Propagandafilm



Jag förstår inte hysterin kring alla pandemier. Om det VERKLIGEN vore en pandemi, då skulle vi se NÅGOT fler drastiska åtgärder. Utegångsförbud, reseförbud, etc. Nu är det mest bara lite skrämselnyheter för att få oss rädda, sen erbjuda en lösning. As usual. Precis som fågelinfluensan och SARS. Så länge man kan tjäna pengar på något kommer riktig moral och etik aldrig att existera.

Nämen!


Klart man blir irriterad av glas i kycklingen. I-landsproblem.



Samtidigt i Afrika. En undernärd letar sina linser. U-landsproblem.

Bose SoundDock II


Köpte den här rackarn idag. Till dig som tvekar, sluta med det. Hugg en du också. Bose är lika mycket ljud, som Wikipedia är information som Google är sökmotor.



Investy gay chiun

The problem: 
Swedish police is looking for Dalarna, and some Volvo off C!

The answer: A large map of sweden, with land and water in green/blue, and Dalarna in red. 

Now the only problem is to find that damn car. The yellow prick is actually our capitol. Our and our, kommer från greken som är uppväxt i Sverige men bosatt i Norge. 

 

Don´t mess with the Zeus!

Jag är tung. Så pass tung att jag får olja att blanda sig med vatten. Negrar att älska Mexar. 

Mina hot är lika farliga som global uppvärmning!


Det var nån brud som kommenterade på förra inlägget. Slampig jag är som ens orkar göra allt det här, för att visa er att jag har naglar att klösas med. HerrejeZeus!

DET LEGNAL!

Just nu låter det likadant i mitt rum som när man kör bil i hundraförtiiiii och det spöregnar ute. Förjävligt. Jag önskar regndropparna hade små Madickenparaplaj. MEN ICKET. Dom faller fanimej med tyngdbälte runt sig.

Jag är ledig, och det regnar. Finns inte Gud, eller jävlas han bara igen?


Passagerare

Ibland undrar jag exakt hur passagerare tänker. På de flesta flighter sköter sig folk bra. Dom går dit dom ska. Hittar inga lömska vägar att snika runt på, vilket bara förvirrar dom själva. Allt är gjort så simpelt som möjligt. På ett flyg jag hade ikväll så stod jag nere vid vingspetsen och lotsade passagerare, för ja, dom behöver visas vägen. Och tro nu inte att om EN går rätt väg, att resten följer efter. Neeeeejdå. Om 10 passagerare går i ett led, upp för en trapp, och vidare... så kan 2 stycken helt sonika vika ur ledet och gå en helt egen väg. Bort, iväg, mot en annan gate. Där det står ett annat flyg. Eller där ett flyg är på väg att pushas. Fyfan alltså, ÄRLIGT. Vart ska ni? In i motorn på andra flyget eller? Så efter 2 tillsägningar och fysiska vägledningar vänder jag mig om, och då ser jag att alla börjar gå under vingen, fast vägen dom ska gå blir en OMVÄG om dom går under vingen. Det är helt enkelt smidigare att gå på utsidan. Men nejdå. Fast dom ser vart resten av skocken ÄR, så vill dom gå under vingen, ta en extra omväg, för att SEN komma till flocken igen. Idioti. Fick gå tillbaka, hänvisa ALLA RUUUUUNT vingen IGEN. Sen medans alla går upp för trappen så får EN för sig att gå på sidan av den, varför vet jag inte. Men hon börjar traska iväg, mot en vägg. VAD FAN? Det är alltså VÄRRE än lemmings. Dom här är spontana lemmings. Herrejesus min skapare, sen kommer grädden på moset. Pricken över i, the cherry on my sundae. Klimax. När en passagerare får för sig att gå rätt under vingen, ta upp en cigg, tända den, och chilla. Fyfan alltså. Helt serisöst. Ovanför skallen på henne finns en ventil där det står "Fuel overflow/ventilation" eller liknande. Massa tecken på dödskallar och 50 meningar om att HEY, du kan dö på många olika sätt om du gör ett fel här under. Nejdå, där ställde hon sig och skulle röka. FAAAAAAAAAAAAAAAAN. Jag skulle vilja sätta mig ner i ett rum, med en psykolog, och prata med henne. Vad tänkte hon på? Hur har hon ens TID att röka? När hon ska gå 30 meter till inomhusmiljö? Vill folk ta livet av sig får dom gärna göra det där jag slipper bli inblandad. Speciellt om du ska antända dig själv. Ni kan inte ana alltså, jag måste fan filma det någon gång och visa hur sjukt folk beter sig.

