Äntligen Aftonbladet!

För första gången sedan Hedenhös håller jag helt och hållet med Aftonbladets undersökning. I Kina hade dom små chinamen byggt ett parkeringshus för kvinnor intill ett shoppingcenter, med extra stora parkeringsrutor, enbart för att kvinnor är sämst på att köra bil och parkera och allt vad det har sig. Nedan följer formulan som förklarar ALLT.

Kvinna x Bil + Logiskt tänkande = Kvinnors kryptonit.

Det roligaste jag dock vet är när man ser tjejer sitta bakom ratten och inte ha en jävla aning om hur stor deras bil är. Dom vågar knappt fisa för att inte framspoilern ska ta i trottoarkanten. När jag ser killar som håller på så, då vill jag bara strypa dom. Dom hör inte hemma i ett fordon över huvudtaget!


Klicka och kolla!






3+1

Jag tänkte redan från första början att det vore ett korkat drag att kalla ett företag för Tre, enbart på grund av deras rika utbud på 3G telefoner. Jag tänkte att fan, vi går ju framåt? Det är som att döpa en biltillverkare till Volvo 240, för att dom krängde massa tofortis. Idioti. Så nu när Telia lanserar 4G, fjärde generationens mobilnät, så är det väl tamejfan döden för Tre och allt vad det heter? Alla goda ting är tre. Synd bara att utvecklingen hålls tillbaka till förtjänst av företag och privata intressen. Vi skulle fan vara där vi är idag för 500 år sen minst om inte religion existerade. Men men:)

Fin port i Oslo.



Vafan, blev min pannkaka staty eller vad fan är det fråga om?

Jag gjorde pannkakor första advent.



Här har ni receptet tjejer!
  • 3 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 1½ tsk salt































Grabbar, vi kör enligt detta vi! Så kan bögtjejerna köra sina Atkinsrecept.

  • 9 ägg
  • 9 dl vetemjöl
  • 18 dl mjölk
  • 2 tsk salt
Varför? Jo för att KILLAR KAN!

Madness I say!

Hotellinternet.

Jag gillar när man är på ett hotell och ska logga in på internet, den ena sidan är bara dummare och fulare än den andra. Man tror inte dom kan toppa det, men jo det gör dom!





You are now CONNECTED to TEH internetz.

Viktigt att man kan trycka Continue också.


RSS 2.0