Information

Jag tänker inte skriva mer här så länge Blondinbella har fler läsare än mäj. PÖNKT!

SÅDESÅ!

JA JUST DET!

Jag är vet värre saker!

Pengabråk kan enligt en av Aftonbladets journalister döda ett förhållande.




Jag vet något som kan döda ett förhållande ÄNNU hårdare och snabbare.






En Thailandssemester till Koh Samui med Josef Fritzl, enbart iförd Speedo´s.












-Cheese sa jag! CHEESE FÖR FAN! Annars åker du in i källaren!

And so they did.

Men ärligt, hur kan man vara arg på någon som är så finurligt söt?
Ser ut som vilken mysig bagare som helst.



Dagens Googlade



Hej, vi är allergiska mot det mesta. På vårat pass står det Suedi.



Mojo är evil som fan!



Men han är lätt den bästa badboy som existerat i en tecknad serie!

Powerpuffpinglorna ftw!

Brothers!



Såhär låter mormor och morfars grannes getter också. Man hör en fet get säga nånting. Sen skriker en liten pojkget, "NEEEEEEEEEEEEJ"... And then. Silence...


Nu vet jag hur Jesus gjorde!



Problem: Afrikas torka.
Status: Löst.

Ännu än dag som Harris avklarad. Gaah, nu blir det världens bästa sida. 4chan.org. Nighty!

Le Parkour... gone bad!


Ful=Smart^2

Ett faktum jag har kunnat åstadkomma med ert tysta instämmande, är att smarta människor är fula. Förritiden var folk fulare by nature, och därför måste ju smarta människor, förritiden, vart ÄNNU fulare? Moder natur löste detta genom att göra alla fula, sjukt smarta, så dom blev helt upptagna i sina yrken att dom aldrig ynglade av sig. Efter en stunds Googlande har jag nu funnit vattentäta bevis som jag framlägger nedan.


Nicolaus Copernicus: astronom, matematiker, jurist, ekonom, strateg, ambassadör, läkare buttyboy och astrolog.
True fact! Med tanke på att en seriös utbildning är på 5 år i grunden, och sedan klättrar vidare, så måste Copernicus, i vår tid, ha studerat 54 år för att åstadkomma dessa fina utbildningar.
På sin tid runt 1400-1500, så studerade man allt detta medans man satt och sket.
Kunde man räkna ut att det blev mörkt när solen gick ner, var man matematiker. Kunde man betala rätt mängd på bordell, var man ekonom. Kunde man samtidigt ljuga till rätt person i rätt tillfälle och sedan ändå klara sig helskinnad ur det hela, var man både jurist och strateg. Botade man en bakfylla med en återställare var man läkare, och pekade man ofta mot himlen var man astrolog.

Det är bara att inse, standarden har ändrats. Och det Copernicus visste då vet en snorunge idag. Så Copernicus hade i vår dag bara setts som en fjolla med dålig klädstil, för att inte nämna frillan. Copernicus dog, samtidigt som den första båten anlände till USA, som oskuld.



Sir Isaac Newton.
Min ärkefiende nummer 1.

Karln som skapade tjockisar. Mannen som gjorde det svårt att komma upp ur sängen. Innan Newton uppfann gravitation så svävade alla omkring i en chilled out world. Där man kunde plocka de allra godaste frukterna från trädtopparna, och man tillochmed kunde befolka olika öar som var svåra att ta sig till på grund av haven. Hawaii till exempel.
När jag tänker efter så var det nog samma tidsepok Sir Isaac Newton skrev ner naturlagarna angående gravitation, som Ikaros och hans farsa skulle flyga från fängelset på Kreta. Det senare misslyckades.
Det är bevisat att Sir Isaac Newton dog på grund av sin egen uppfinning. Gravitation. Hans näsa drogs plötsligt ner över hans mun, och han var okapabel till att både andas, och ta sig ut ur sängen för att larma sin omgivning. Kharma bitch!