Nobelpriset måste ju en kille ta som i vintras eller när det nu var fick för sig att börja gå en seriös sträcka. Han avvek på något sätt ur ledet och började traska, bort från alla andra människor. Bort från alla byggnader, ut på ett stort öppet område. Bara gick och gick. Vart fan skulle han? Flyga iväg själv eller? Zombier tänker mer än många passagerare.

Konstverk till salu.



Japanen på Gardermoen, 2009
Harris Orfanopoulos
Pris: 329 kronor.




Den svider.



Det som svider mest är sättet huvudet lutar mot handen. Synd om grabben som fått sin kärlek förstörd. MEN, se inte så fejkdeppig ut på bilden karl!

Tung är du mannen!

Det här är min typ av humor! Fyfan. Vore alla som den här karln vore det inga problem i världen, bara practical jokes:D



Jag ska börja tanka avsnitt DIREKT!:D

Förlåt resenärer.

Idag vill jag börja med att be om ursäkt för att i princip alla flyg var försenade. Skål! Jag tror mycket kan skyllas på dimman som var under förmiddagen. Dimma+cargo+massa väskor=apa. Sen att jag inte lyckades få ut ett enda flyg i tid även då solen tittade fram, cargon försvann, är en annan femma. För övrigt vill jag föra till protokollet, att jag måste nog kolla mitt hjärta. När jag åker tåg KAN jag inte vara vaken. Somnade och började snarka mellan Lilleström-Oslo, sen även i tunneln mellan Oslo S och National. En resa på cirka 40 sekunder, med tåg. Hjärtat slutar slå, och jag faller bara i sömn.

Horisontal->Vertikal=Rekordtid X 2

Börjar väl med att gratta mig själv. Grattis! Jag fyller år. 23 år. Ser att min blomma börjar purkna ihop. Kanske ska ge han lite vatten, för just nu ser han ut som en hippie på weed. Väldigt svängig. Började min födelsedag precis som dagen innan min födelsedag, AKA Hitlers födelsedag, med att försova mig. Inget nytt för mig alltså. Jag är en rutinerad sleeper. Måndag vaknar jag 05:11 och hinner med en ersättningsbuss som tar mig till flygplatsen. Tåget hade gått 05:19, hade prickat det alltså! Idag vaknar jag 05:18, en minut tills tåget går liksom. Flög upp ur sängen, pissade, borstade tänderna och klädde på mig samtidigt. Sparkade till national på min bräda men missade tåget med 5 minuter. Varför försöker jag ens? Trodde jag att jag skulle komma dit på en jävla minut eller? Hursomhelst, hinner i tid till mitt första flyg med hästlängder. Duktigt jobbat. Spirto! Hursomhelst, idag fyller jag år. Jag är 23 år. Och tillochmed Facebook har grattat mig. Tamej fan. Kan man inte få cash av dom eller? Vore tungt! Nu ska jag ta mig en välförtjänt tupplur. Ciao, som den gamla mannen sa.


30 miljuner och 365 stockar i stjierten!

Grabbarna bakom Piratebay har fått sin dom. 1 års fängelse och 30 miljonor SEK i skadestånd. Nu har svenska rättsystemet visat att dom VERKLIGEN styrs av pengar från industrin. Det skiter i om dom dömer fel, så länge det främjar mediamogulerna, as usual. Kom igen då, folkrörelse ftw! Alla följer dessa små steg, så ska ni se att dom kommer TVINGA oss att betala en viss kostnad till mediaindustrin på deklarationen, eller varje månad.

  • Köp ALDRIG, NÅGONSIN en CD, DVD, BlueRay disc.
    Vare sig med musik, film, eller program. Ladda ner allt du behöver. Det finns, det är gratis, och det funkar.
  • Gå aldrig på bio. Du kan ladda ner filmer istället. Det är trevligare att sitta hemma och titta, du kan prata, du slipper annat folk.j
  • Fortsätt ladda ner. Jag gör det. 
thepiratebay.org
tankafett.org
mininova.org


