Request!



Gör en film om dom skjutglada norrbaggarna! Men ingen pangpang döda, erövra. Gör en i Michael Clayton stil. Dialog, dialog. Frågetecken, dialog. Slut.

Vikten av rättstavning.

Den allmänna synen i samhället om folk som hänger på flashback: Pundare, misslyckade.
Den allmänna synen i samhället om folk som läser tidningar: Duktiga, karriärsfolk.

Hur kommer det sig att inte en enda käft lyckas stava mer än två ord i rad rätt i kommentarsfälten? Jag börjar se felstavade artiklar i Aftonbladet också. Vart är vi på väg? Stava hur du vill när pratar med din kompis, men vill du bli tagen på allvar, stava då fan rätt. KUNGEN som har dyslexi stavar rätt, så kom inte och skyll ifrån er!

Flashback 1. Mainstream 0.


All hail!


Chuck Norris VS Car



Chuck Norris doesn´t belive in Germany!

JUICY WORLD


Crazy mother fucker!

E-Crazy - Mother Fucker by e-crazy

Citysounds.fm

Helskön sida där du bara dunkar igång random musik genom att klicka på en stad du vill lyssna på. Artister, privatpersoner och annat kan slänga upp musik genom Soundcloud.com, så kommer det upp på sidan, hazzle free! Hur bra som helst, skön musik också! Gratis har kommit för att stanna!



Citysounds.fm


Ny trafikregel!



Den här snubben lämnar man tamejfan företräde till, även om han kommer från vänster i en korsning! PUNKT! Tyngre kan ingen vara än Snorre Grande!

Köttskandal i Polen!

Aftonbladet skriver att 27 år gammalt keeeöött sålts till polzka polzka, och det är väääärldens ståhej om det. En anonym fotograf har skickat lite bilder till mig, som bekräftar det så kallade "köttsnusket" polish edition det vill säga. Jag kan inte annat än chockeras. Vad ÄR det som sålts till polackerna alltså!?




Det verkar som att gamarna gillade köttet iaf!

Femåringsreporter.

Läste om värdedepårånet i Sthlm. Ibland undrar jag varför vissa artiklar och intervjuer är så korkade, men nu vet jag. Det är ju femåringar som jobbar med vissa artiklar!





När grönt blir gult



Höstjävel. Dra åt helvete. DÖ! Allt kan dra åt helvete. Kyla, vinter, snö, blask, skit, bajs, skräp, ALLT! Solen, vi ses om 10 månader! HEJDÅ.

Dagens outfit



Glasögon: Fendi
Filt: Filtgrossisten
Valkar: Privat
Armband: Intensivvårdskliniken för fettmaskadade.
Diverse elektroniskt tjafs: Siemens

Nya iTunes Genius

Fan så fint det funkar med nya iTunes Genius. Om jag lyssnar mycket på soft mysik en dag, så lagrar den det, och skramlar ihop det, och relaterade låtar, i en egen playlist på Genius. Likaså om jag lyssnar på House, etc. Hur bra som helst! Bara tryck på play! Inga låtval eller nånting. Keep it as simple as possible!

För något år sedan förstod jag inte ett dyft av iTunes. Men nu funkar det ju bättre än Harpan på gamla windowskomputern jag hade. PREMIUM!



Varje ruta innehåller en genre. Bara välja och vraka.


Vila i frid Patrick Swayze





Val i Norge.

Och jag kunde inte vara mindre intresserad. Blondinbella är Sveriges rödamattan stjärna, två snubbar blir rikskändisar för att dom skojar med Idol-juryn, och jag ligger här i min ensamhet och laddar ner film. Jag känner mig väldigt avlägsen från händelsernas centrum.



Nu ska jag hänga tvätt, hänga läpp, och göra popcorn. Hejdå.