Och nu till en mer aktuell fuling. En såkallad, nutidsfuling. En ärkefuling.



Alla vet vi hur Dr Heimlich IGENTLIGEN uppfann sin lilla manöver. Det var när hans tyska Schäfer Schnausdetleff Von Lederhosen skulle äta Pedigree. Heimlich var så till sig för att han, precis som ovanstående dorks, singel och oskuld, aldrig fått till det med en brud, brutalt förgrep sig bakifrån på sin pudelätande best. Då hunden saknade lovehandles, så grep han tag om stommen på jycken, och hunden var inte i det minsta kapabel till att behålla sitt torrfoder. Varken det han käkat, eller det som var på väg ner.



Dr Heimlich som redan gled runt i finare kretsar väntade på det rätta tillfället.
Det skulle bli en bankett få skulle glömma. Dagen då Heimlichmanouvern upptäcktes. All ära åt Heimlich.
Hans tyska Schäfer Schnausdetleff Von Lederhosen dog en naturlig död många år senare, och hemligheten om övergreppen försvann med hunden, i graven.




-JAAA, precis som Von Lederhosen! Puffy o flyffy!
...he seemed to say.

Övergreppen på hunden var över, och Heimlich fick cred för att ha räddat en kvinna som satt en vattenmelonbit i halsen.




Southpark!

Fan, sedan i somras har denna irriterande bild mött mig då jag ska streama avsnitt från deras egna sida! Hur arg jag än blir kan jag inte annat än skratta. Ni förstår nog varför.






Lyhört

Nu hör jag grannarna igen, inte dom som bor brevid. Utan ALLA i hela kåken verkar höras. Like a million conversations.

-Jesper, Jeeeeeesper?
-Jaa, vad är det?
-Kan du komma?
-Men ja, vänta!
-Kom nudå?...
-Men jag håller på med en sak. ( 10 steg)
-Ja så, vad ville du?
-Håll i den här.

Sen avbryts allt av att en hund skäller i någon annan lägenhet.

En tv står på någonstans.

Dammsugare.

Diskbänk, porslin, vatten som rinner.

Hunden gnäller istället för att skälla. Jag tror den vill ut och pissa.

Nu skrattade någon!

Någon satte sig på en trästol, först drogs den ut, och sen in igen. Bestick mot tallrickar. Middag den här tiden?



Ni anar inte hur lyhörd den här lägenheten är. Jag älskar det! Jag känner mig som Superman, jag bara tittar mot ett hörn i väggen så hör jag vad grannarna säger. Maxat!



Årets bloggpris går till..



Den som har flest läsare. No more.

Runkish på Aftonbladet



Oetiskt att lägga ut en bild då spelaren säljer ett handjobb.

GE ER!
Jag bojkottar nu aftonbladet och läser hädanefter endast MAD.

Till mitt framtida barn.

Hej, det är far. Det här kommer förmodligen ligga kvar på internet och skräpa en väldigt lång tid, så chansen att du kommer i kontakt med detta inlägg är estimerad till 78% av mig. Jag tar på förhand credit för att jag är en bra farsa, innan du ens är planerad eller jag ens har mött någon att planera dig med. Tack, jag vet, jag är sån. Nu vill jag hoppa direkt till det aktuella.

De flesta som lever idag vet vad en blogghora är. Det är en mediahora. Fast i nätformat. Väldigt hemskt. Många kanske anser mig, far din, för en blogghora. Men då mitt läsarantal är nere på 3 stadiga per dag, och jag aldrig skriver för att tillfredsställa, anser jag annat. Om du nu blir välskapt, mitt kära barn, och får för dig att blogga, sure, fine, go for it! Blir du på något sätt i klass med denna Kissie, som jag nu upptäckt måste vara en av dom mest hjärndöda, levande, varelser som finns, så kommer du få en fet box. End of discussion.