Alltså, för att se det hela ur ett annat perspektiv, så borde ju den som står bakom Blocket.se stämmas på samma sätt? Där kan folk med "fel" synsätt köpa en bil, ett vapen, etc, och råna en affär. Så in med Blocket.se ägaren/ägarna i finkan. Hela Flashbacks grundare borde ju lönnmördas. Där finns allt från droger, nerladdningar, hacking, politiska diskussioner, etc. Tänk så mycket ondskefullt som planerats genom den sidan bara? För att inte nämna General Motors. Alla bilar som är elektroniskt spärrade vid 250 km/t borde man ju se som rena rama bakelserna. Dom är ju gjorda för att man ska kunna köra så fort! Eller hur? Vägenmärkena och lagen säger nåt annat, så säger inte biltillverkarna emot. Dom bara tillhandahåller snabba bilar. Så får den som vill köra för fort göra det. Gå till biblan, låna en bok, kopiera den på din Canonkopiator du köpt på Elgiganten, och sprid boken, gratis! Sen när du blir åtalad och fälld, så ska du ha med dig både Canon och Elgiganten, som gett dig medlen du behövt för att kopiera, och bryta mot upphovsrättslagen.

Det här är ju helt sjukt alltså. Våran frihet inskränks mer och mer. Sist jag kollade i nån skvallerblaska så såg varenda A kändis ut att må bra iaf. I deras Malibu mansion eller New York flat.


Auch.

I somras nös jag när jag var och kröp i noshjulet på en 737:a. Lyckades skalla en metallstång så jag fick ett jack i hårfästet och började blöda. Idag var det dags igen. Skulle kasta en högt längst taket, så den gick förbi alla andra väskor, och la sig längst bak. Gamla tricken vetdu. Har millionz av dom. Hursomhelst så tog väskans ena kant tag i brandvarnaren. Framarmen har släppt väskan, och nu ska bara bakarmen skjutsa iväg den. Men eftersom den fastnat så far den rätt upp i käften på mig. Fick en jävla kyss. Bad dom jag jobbade med att inte berätta hur det såg ut. Då skulle säkert smärtan komma. Fick en liten fläskläpp. Men det är bara manligt. Spräckte insidan på både över- och underläppen. Samt fick ett jack på utsidan. Och lite skrapmärken. SKÖN GRABB! Kroppen säger "Harris, snälla, börja jobba i en kuddfabrik, jag vill inge mer nu!"


Svimmar i tv-program.

Haha, en vanlig människa svimmar, och så är det inte mer med det. Man kan inte riktigt förklara HUR man svimmade eller NÄR. Man bara gör det. Den här grabben, han är ELITE. Han berättar att han ska svimma. Nu svimmar jag. Sen bah "Gone". Så däckar han! UNDERBAR!


Akta er Sugarbabes!



Dom här är vassa, och heta! Brittiska brudar alltså! Dreglar järnet jag!

Wag the Dog 2

Har ni sett Wag the Dog? Om inte, så tanka hem den, och se den. Den går ut på att media fabrikerar nyheter, för att täcka en pågående sexskandal, i valtider. Så man hittar på ett krig i Albanien, amerikaniserar det hela genom att en soldat tas till fånga. Den soldaten är i verkligheten en psyksjuk man, utan släkt eller vänner. Man tar några sköna pics med honom, där han rivit hål i sin tröja. Hålen är morsekod och det susar mer än vinden i säden hemma i staterna då patriotismen ökar. Shoeman som han heter, ska komma hem. Folk börjar kasta sneakers i träden, för att symbolisera att han ska hämtas hem. "Länge leve jenkar" -andan är på topp. Snubben dör i slutet iaf. Dom skjuter han eller nåt. Säger att det var några albaner som gjorde det.  ANywAy!!!!*-- . Har ni märkt att det skrivits en JÄVLA massa om pirater senaste tiden? Pirater från Somalia. Hela havet kryllar av pirater nu. Alla blir kidnappade. En svensk, en fransk, en till svensk, några norrbaggar, jenkare, polacker. De vill att vi ska förstå att ALLA drabbas, för att på så vis få med sig ALLA när det väl gäller. Allt från fraktfartyg med pansarvagnar, till turister som seglar jorden runt, och mattransporter. Viktiga mattransporter. Oj, vad enkelt det blir att få med sig några länder i en väpnad räd mot några länder som påstås ha pirater helt plötsligt! "Nej dom hotar matleveranserna som FN driver". Ja men fritt fram och attackera dom isåfall. Vad finns det att vinna där? Om inte naturresurser som olja, gas, guld och diamanter, så finns garanterat arbetskraft, i kopiösa mängder. Länder där kapitalismen inte satt sin fot ännu. Där det finns enorma rikedomar att hämta. Allt som behövs för att förslava ett folk, och göra dom till flitiga arbetare, är en orsak. Pirater kanske?

