Påse? JA!

Nu din jävel fick du så du teg! Köpte ett 6pack Sandwichglassar! Och när du frågade din hjärndöda fråga om jag ska ha min jävla "pose?", så svarade jag JA...  I tillägg till mitt JA sa jag också "5 extra tack"....
Fakk u! Nu fick du nåt att göra!
Jävla Icajobbare... Ett kok stryk ska ni ha ibland alltså!

6ex

Jag börjar jobba om sex timmar. Jag har städat en heel del idag. Tömt lyan på möbler. Eloge tack, men nää, det får man ju inte.
Nu ska jag sova och drömma om mitt jobb som jag vet att du är avis på.

Tankar

Jag har insett att ni kanske inte är lika intresserade av idiotiska filmklipp som mig. Så jag får väl börja göra det de flesta privata bloggare gör med sina bloggar, använda som en "Idag har jag"-blogg. Så, vi börjar direkt, med reservation för att det kommer komma lite idiotiska klipp ibland.

Idag vaknade jag runt 12 snåret. Hade visst somnat i soffan, en hona hade ringt mig vid tresnåret ser jag på senast inkomna samtal, vilket måste betyda att jag sagt nåt. Sätter mig upp, tv:n är redan påslagen.  Inga I-landsproblem i mitt liv, som att behöva slå på tv:n.
Inser att detta kommer bli en slapp dag, så jag ligger kvar i soffan och tänker, riktigt jävla länge. Tänker på vad jag sa i telefon igår, inser snabbt vad det rörde sig om. Tänker på flytten, den jävla flytten. Måste stuva in madrassen och nån flyttlåda samt kläderna på något med hjul och ta det till mitt nya boende på Frogner. Tänker på hur det ska gå med tömning och städning av denna lägenhet. Tänker på Freia, älskade Freia, kommer jag någonsin att känna den ljuva kakaosmörslukten igen? Jag ligger i samma ställning i soffan, med mitt täcke, och tänker riktigt länge. Tänker på min vardag, vad jag igentligen gör här i Oslo. Inser att det är förvånansvärt lite. Jag träffar vänner alldeles för sällan. Pratar i telefon än mer sällan. Tänker på vilka som verkligen är vänner, och vilka som är en fasad. Jag tänker... jag blundar, sen somnar jag.
Jag vaknar igen vid halv 8. Wow vilken otroligt seg dag. Jag ligger kvar i soffan till halv 10. Jag kanske har blivit deprimerad, gått in i en vägg utan att tänka på det. Jag sätter mig upp, tar en runda i det som har varit mitt hem i 8 månader. Jag flyttar till veckan, tidigt. Jag måste städa ur lägenheten idag och imorgon inser jag. 8 månader...
Det ekar lite i huvudet. Vad har jag gjort under dessa 8 månader? Jag kan nog inte slänga upp ett enda kort på alltför populära Facebook och lägga till nån flashig rubrik som "Min sköna vinter 07/08.", eller "Weekend i Prag med gott sällskap". Jag har tamejfan inte gjort något vidare häftigt. Jag har jobbat, och utöver det har jag vart hemma i Sundsvall och hälsat på totalt 3 gånger under dessa 8 månader. Under den här tiden kan jag nämna de människor jag känner här och säga antalet gånger och ställen jag träffat dom på. Dej, dej, och dej. Ni vet alla vilka ni är.
Tänker på att jag fått upp kontakten med en tjej igen efter ett knepigt "avslut" i Februari efter över en månads konstant hängande med varandra. Det känns bra. Om du läser det här ska du veta att jag är glad över att vi är vänner igen, jag har saknat dig. Fastän vi i det stora hela i ditt liv, eller i andras ögon, inte är riktiga vänner. Så är väl du en av dom som betytt mest för mig senaste tiden. Blir lätt så, du betyder mer för mig än jag betyder för dig. Mig kvittar det, så länge jag har dig.

