Earth Our

Jorden fyller en timme nu. Vi ska släcka lamporna och spara ström, fuck, jag är 52 minuter sen. Tror ni brandkåren får mycket att göra i världen eftersom alla ska spara ström och tänder lite ljus? Det tror jag. Idioter. Brinn inte inne ffs, betala elräkningen och use it!

Jag skulle vilja se att dom släckte alla väglampor, dom måste ju dra sjuka mängder ström. Och uppvärmningen av alla hus i världen, så kan vi gå in och grilla. Step back? JA! Miljövänligt? Jätte. Fuck this shit, Im gone fisting!

Karma bitch!

Telefonen jag köpte var som sagt helt värdelös, så jag doppade den under vatten, helt och hållet, 2 gånger. Ändå höll skiten? Så jag tänkte att jag kunde kasta den lite i golvet, ändå höll den. Bra skit tänkte jag! Sen i manualen stod det att man inte skulle försöka torka den i mikron, men den var ju redan torr, så det var inte torka jag tänkte göra. Efter bara en sekund i mikron var den helt trasig. Död....
Så jag la tillbaka den och vred på timern på några sekunder tills det började blixtra och ha sig. Sen som en missnöjd kund gick jag tillbaka där jag köpte den och krävde att få en ny, för denna funkade väldigt dåligt. Fick en ny, och självklart funkar inte mitt simkort i den, men mitt svenska simkort funkar...
Det är väl som dom säger, Karma bitch!

Hade pushback kurs i onsdags och torsdags. Intressant. Inte nog med att ge mig ett jobb på en flygplats, nu har jag även ansvar för hela flygmaskinen plus besättning och passagerare under själva pushen. Dont fuck up! Bra riktlinje kan jag tänka mig.

Nej, nu blir det lite yoghurt, honung och bananer. Hörs då!



Ny mobiltelefon

Ja gott folk det är 2008 och det är dags att slösa. Gick förbi gubbdagiset idag för att köpa lite eltejp för att laga min adapter (som nu fungerar). Fastnade där inne för en mobiltelefon. Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Den har tamejfan ingenting. Den är i princip sämre än den första mobilen jag hade. Så jävla värt! Men den är slank och ser helt okej ut. 298 spänn bah! Hosta upp dom, all in!

+
Slank
Billig
Lätt
Man kan ringa med den.
Den har en egen liten display för batterimätning och mottagning. SJUKT speciellt!
-
Inga färger alls, inte ens grön som nokiatelefonerna hade. Detta är en display av samma slag som en Tamagochi.
Svagt bakgrundsljus.
Det går inte att skriva sms med små bokstäver.
Det går inte att läsa sms normalt, utan det ser ut som ett felmeddelande på en klockradio.
Det finns inga menyer för att ändra språk. Då måste man gå in på avancerade inställningar och trycka in massa kommandon och i princip programmera om den.

Sammanfattningsvis 5/5 i betyg. Mest på grund av att den är så jävla billig och enkel. Man kan ringa med den.
image91



Try and error nr 342135

Jag har lärt mig mer än dom flesta i mitt liv. För cirka 20 minuter sen bestämde jag mig för att klippa och undersöka strömkabeln till datorn. Sagt och gjort. Nu sitter jag här, på en helt annan dator. Jag har lokaliserat felet på min strömkabel i alla fall. Den var sönderbränd på ett ställe, och hey, det får den vara efter 6 års konstant påslagning. Inuti kabeln fanns två strömförande kablar. Jag trodde det yttersta lagret var ett skydd mot vridning och böjning av den innersta och uteslöt denna. Kopplade sedan ihop de innersta kablarna och sen in i väggen. Inget resultat. Min hypotes hade jag i huvudet, men skrev inte ner den som man var tvungen att göra i skolan. Jag tog sedan en sax och nuddade med kirurgisk precision det yttersta lagret med ena bladet och sen fortsättningen på yttre lagret med andra bladet. Tur att jag höll i en sax med plasthandtag, för det blixtrade och glittrade lite, men det var ström i min dator i alla fall! Nu ska jag ut och köpa eltejp imorgon så kan jag fixa detta á la Harris style.
Bio nu! 10.000 BC. Jag har halsfluss och ska försöka smitta lite folk i salongen. Medveten misshandel? Jaa:D

image90

Operation Cableguy

Det är dags igen att ta på sig "What would MacGyver"-mentaliteten. Jag har cirka 30 minuter batterikraft kvar och min adapter funkar, men kabeln från den har böjts tillräckligt å nu gått av. In med sax och klistra och klippa! Ska dock dra ut sladden först, annars lär det bli en chockerande erfaring. Vi får se om jag lyckas, annars hörs vi väl igen när jag köpt en ny dator i April. Men vill ju inte, denna lilla skit har vart med mig sedan 2002. Fuck, we got some history maan.
Ja, nu måste jag skära lite i kablarna! Adjöss!
Poff
image88
Where´s my superhero when i need him the most? =(

Pernille Holmboe!

