEN liten japs! Klicka och kolla!


To my future Harris Jr.

Tjena, pappsen här, du, om jag nånsin gör som killen i filmklippet, och sen skrattar, tja, sorry. Men du kommer förstå när du är stor nog att kliva på en unge själv! Det är något speciellt med små människor, barn/dvärgar, som gör häftiga rörelser. Thats all!

Hatar dig inte... tror jag!


lite kallt idag



Det var lite kallt på jobbet idag. Det gillar vi inte.


Man ska ju se saker från den ljusa sidan. Så... alles cool!
Hellweek är över. 2 dagars vila nu. Ska hänga på det franska fiket nere vid franska skolan. Fyfan vad gott allt där inne ser ut att vara. Mer CAFÈ blir det fan inte. Dom som jobbar har randiga tröjor, pratar franska, och kan fixa bakverk!


En bild som säger 18 ord!



Den här går ut till dig, min blivande exfru, som jag inte träffat än. Om du blir min exfru så har vi ju uppenbart bråkat endel och så... Så jag tänkte bara förbereda mig. HÄR FÅR DU!

1974



Efter det här kommer jag komma in på Princeton!

Den dumma människan

Folk som lägger upp annonser på Blocket.se måste vara bland de dummaste och sämsta människorna NÅGONSIN på stavning. Likförbannat finns de helt vokabulärt handikappade jävlar som inte kan stava till växellåda, förgasare, som har feta bilar i 800.000 kronors klassen. WTF? Särskrivning, felstavning. USCH!

Sen stör jag mig något enormt på människor som inte kan ett jävla dugg, men ÄNDÅ sitter på forum och diskuterar.

Jag drog en printscreen från ett Macforum.


Lite skojeri!

Nedan följer bevis på hur mycket en grek bryr sig. Så nästa gång du tjafsar med mig och jag säger "Det här är mitt careface", ja då menar jag det helt enkelt.




Det sista hans kollegor säger när dom kommer in är "Hallå är du helt jävla blind eller!"
Så, vill ni ha en kille som följer plikten, anställ en grek. Även att han rabbla upp vädret och kustvädret som sista grej.



Här har vi en cool kille. En som får en att tro att Terminator existerar.



Ganska exakt tre sekunder efter smällen så står han upp och de första han gör är att bråka på chaffisen i bilen som panga han.
Detta och en rad andra internetklipp jag sett bevisar att kvinnor i hög grad inte kan köra bil.
idiuter

MEN
Den här videon tar fan PRISET. Ni kan ALDRIG gissa hur fan hon lyckas krocka.


Maglev fo shizzle!

Nu hoppas jag att det blomstrar av teknologiska milstolpar framöver!

Magnetiskt svävande farkoster tex?
Har ju vart ett jävla surr om det, ser inte lika häftigt ut på avancerade Discovery som på denna busenkla hemmavideo.


Who the fuck is Tito?

Bara jag som aldrig orkat läsa ett enda ord om den där jävla Tito? Han ser ut ut som skit och så var det med det.



Thanks for flying Norwegian!

Haha! Idag när Berg flög upp till Tromsø fick han en liten överraskning. Han ringde och undrade om vi hade lastat med hans väska eller inte, för han hade väntat riktigt länge. Skulle vi vara så dumma att vi inte lastade med den?
Väskan kom med, men den såg kanske inte riktigt ut som förrut.

Några fyndiga karlar hade adderat en stolsrygg, galler från hundbur, skor, kläder, handskar, vattendunk på 20 liter, och 2 taperullar! Haha!

kuuuuul!

Lycka till på pilotutbildningen!


ingen rubrik

Jag blir inte behandlad som jag behandlar andra. Jag har till exempel aldrig slagit en lastvagn... Men idag slog den mig, igen, på samma ställe som i vintras. Idiot! Rakt ovanför stortån, 30 kg kallt stål. PANG... Jag svor lite och banka på den. Skitgrejer!


Så nu ska alla ha en bajsdag imorgon!
För det har jag bestämt!

Det var allt från mig...

PS. En 16 årig tjej tog livet av sig i Indien, pga detta med partikelacceleratorn och "jordens undergång".... Man kanske borde tänka 2 steg åt gången där borta? .DS



Kvinna->Idiot

Innan ni hispar upp er, lägg märke till att det är singular.

Har suttit och skrattat åt ett rikspucko (svenskreggad bil även), som försökt fickparkera en Nissan Micra på en glipa där jag kan parkera en skåpbil. Förmodligen kommer jag kunna njuta av idiotiska försök till fickparkeringar FLEERA gånger då hon bor här!

Först märker jag att den röda lilla flugan irrat omkring här väldigt många gånger. Tänker inte på det och sätter på några låtar. Lyssnar klart på båda. Bilen försöker fortfarande fickparkera... Oh Lord:P Jag börjar gapskratta och tar fram kameran.



Efter 7 minuters action.



Nu kör hon fram ytterligare 2 billänger precis efter jag tog bilden, för att ta SATS och verkligen komma in rätt.... eller nåt.



Bra, du fick till det... nästan.

Personen som körde fick sätta sig mot huven på Golfen bakom för att kunna öppna sin EGNA baklucka. Bra jobbat!
Fem getingar av Expressen, noll av mig!

In other news: Jag somnade på tåget på väg hem från jobbet. Vaknade som vanligt efter jag kom ut från tunneln... Varför kan jag inte hålla mig vaken 2 minuter extra från Oslo S där jag e spikvaken?
Märkligt., trutt.

Heydå.




Biljettsläpp imorgon!

Woaauw.. Jag blir sjukt jävla mer o mer sugen desto mer jag ser.



Nu måste jag fan sova. Inte hälsosamt annars!
Pump up the volume och inte bara diskant ffs!