Så, nu sitter jag här, 01:32 står det. Har skrivit i hela 9 minuter. Ätit 4 kanelgifflar under tiden, tittat på mobilen, inga spännande sms. Inga sms alls faktiskt. Jag ville igentligen ut ikväll, men det hade blivit jobbigt att städa en lägenhet i bakfylla. Jag vill ut och resa, jag var en mycket lyckligare person då har jag insett. Jag var mycket häftigare. Nu sitter man ju här som om livet är förbi, jag behöver nåt spännande, nåt nytt. Hjärnan har lärt sig mönstret utantill.

Nu ska jag sluta tänka, ska dricka mer Coca-Cola, äta fler kanelgifflar, och bara vara.


Det kvittar om du tappar tvålen

Hoppas du har en snäll vänkrets. Jag tror min hade tatt livsglädjen ur dig:P


Dags att bli regionistisk!

Fakk dis:

Stockholm
Göteborg
Malmö
Lund
Helsingborg
Växjö
Norrköping
Örebro
Uppsala
Umeå


Min stad er mye bedre en din!

"Mittuniversitetet får pris" -sr.se

Europeiska stadsbyggare har utsett Åkroken, Mittuniversitets campus i Sundsvall, till Europas bästa nybyggda universitetsområde och stadsdel.

– Kulturmagasinen i hamnen, en gammal gränd på Åkroken och Västhagens gavel inspirerade oss, säger Torbjörn Einarsson på Arken SE Arkitekter.

Det är fjärde gången som Åkrokens arkitektur prisbelönas. Senast var 2005 då området vann ett amerikanskt stadsbyggnadspris.

Den internationella juryn i Prix Rotthier 2008 har valt ut de tio bästa exemplen på hållbar stadsbyggnad som genomförts i Europa de senaste 25 åren.

 


Christian the Lion (måste ses)

Vad säger ni? Ska man kanske ta och skaffa vänner som GLÄDS över att träffa en igen? Haha! Fan såhär borde varje reunion vara!:D Detta är kärlek det!
NJUT av kanske den bästa filmen någonsin på internet hittils vad gäller djur. Om den är stagad eller inte får ni själva avgöra. Fint ändå:P


Fakk (you) x 2 tube!

Jaa, fuck you, YouTube! När jag pös in på tuben så möttes jag av något förskräckligt!

FAAG DAT!








Alla vet att jag inte är ett fan av Björn Gustafsson då jag tycker hans humor ligger på Kalle-Anka nivå. Eller fan, Kalle-Anka är bättre.

Bojkotta Youtube snart?

iPod Shuffle expanding market

Snart finns iPod Shuffle över heela världen.
Vart ska det ta slut? Snart kommer folk i rymden ha en shuffle. Idioti!


Glad midsommar!



Det finns vi som bara jobbar denna helg, stor cred till oss som får flygtrafiken i grannlandet att gå som på räls.
Vet inte vad som är mest tragiskt med denna bild, att babianen har handen i knät på nigerianen, (ja han är från Nigeria, det är coolt att ha sånna djur där.), Att nigerianen har en synlig kedja, eller att babianen har finare och renare kläder än nigerianen.

Fråga mig inte var jag hittar sånthär.

¡Quien busqa, enquentra!

Booked and ferdish

Nu är biljetterna till Hellas bokade, moderlandet, fädernäslandet. Garanterade soltimmar! Kungkeno!

I tisdags var jag lagledare. Wow, mafioso. Har lyckats slagit upp en fin fläskläpp och gjort illa höger framtand också, mein liebe righter. Nu vet jag precis hur man INTE ska göra när man rejsa på en longboard.

Har vart ledig nu 2 dagar och legat hemma och sovit. Alla är ju så förbenat tråkiga i denna by. Jag har hittat en ny, häftig, kompis nu trots allt, stolen vid fönstret, so many untold stories. Han ser ju allt som sker där ute, varför säger han inget till mig?