Herre min skapare. Det värsta är, att med netratesystemet, så får ju mer pengar ifall folk vill gå in och hata henne. Det är som att man bidrar till vinst på Lidl, för att man är i butiken och spottar på golvet. Helt bissart!

Så, eftersom du kommer utrustas med en bra genuppsättning, förutsatt att du är retarderad eller tappad, så har du alla förutsättningar att bli en halvlyckad krake, men blir du något i klass med en sådan blogghora. Då blir det bitchslap och sova med vargarna!

Pappa



Bilder från kravallerna i torsdags.



Avspärrningarna började strax nedanför amerikanska ambassaden.



En kille som kastade en flaska fick snabbt luft under fötterna då två poliser sprang iväg med han. Lagom chockad han såg ut att vara. Hans kompisar springer efter.



Pressfotograf med hjälm och gasmask, modell: seriös.



Uppradning och redo vid rondellen vid Nationaltheatret.



Första tårgasen för kvällen.



På nedersidan av rondellen stod otroligt mycket folk och stenar och flaskor flög hejvilt fram mot poliserna.



Guardian angel



Och där låg tårgasen tätt, riktigt tätt.




Framryckning.




Några valpar sätter eld på tunnor och annat bråte dom fick tag på.



Äldre palestinsk man skäller ut ynglingarna som satte eld på soptunnorna mitt på Karl Johan.
"Det här är inte Gaza, det är Karl Johan, ingenting blir bättre av det här!" - Mannen i mössa.
Det blev senare tumult kring detta ordväxlande.



Det är alltid den här typen av araber som gör sig otroligt bra på bild. Dom som bränner flaggor eller bär palestinasjal och skriker "Allah Akbar" för att uttrycka sina djupa känslor på ett något verbalt sätt.



Utanför Hard Rock Café började det rinna rikligt med tårar och kräkningarna var i halsen. Sen sved det gott runt ansiktet.



Framryckning och utrensning av ohyra. Skön bild.



Brandman är fortfarande det manligaste yrket efter stridspilot. Go!



Fan fel kväll att gå parad grabbar. Eller, tvestjärtar.
Fokus föll rätt snabbt från dom här rackarna.


Terminatorlastbilarna var uppradade och beredda på att skyfla folk verkar det som. Detta är utanför israeliska ambassaden  på Parkveien.



Ghettostyle



Spännande torsdag.

Greed

"Svenskar dömda till fängelse för stöld

I Thailand har ett par i 20-årsåldern från Ulricehamn dömts till ett år och tre månaders fängelse för att ha stulit två t-tröjor i en butik i Patong Beach, skriver Borås Tidning på nätet.

De greps i november och har suttit i häkte sedan dess, och har fått besök av personal från det svenska konsulatet i Phuket.

Först dömdes de till två och ett halvt års fängelse men straffet sänktes sedan de erkänt brottet och gett upp rätten att överklaga sina straff." - sr.se

 

Jaa, det måste ha vart några snikna jävla gossar från Ulricehamn det! Tröjorna i Thailand kostar inte mycket mer än 200 baht.

 

En fantombild har med hjälp av ögonvittnen och butiksägaren tagits fram på en av tjuvarna.

 

Shiit, det ska mycket till innan man begår stöld i ett land där straffskalan ser annorlunda ut, för en "Im with -> Stupid" t-shirt! Skål grabbar! Vi hörs om ett år och tre sura!

 

 


-Gratiz är godazt.

 


This Is Africa



Fan det tar sig sa mordbrännarn! Jag har inte ens kollat på en tutorial för att göra den här bilden! Tror det var Macen som gjorde mig kreativ, och stengolvet som hindrat mig från att utveckla talang på något!

Idag ringde någon från Pakistan in ett bombhot mot P.I.A. Evakuering och bombstyrka på plats. Äntligen lite action i jobbet.
Jag måste erkänna att det var lite kissnödigt att jobba med vetskapen att folk i väääldigt tjocka dräkter letade efter en bomb i ett vääääldigt stort flyg på sidan av.