Grattis på födelsedagen

Årsdagen till världens största skådespeleri, det har gått 8 år, och ännu är inte det uppenbart för alla vad som igentligen är vad. I och försej trodde jag på tomten lite drygt 8 år. Men snart lägger sig väl sanningen lika tät och illaluktande som en långtradarchaffis ruttna fjärt. Money talks. Ciao!


Stackars vovve.

Han förstår ju inte vad som sker. Ryggen är ner, magen upp. Benen når inte ner. FAN vad jobbig känsla.


Jag vill ha ett husdjur.

Och även en livskamrat. Ska man skaffa en schäfer kanske? En TYZK SCHEEFER? Eller bara gå runt med hyena eller chilla med en boaorm som dom gör i Nigeria? Jag vet hur det här kommer sluta. Om någon vecka sitter jag här med en fiskjävel. Men vilken fisk det än blir kan den inte mäta sig med Optimus Prime. VÄRLDENS BÄSTA KAMPFISK I SAY!
Måste dra till havet och slänga i lite blommor åt han nu.


Är min bror kongolesisk?

Kongos utrikesminister heter Alexis Thambwe Mwamba, min lillebror heter Alexis. Har du något att säga Alex? VA? Är du kongolian?! JAG KRÄVER SVAR!



Skulle kunna vara min bror alltså. SKULLE KUNNA!

BOYHA!



Nu kör vi Premium bitches! Som jag brukar säga, premium peniz. Let´s roll!

80% av anledningen att jag skaffade det är för telefonen. Så nu har jag massa invites att dela ut! Coolast till kvarn!

BOYHAKASHA! Nu ska jag lyssna på musik 24/7!

Shaolin jew!



Han har ju så rätt så. Man vet aldrig när någon kommer in med en gisslan och skriker Allah Akhbar, för att sedan spränga sig själv. Händer ju alldeles för ofta, tröttnar dom aldrig? På tal om tröttnar, så finns en del intressanta jobb på Gardermoen. Det tråkigaste måste vara bland dom som tar emot dom amerikanska flygen. Dom har utstationerade väktare runt flyget. Fy....fan... vad fult. Dom bara står där. Som pingviner. Dom har ju inte ens pistol. Låtsasväktare. Vem har bestämt det? USA? Är dom rädd för norska terrorister? Amerikanska ambassaden i mina kvarter här är ju ett helt kapitel för sig. Inte ens en duva kan ta sig in. Fyfan. Vad är det med synagoggz och jänks som framkallar så mycket påhittad ilska? snap!

Vädjan till Mahmoud Ahmadi Nejad

Hej. Kan du komma till Sverige och förbjuda alla fjollor? Snälla? Få vår statsminister att eftersträva det du redan åstadkommit i Iran? Ett homsefritt utopiskt sammhälle?
Jag vill höra Reinfeldt stå på ett torg någonstans inom en snar framtid och säga till tusentals åhörare.. : "I Sverige,... finns inga bögar..."



Bild tagen ur, http://rahlenfeldt.blogg.se

Dags att införa obligatorisk testosteronmätning i tonåren och kalibrering därefter anser jag! Det här är INTE okej.

Farsoter.

Jag har förmodligen tjafsat med snubben upstairs. Och han har nu släppt alla sina farsoter RÄTT mot mig. Jag har nu utsatts för följande skit av vår allsmäktige gud.

  • Skabb, eller nåt liknande, kliar tamejfan konstant överallt.
  • Ett helt paket snabbmakaroner utspillt i väskan. Jippie!
  • Regn.
  • Ännu mer KLIII. Fan det kliar så jag snart tar ett rivjärn och kirrar biffen!

DET KLIAR OCH REGNAR SAMTIDIGT!

Fan så det kliar på mig. Tror jag har skabb, vattkoppor och svinkoppor SAMTIDIGT! Fan kliat mig röd nu. Överallt förrutom ansiktet. Allergi? Av vad? Har ätit samma saker som alltid. Tvättmedel? Varför kliar benen isf? Har inte tvättat jeansen ju. GAAH! Nu ska jag ta en dusch och se om det går över.

RSS 2.0