Om ni läser igenom DENNA artikel från Aftonbladet, så kommer ni märka hur pass märkligt allt är. Det är fanimej som en film alltihopa. Antingen har JAG blivit komplett hjärntvättad, eller så har jag bara blivit upplyst. Jag känner att jag vill ta avstånd från all denna hektiska "All hail Obama", hysteri, och leva lite mer laid back. Och på så sätt känner jag mig mindre hjärntvättad, och mer upplyst. Det var allt.



Hårdstart av en mjuk dag.

Perrongen var helt tom förrutom mig, min ensamhet, och en flygvärdinna. Tog så hög fart att hälften vore nog. Sen åkte jag bara, längs med hela perrongen. Tjugo meter framför mig var det lite glansigt på golvet. Fukt och vatten har jag vart med om förrut tänkte jag, men tamejfan så fel jag hade. Det var gyttjeliknande gegga som droppat från taket. Minns nu gott folk att jag är i en stor grotta under marken, så det är riktigt snuskigt det som droppar. "Stå rakt och sväng inte"; tänkte jag. Jo tjena. Det funkade ju jävligt bra. Gud själv slet ner mig med brutal kraft. Det var som i en tung kungfu rulle. Kablääm, nere för räkning. Kändes som en kyss av en långtradare. Rätt ner i perrongen. Longboarden sticker som ett skott ut för kanten och ner på rälsen. Precis som i ett dåligt förhållande så agerar jag först och tänker sen. Jag reser mig upp och hoppar ner på rälsen för att rädda min darling som just kastat av mig från åkturen. Klockan är 05:23, jag har redan missat mitt igentliga tåg, jag är täckt i skit och luktar gödsel. Glad påsk.

Vad är politik?



När jag var liten och lutade mig över spisen för att titta på matlagningen, så la jag handen på spisplattan. Jag brände mig rätt rejält. Jag lärde av mitt misstag. Det finns människor, och grupper, som aldrig någonsin lär sig av tidigare misstag, eller kan dra slutsatser själva.Ta inte allt för vad det ser ut att vara.

I skolan lärde vi oss HUR i helvete Adolf Hitler kunde få makten i Tyskland. Jo det var ju så hemskt, mycket arbetslöshet, fattigdom. Sen kom en dude, elitedude, som skyllde allt på judarna, lovade guld och gröna skogar, autobahn, nya jobb, och vips. Så var alla gossar med i Hitlerjugend, och deras mammor förslavades "frivilligt" i fabriker, som skulle bygga vapen och rusta landet för världsherravälde. Stalin, samma där. Mao Zedong samma lika. Obama nästa eller?
Jag förespråkar inte anarki på något sätt, men den dagen vi får nog av våra ledare, kommer vara en rejäl brytpunkt i vår historia. Just nu styrs alla människor i den civiliserade världen av en handfull människor. Vem har gett dom makten att styra över våra liv? Desto mer man får reda på, desto mer skrämmande är det. Jag visste att min magkänsla hade rätt genom hela skolgången, då man tvingades prata politik och hur bra det var. Fuck that.

Franska regeringen vill få igenom en lag nu då man kan blockera användare från internet i upp till två år om dom fildelar. Vem i helvete tar skada av fildelning? Mediamogulerna i Hollywood. Inte en käft till. Ingen skådis, ingen annan. När man har så mycket pengar att man kan elda upp dom, då behöver man inte mer. Så varför har lobbyisterna fått igenom att alla länder ska se blodrött mot fildelare? Jo, för att girighet, och kontroll, är vad som styr. Finanskrisen är fabrikerad, det vet alla med lite vett i skallen. Jag minns att jag såg nyheterna om stimulanspaketet på 700 miljarder dollar. Skattepengar. Vart gick dom pengarna? Jo dom försvann rätt fort. Jävlar vilket rån. Planen från början, som det var sagt, var att pumpa in pengar i storbankerna och försäkringsbolagen, så att ekonomin rullar på igen. Men när pengarna väl kom, så sa dom att eftersom omständigheterna ändrats, så ändrar dom också ändamålet för pengarna. "Mamma kan jag få låna 500 kronor till ett tv-spel?", sen vips, visar det sig att ungen köpt en lapdance av en strippa istället. Mamma skulle bli fly förbannad. Likaså folket som förts bakom dimman. Pengarna har gått till att köpa upp fristående banker, och förstatliga dom. Vips, så har man mindre att oroa sig för, och makten ökar. Varför hålla sig inom USA? Varför inte bara låta ett land fucka upp, sen erbjuda pengar, i utbyte mot att dom säljer sina råvaror till löjliga priser?

