En annan variant av ruulig.


Mest roligaste.



Haha! Den här katten är helt uppenbart chockerad över att se 2 girls 1 cup. Kattskrället har förlängt mitt liv tack vare konstant skratt senaste kvarten! HAAAAAA!

Nu blir det kulare!



Efter att ha sett detta sket jag nästan ner mig som killen i föregående klipp! HAHA! Så går det tjejen! Spyr du i påsen, spyr den tillbaka!

Nu blir det kul!



Jag förstår att det här är fake. Men det är fortfarande vackert och roligt. Njut!

Creasians!

Dom är inte lite kreativa dom där i öst! Närmare bestämt japanerna, googlejapaner! Här har dom snickrat ihop en liten film på hur det funkar med Google Street View. AKAKABUTO!


Kvinnoförnedring!

Inte för att roboten i sig är vad jag förväntar mig av en robot 2010, men vafan!:D Den har en kvinnoröst och går utan besvär in i köket! Respekt!



1:14 in i klippet:D Haha! Dom var tvungna att ha med det alltså. Fint:)

Khanty Mansiysk, the place to be!

haha, fyfan vad jag skrattat på jobbet idag. det har verkligen varit givande. låt mig förklara:
när man lastar sånna flyg som vi lastar är det trångt och har man otur så får man interkontinentala destinationer som hurghada eller liknande. då har den genomsnittliga passageraren med sig golfbag och resveska ner till syden. det kan röra sig om 220-250 bag i värsta fall. ibland har vi tillochmed haft 280. på en vanlig inrikesflygning till bergen kan det vara allt från 20 till 90. självklart finns undantag, men nu snackar vi i regel.

idag på förmiddagen så landade totalt 4 flyg med rysk registrering på landningsbanan och taxade in och ställde sig snällt på varsin gate. dessa förhistoriska 60tals stålfåglar såg ut som flygande likkistor, eller påminde mer om dom när man såg insidan. man behöver ju inte kosta på säkerhet och sånt, men vafan, håll det åtminstonde fräscht då så ser inte folk vad det rör sig om? tydligen skulle alla dra till ryssland för avslutningen av biathlon, eller skidskytte som det även kallas i folkmund. hursomhelst, jag sprang dit och kollade och slängde på lite gevär etc. och frågade i förbifarten hur många bag dom skulle ha på. på den ena hade dom haft 391 sa en kille. då brast jag i skratt och gick därifrån. 391? vafan!:D haha! och det var utrustning, och vallaboxar och massagebänkar och dittan och dattan. frågade återigen när dom var klar med alla 4 flyg, då hade dom haft 455 på den med mest, och ett mellanting på de andra två. 455 bag. wow. en boeing 747 tar väl typ så många. men här kom den lilla ryssern och tog det! helvete. grabbarna lastade alltså cirka 1600 bag på 4 flygplan. för en person som aldrig lyft mer än sin egen väska i stående ställning så går det inte att förstå.

Under ytan bor den fula fisken

Finanskris, yeah right. Medveten strategi? Möjligen. Det finns några få som gjort enorma kap, tack vare "finanskrisen". Den är och förblir ett sätt att råna folk på ett "lagligt" sätt. Läste lite om de Isländska bankirerna som flyttat runt lite cash och undgått skatter etc. Totalt rörde det sig om cirka 5.6 miljarder SEK som lägligt nog råkade försvinna lite innan kollapsen i Islands ekonomi ägde rum. Intressant. Med största sannolikhet så vet ju en handfull personer, bara på Island, att kollapsen är på väg. Detta styrker alla tidigare tankar om att "finanskrisen" är fabrikerad. Så nu får väl Island, som tidigare var ett av dom mest ekonomiskt liberala länder i vår tid, förlita sig till Världsbanken, och EU för hjälp. I gengäld kanske vi kan få suga lite energi ur deras varma källor eller fiska lite runt deras vatten? How sweet:) De giriga barnen från sandlådan finns kvar, de har bara växt upp och tagit på sig kostym. Vackert:)



"Du kan inte äta kakan, och ha den kvar", är vad ledarna försöker pumpa i oss.
"Du kan äta kakan, ha den kvar, äta andras kaka, få deras rester, samt odla mer kaka ur dina fienders kaka", är vad ordspråket igentligen borde säga. Om det skulle rikta sig till IMF.

Chatroulette

Var in en snabbis efter jobbet på chatroulette det vart så mycket skriverier om. Fyfan. Jag skrattade rätt ut i flera minuter, okontrollerat och gråtfärdigt. Såg mer köttklubba i än i charken på ICA. Sprang även på ett klipp på YouTube där en kille freestylar ihop lite sång och piano för dom han chattar med där. Ballt!:D


The Grudge

lördag 13 mars 2010
Arlanda Sky City
temp: 19 ºC
05:30

Jag ligger på en bänk och kollar på How I Met Your Mother och väntar på att checka in för flyget som går vid 08 till Oslo. På min sida, ställer sig en asiatisk kvinna i övre medelåldern och pratar med mig. Pausar och förbereder ett svar till standardfrågor som "vet du var man kan bajsa, ta ut pengar, eller ta kort?". Får en helt annan fråga ställd. Hon är i powerplay.

The Grudge: "You fly ASWEEEEDEEEEN?"
Oskyldig pojke: "No, I´m flying to Oslo, Norway." Tittar på henne och undrar om hon är en torped av nåt slag.
The Grudge: "AAaaaaaah, you fly noooway, ba you famiiiilyyy ASWEEEEDEEEN?"
Oskyldig pojke: "Yes, they live here." Hon kanske är ute efter mig?
The Grudge: "HOOOOKEEEY, TANK YOOO"

The Grudge beger sig upp på McDonalds där ett samtal startas via telefon. Oh neey! Hon är här för att likvidera mig tänker jag. Eller är hon hjärnan bakom det hela bara? Varför? Vad har jag gjort?

Jag spenderar nästa 5 minuter i att kolla mig runt med reflektionerna ur iPhonen.







Paradox utan dess like.



Sug på den du.

RSS 2.0