Akupunktur

Hemma efter stooorpasset på jobbet idag... 06:00 till 21:00... waauuw...
Nu ska jag lägga mig i sängen och leka akupunktör.. justja, jag hittade akupunkturnålar i ett flyg... oanvända:P Haha! Dödshäftiga!

Kiss of the Dragon, lär mig den?!



OM jag inte kommer på jobbet imårrn ligger jag förlamad med några nålar i armen, fel nerv! Haha!

Telegram till idiuter!



Jag tycker inte om dig!

Big Bang!

Igår var det storfylla på Stargate! Fyfan vad bra det var. Vi var säkert 25+ där.
Jag sket just en kluns på toa, och tittade på våra söta silverfiskar. Såg inte Bruno, den stora... han måste vara på semester. Istället har det kommit en putteliten silverfirre nu som leker febrilt i en gammal toarulle.

Det diskuteras friskt om att jorden kommer gå under imorgon. Att några foskare av misstag kommer skapa ett nytt BigBang! Folk tror seriöst att dom byggt en tunnel för massa miljoarrrder bara för att förstöra världen. Kom igeeen, så snåla som folk är? Faktum är att den "sketastora" tunneln alla pratar om i själva verket är en partikelaccelerator. Det är CERN som snickrat ihop denna makapär. CERN står bakom en rad finurliga uppfinningar, till exempel www... The woooorld wiiiide web. Internääääät.
Fan alla brightheads i världen jobbar där, nu snackar vi BRIGHT kids! Inga baristor... som för övrigt måste vara världens enklaste jobb. Speciellt med tanke på att man kan köpa en maskinjävel som gör kaffe bättre än de flesta baristor.

Jag väljer att se på det såhär.

  • Dom lyckas återskapa ett bajjalitet BigBang och kan på så sätt lära sig en massa om VÅRT universum och massa jota. Jag ser fram emot detta, då jag även tror dom kommer uppfinna öl som kyler sig självt och håller kolsyran kvar. Bilar som flyger och viktigast av allt, bajs som inte kletar.
  • Om nissarna på CERN gör detta till ett nytt BigBang, ja... då finns inte mycket kvar vi kan göra. Tror inte det kommer börja brinna i farstun och skaka i hela huset, skulle gissa att att bigbang är BIGBANG, och förmodligen ett ganska skönt sätt att stämpla ut på.

För övrigt har YouTube blivit ett jävla skämt. Finns inga originalvideos kvar. Snåljudar som sitter och bestämmer alltså!

Helg fälg

I lördags var det avskedsfest, fint drag hemma hos några karlar från jobbet. Tamejfan alla var där! Skulle ut sen, då jag inser att min ena sko är borta. Antingen ligger den någonstans och gömmer sig i lyan, eller så fanns en pirat där! Orkade inte stå i kö på alla ställen heller, så det blev en skön ståuteiduggregn kväll:P



Passade på att ändra lite på siffrorna på denna skylt, 7-Eleven ska sälja 32000 vetebullar innan årets slut. Ändrade till 3... och antalet sålda hittils till 2... Fyfan vad vi skrattade där ett ta.
"Vi snakker mange boller!"
Passa er! Norge på G!


Varför måste alla flyg jämt flyga in massa tid? Står det att det ska landa 21:00 så kan dom väl försöka landa då!
Så jävla drygt att behöva gå ut till sitt flyg på enda matpausen man har, då flyget haft medvind från Berlin och landar 20:15 istället. KUL... I spöregn också. Haha...

Nog om det, idag ska vi vara glada =)

Grannar<3

Klockan är strax efter 18... så kommer du, äldre kvinna, ner och klagar på den höga volymen. Din man har säkert gnällt flera timmar men har inte stake nog att komma ner, fine. Tyvvär spelar jag inte eran musik, förrän nu. Nu spelar jag Vivaldi, de 4 årstiderna, på en skön ljudnivå. Slut på Electronisk Housemusik. Nu är det klassisk som gäller. Så, sitt nu stilla framför brasan i eran övre medelklasslägenhet på Frogner och njut av lite goa toner från förra årtusendets mest lyckade artist. Antonio Vivaldi! IT´s on the HOUSE! ;)



Såddär ser mina grannar ut, dom dricker té och klär sig stramt.

Flickvän, se hit!

Jag behöver en flickvän innan jag flippar totalt. Jag har börjat läsa böcker och rita i MS Paint på min gamla dator. Olyckligtvis duger inte vem som helst, vare sig det rör sig om flickvän eller tillfällig flört. Färskaste beviset kommer från i måndags då en fräsch puma ville ge mig sitt nummer, hon höll på med klättring och hade tight body. Jag sa argt NEJ och stod kvar, så gick hon till den väntande taxin och såg less ut. Taxin drog och jag var nöjd över mitt "klarsynta?" beslut. När taxin rullat 20 meter fattar jag vad jag just gjort och blir rätt lack på mig själv. Så nu har jag valt att sänka ribban, till en mer normal nivå. Nu funkar allt ner till 7 poäng!
Utöver utseendet måste jag tillägga några önskemål om denna fantasibrud såklart.
     Om vi är tillsammans så ska hon: tjäna mindre än mig, ha bröst, vara snygg på alla bilder, sova naken, ge mig sprängämne och vapen i julklapp, gilla att ha sin bästa tjejpolare hos OSS, den snygga, vara villig till att kalva ut en 120 ungar, jag vill knäcka Gingis Khan, vara GRYM på att köra bil och viktigast av allt inte ha harmynta. Om du vet någon brud nearby som kan uppfylla dom här kraven så hör du genast av dig. Det är viktigt, jag orkar inte rita i PAINT längre!



Det där är SÅ inte jag. Men kanske om några år?

RSS 2.0