Bort med religion och politik. Och jag LOVAR, att alla människor kommer leva i harmoni med varandra.

För er som är helt bortom dimmhöljet så ska ni se följande:
Zeitgeist, Zeitgeist Addendum. Laglig nerladdning på deras egen sida HÄR.

The Obama Deception


Se dom filmerna och sprid dom.

Sett i Harris inkorg.




Min dong är tydligen för kort. Så dom mailar smidiga erbjudanden på förstorningspiller. Dom funkar, jag lovar.
Den längst ner lockar mest. Snacka om att nå ut till ALLA möjliga. Grillknivar eller vårjacka. Perfekt. Precis vad jag behövde! Gör som mig, skaffa Google Mail. Så slipper du se alla erbjudanden.



WOW!

Igår när jag åkte tåg hem från jobbet såg jag något jag inte ens kunnat drömma om. Först trodde jag det var ett tåg med lysrör under. Sen började jag tänka att, fan, när började japsarna styla tåg, i Oslo? Så kollade jag ut och såg helheten. Det var ett MONSTER. Typ 200 meter långt tåg eller liknande. Som grävde upp grus, och sen spottade ut det igen. Har för mig att jag sett något liknande på Discovery. En likadan maskin som tar upp och lägger tillbaka tågrälsen. Någon sorts underhållsarbete liksom. Sjukt häftigt var det iaf. Nu måste jag sova innan jag omkommer. HEJRÅ.

Färglös vardag.



Helt seriöst. Det här kan vara den mest deprimerande bild jag tagit genom ett fönster, någonsin. Vart är färgerna?! Jag har inte ens fifflat med bilden!

Fettet vinner=(




Jag vet inte vart jag ska börja. Fan vad jag är tjock alltså. Det bara väller ut. Fyfan. Nu ska jag gå och kräkas upp mitt té. Måste tänka på figuren. Hörs!

Febril uppdatering

Ska jag orka pallra mig ner på Joker och handla? Tik...TAK..tik...TAK... i mitt huvud hör jag ljuden från 24.
Mitt liv delas upp i fyra bildrutor. På första rutan ligger jag i sängen. På andra rutan ligger jag i sängen. På tredje rutan ligger jag i sängen. På fjärde rutan sneglar jag mot skorna. Hur ska det gå? Tune in on HTV next friday! Arrivadieojroij. Lärde mig aldrig stava till det där ordet tror jag.


Dagens Googlade



Här har vi någon med simpel humor. Simpel, men avancerad. Djup, och ytlig. En bästa vän kanske?

Sett på Facebook

 Ibland undrar jag ifall alla små barn som är dumma i huvudet, förblir dumma i huvudet när dom blir större.






Snubben får ju det att framstå som ett handikapp att vara halvlatino. Varför säger han det ens?



Till alla sorgsna.



Jag har misslyckats med maten känner jag. Det är inte gott alls. Smaklöst. Och jag till skillnad från många andra, gör sjuka mängder mat när jag lagar mat. Den här portionen har bibliska proportioner alltså! Eller snarare tvärtom, då dom svalt så inåt norden bak i stenätaråldern. Hur som helst så känns det jätte JÄTTE dumt att slänga all denna mat. Man ska ju tänka på barnen som svälter till döds varje dag. Brukar inte ha dom i åtanke när jag har rester på tallriken. Men en riktig harrisportion kan utan tvekan göda en hel familj, 2 dagar. Så tja, nu tänker jag faktiskt på barnen, och alla svältande. Jag SKA ÄTA UPP!

Lägesrapport!

Tid: 20:49
Temperatur: +2 Celcius.
Luftfuktighet: Pretty niiice!
Status: Cirka 80%, lite hungrig.

VÄRLDSSENSATION! Blondinbellas blogg ligger nere! Det står på aftonbladet och jag har DUBBELKOLLAT! Den är verkligen nere?! Herregud! Hur ska jag nu... fördriva tid? Jag vet, jag postar en bild på henne så jag kan meditera mig tillbaka några timmar, tills då hennes blogg fortfarande inte var hackad.



Jag har nu meddelat Hu, kinas PREMIUM-ELITE Dude! Han ska genast sätta sina främsta datanördar på det hela. Håll ut bella. Världen gör allt den kan för att hjälpa dig!