För att dra ett litet streck här. Det small inte...




Lite bättre va?





Das Schminkherren

Nu har jag sminkat en brud lite. Bitches, kom med kommentarer, la jag rougen på rätt ställe?



Originalet

Redigerat: Hudtonen är mycket mjukare. Babylen kan vi kalla det. Jag tror jag ändrade läppfärgen också va? Samt La till lite rouge. Duktigt av en kille som aldrig använt smink.

Nu ska jag äta pizza, duscha, sen sova. Ska upp halv fem. Måste vara pigg tills dess. Adjö gott folk!

Sigill

Det är så svårt att vara ärlig nu när man kan gömma sig bakom en skärm och skriva dynga om vad och vem som helst. Därför har jag utvecklat ett eget sigill som jag kommer använda när jag verkligen står för något här på bloggen.


Jag är den killen som lägger ner hutlöst med tid på att lära mig något, och när jag sedan gör det, lägger jag informationen och skapelsen på hyllan. Så vi får se hur ofta jag använder mitt sigill.




För övrigt har Dragster 2000 blivit min drog. Sjukt goda, sjukt billiga. 11 coruner. Jämtgott is the shit!



Moved


Här sitter jag i kalsonger, i en full lägenhet. Full av flyttlådor. Tom på saker. Mitt rum är många kvadratmeter stort, och problemet är att jag enbart har en säng som möbel. Fast vissa refererar till denna säng som "madrass", kommer jag ihärdigt att fortsätta kalla den för säng. Utöver denna säng har jag en snowboard, och en longboard. Thats it.
Ovan ser vi mig, inne i min nya hobbyhörna, badrummet á 2 kvm. Vissa kanske undrar hur man kan kalla ett badrum för hobbyhörna. Då vill jag passa på och föra till protokollet att, där jag ägnar stor tid dagligen, kommer således att bli min hobbyhörna.

Jag har redan klurat ut alla latgrejer med lägenheten. Speciellt då mitt rum. Fönstret är enkelglasat, vilket medför att det är svinkallt vid fönstret. Jag ligger med madrassen mot varmvattenselementet under fönstret, vilket i sin tur gör att jag inte känner den påträngande kylan. För att göra en lång historia kort, mjölken och juicen står i fönstret, och håller sig väl kylda!
Me like.





Kitchön

My room


Grillz



Och till er paragrafryttare, nej jag är varken negerhatare eller jubelidiot.
Jag ser bara allt från en liten annan synvinkel.




Han gör det ännu en gång!




Helt seriöst, det är från Röda Korsets webreklam, inget påhitt jag gjort. Skulle aldrig sjunka så lågt att jag småretas i en seriös reklam.

Jag var också ute på nyår!



Här har ni en av bilderna från kvällen! Feztligt! Grillen sprutar skumpa bättre än en Formula1 snubbe!





Han gör det igen!



Enligt Röda Korset är 12 cm underarmar det officiella måttet på svält under uppväxten.

Enligt mig är 12 cm penis det officiella måttet på svält under uppväxten i Sverige.

Det gör inget.



Vissa människor lär sig bara på ETT sätt. Låt dom fortsätta lära sig så. Jag lärde mig att spisplattan var varm som stryk en gång vill jag minnas. Sätter aldrig mer händerna där spontant, som jag gjorde när jag var liten. See? Lesson learned!

Nästa jul?



Kanske ska be SVT visa denna istället för nuvarande Kalleklipp nästa julafton? Vore lite kul.

Visst är det underbart med lite anti-nazi propaganda såhär på en lördagkväll?

Nu ska jg duscha och packa allt jag äger prydligt, ty imorgon, imorgon är dagen då det förmodligen sker!

2009



Happy New Year!

RSS 2.0