Nu är det Street Kings på min komputer. Måste gå på toa och äta pizza innan den börjar! Hoppas jag hinner!!!!



Då var det dagz igen!

Zlatan ska återigen göra rubriker i morgondagens tidning. Vinner Sverige står det nåt i stil med "Vi är BÄZT!" Och förlorar Sverige står det säkert "Zå nära, zatan vilken oziz."
Hursomhelst, vore kul om Sverige och Grekland kan ta sig vidare ur Zlatans grupp eller vad den heter.

Annat nytt, inrikes nu. Solen har tittat fram, och gräset är grönt.
Jag kan spela introt till Other Side med Redhot, samt Californication och Scar Tissue samt You´r Beautiful med Blunt. Great Success! Måste lära mig att göra det på ett smidigt sätt också, annars blir man utbuad och tomatkastad!

Ikväll är det min sista utgång i denna stad på minst 3 månader. Great progress!

Gå ut eller var ute!

Vad tycker ni själva?

"Becel, för dig som älskar ditt hjärta."

Jag säger bara såhär, CHOKLADSÅS, för dig som älskar chokladsås!

Happines is Harris-shaped!

Igår var det match, Grekland förlorade, regnet öser ner just nu och jag luktar svett. Livet har aldrig vart bättre än just denna stund. Jag omvandlar allt negativt till positivt, ni borde pröva det.

Drog ut en SAAB Aero XWD och rattade den häromdagen. Mysigt. Inget överdrivet, bara mysigt!

Nu gott folk ska jag lägga ner denna blogg!

All you need is a Harris, and a dream!

Puss!


Söker boende!

http://www.hybel.no/bolig/rum-sokes-mycket-lattanpasselig-d
Där finns väl allt sammanfattat! Spread the word!

Du var för bra för denna värld.

Fast solen lyser som aldrig förr, och det är en fantastisk dag ute, så valde Optimus Prime att stämpla ut denna dag, och inte de dystra dagar som vart tidigare. Han valde denna dag, för han ville gå ut på topp. Precis som alltid. Fasen vad surt, ingen mer glad min när man kommer hem från jobbet. Inget mer spontanplask. I will miss you.

Optimus Prime, tack för dessa 5 månader i galet sällskap. Du var en riktig champion och jag såg inte din stamtavla, men jag antar att du härstammar från en vithaj till farsa och den snyggaste Siam Fighting fishhonan öster om den gamla silkesorienten. Du gick obesegrad genom ALLA dina matcher i detta liv, och jag vet att himlen kommer få ett helvete nu när du är på och ska nita sönder Pärleporten.

Jag minns dig Optimus Prime!


Harris on the outside, tasty on the inside!

Visste ni att det bara krävs en hjärncell för att känna igen en människa? Undra flundra hur många jag skulle lära mig att känna igen. trettontusen kanske? Igår och idag har stridsflyg övat/showat ovanför stan. Fyfan, ta alla mina pengar, men låt mig för fan få åka med en gång. Top Gun! Mullrade på friskt på marken när maskinerna gäzade på. Shwooosh! Rakt upp i skyn, det andra flyget tätt efter. Pang pang pang, 3 lysfacklor släpptes ur första. Wow. I like it! Sånt här skulle jag kunna titta på vaaarje dag! Det var det gott folk. Letar även efter lägenhet/rum i Oslo. Om någon känner någon som känner någon vars hunds förra livscoach kände någon i Andarnas Makt som haft en seans med ett spöke från 1864 som spökat för Fru Bertilsson i Motala, vars enda igentliga mål vår att spöka för Fru Henriksson i Degerfors, som i sin tur blev så rädd att hon sket ner sig, och äldrevårdssnubben som fick torka bort skiten och samma dag träffade en söt tjej vars mamma var mäklare i Oslotrakten, så hör av er!

image109

RSS 2.0