Dagens Googlade



Jared Leto mina damer och herrar. Jared Leto.
Det jag undrar mest över är inte hur han kan vara så fjolligt spinkig, eller att han står med en gubbe i strumpor på mittenbilden. Det jag undrar mest över är hur fan man går från tanke till koncept. Jag har svårt att bädda sängen. Dom här snubbarna satt kanske och diskuterade över en kopp kaffe eller liknande.

-Hey.. hey Jared... you.. you know.. know what we should like, REALLY do?-
-What wuuut whaaat? Tell me! C´moon!
-We should like, uuh, aah, you know, kind of, get naked together, pose, like a skinny retard and a childmolestor, together and stuff.
-Oh, MY! Let´s get to work! Get the camera, I´ll grab the Y-Front kalsongjävlar!



Norwegian, för i helvete!?



Antingen har Korfu vart ute och driftat i medelhavet, eller så har nissarna på Norwegian rökt jazztobak. Sist jag var på Korfu låg det inte ett stenkast från italienska sydkusten. Men vem vet, det var ändå 6 år sedan jag var där. Nej nu är det nog dags att sova. 44 ankomster och 40 avgångar från och med 06:00, då jag börjar, till 15:00 då jag slutar, väntar mig och mina kääääääära kollegor. Skönt det ska bli! Kötta lite väskor! ZES!

Alla vill till himmelen.

Men Josef vill ner i källaren!

Den här mannen, myten, legenden, även kallad monstret, är en av FÅ jag vet som klär i Speedo´s. Med det sagt:
Godnatt allihopa! Och hoppas denna bild etsar sig fast i er näthinna, likt ett pausat Xbox-spel på en dyrbar plasma!



Tjejer alltså.

När jag körde bil häromdagen så hörde jag ett program på P3 då folk ringde in och berättade om varför dom var så ensamma, fast ny undersökning från SCB visar tvärtom, eller nåt. Alla killar som ringde in var tradarchaffisar eller andra sorkar, och tjejerna hade flyttat till en annan stad i hopp om att det skulle bli lite som i Sex and the City. Helt jävla ärligt, hur blåst får man vara? Flyttar ni till Malmö för en sån grej? GE ER! Jag blir förbannad. Ska ta och flytta till Sunne jag, och hoppas på att jag får ett stekarliv, som i Entourage. Eller fan, när man ändå håller på, dra till Gotland, hoppas på Baywatchlivet?

Idioter. Här har vi en annan som inte tänker längre än näsan.



Jättebra sagt Tula, men lite dubbelmoraliskt. Ska jag leva i nuet, eller tänka framåt?
Damn. Ibland undrar jag om jag är ensam på jorden med något annat i skallen än reptilhjärnan och centrala nervsystemet.
När vi ändå är på ämnet tjejer, LÄR ER KÖRA BIL!
Såddär! Då var det färdigventilerat för dagen!

Hur ska man veta?

Hur vet man vad som är ett aprilskämt och inte? Jag har samlat tre rubriker från aftonbladet jag tyckte lät lite lustiga. Alla tre är förmodligen aprilskämt av den anledningen. Helvete, jag störs som fan av att grannen ovanför just nu dammsuger, samma storlek på rummet som mig, och hon har dammsugit i 20 minuter. Det är duktigt! Ska kanske skicka henne till Outsiders på femman. Hursomhelst. Aprilskämten.



Hela jävla grejen med IPRED är ju ett väl förberett skämt, det förstår väl vem som helst? Joltcowboys ftw!



Bara grejen att en mormor har en pitbull är i sig ett skämt. Men sen att den köttar ner hennes barnbarn, det är grädden på moset. "Jag trodde aldrig han kunde bli så arg, köpte han för att han var söt liten valp bara!"




Är det bara jag som ser möjligheterna för den här kvinnan att lyckas inom porrbranshen? Det finns ju nischad porr så det bara dänger om det. Dubbel uppsättning av fortplantningsorgan lär gå hem som fan hos alla gonzo bizarre lovers!


Nå, vad av detta tror ni var ett aprilskämt? Jag tror fan allihuupa.



Lyckades rätt bra idag på jobbet. Fast det var 26:e februari jag jobbade sist, så satt det som i ryggmärgen. Rutin kallas det. Gjorde inte så värst ont i axeln heller. Bara vissa rörelser, men det får jag nog leva med. Ajdeees. Hejdå!

Idag gäller det.

Första dagen på jobb. Och nej, det är inget aprilskämt. Vi får se hur duktig jag är. Får det lite snällare i början, 07:00 till 17:30, 2 dagar på rad. Sen 06:00 till 15:30. Skön start:)

CEZ!

RSS 2.0