Lägger ifrån mig datorn 23:57. Somnar förmodligen direkt, 02:38 vaknar jag av att jag har alldeles för ont i halsen för att kunna sova. Låg i sängen, stirrade i taket och poppade lite Kings of Leon. Jag visste inte vid det ögonblicket att detta skulle bli en av dom bästa dagarna ever! På Gardermoen gick jag förbi Pernille Holmboe, på kanske... ja, bara 50 cm:s avstånd. Waaow. Jag har tittat den snyggaste tjejen i världen rakt i ögonen! Eller kanske snett då. Hursomhelst, wow! Hon är ju ännu finare i verkligheten. 19 mars, Harris är mållös. Gick och köpte mig 4 apelsiner som jag kommit halvvägs på nu. Måste lugna ner mig! Haha!:D

image87


Hitrate

Tänkte bara ta ALLA populära sökord och skriva in dom så lite folk hittar hit. Vilsna själar, välkomna.
En liten egen kommentar efter varje också så får ni något att läsa förrutom sökord.

    sexnovell - Ja, inte tror jag Mensa eller Politik hade stått på topplistan på sökorden bland bloggar.
blondinbella        - Yes, Miss Piggy ska väl också vara med. Är det skottpengar på henne? Minns inte.
sexblogg - Nej, en sexnovell räcker ju inte.
sex    - Inte sex heller. Mera mera av detta intressanta ämne.
carolina gynning - Anna Nicole Smith Victoria Silverstedt... eller vad pratade vi om?
kenza - Jag tänker bara på flensa
kissie - DET HÄR MÅSTE NI JU SE! Jag har seriöst aldrig sett en dummare brud. In och youtuba på kissie.blogg.se!
schulman     - Inse, efter Schulman lagt ner bloggen sin så är detta nya blogghaket!
swinger - Någon uttråkad 2 barnsfarsa som lärt sig använda sökmotor.
gummistövlar - 16 årig som vill ha ett par Marc Jacobs.
sexblogg - Men haydi, skämtar du med mej eller? IGEN?
sverigedemokraterna        - Finnig, 16 åring, rakad skalle, lagom ful, om det nu är en kille. Annars är det en tjej med push up, piercing och ACAB tröja. Ricepiles!
anorexia - Is phat!
marijuana - Jag vet inte vad jag ska säga. Ni som söker om folk som bloggar om Mariujana, skaffa ett liv.
cannabis        - Jaaa, samma som ovan.
otrohet    -     Frun till 2 barnspappan söker svar.
stövlar - Fortfarande ute efter ett par gummistövlar va?
schyffert - Åh, en riktig komiker! My god! Det enda vettiga på denna lista hittils.
kissnödig - kondom?
ebba von sydow - Kan du inte gifta dig med en mansgris?
björn gustafsson - Kan han bli komiker kan jag bli högavlönad. Men oj, det är jag visst redan. Pilot då?
melodifestivalen        - Svensk kultur när den är som värst.
alcazar        - Nej, vänta, nu är den som värst!
linda rosing Anna Nicole Smith Victoria Silverstedt... eller vad pratade vi om? Carolina Gynning?
carola - Ditt bästföredatum gick ut när du fyllde kristen och Runar.

Till Jessy

Jag hoppas du fastnar på en toalett, så ska jag ge din pojkvän blommor och choklad och tacka honom för en god insats.

Fiskmåsejävlar

Ja tamejfan inte nångång kan jag få lugn och ro. Är man inte på arbetsplatsen med Rolls Royce Jet motorer som dånar gott över 110 decibel så ligger man hemma i sängen och lyssnar på cp kvinnan som skriker som ett jävla sär. Ni som bott runtomkring Birkelunden vet garanterat vem jag menar. Utländsk, kort, mörk. Skriker som om domedagen vore här. Kan man inte bara stoppa alla efterblivna i en påse och kasta dom i bäcken? Och är det inte kärringjäveln som går runt och skriker så är det fiskmåsarna som flyger UTANFÖR mitt fönster. Fan i helvete jag önskar jag hade ett hagelgevär så jag kunde förkorta dessa dunbollars meningslösa liv! Flyg ner till hamnen och skrik. IQ befriade jävlar.

Nu börjar Hotel Caesar. Norsk televisions motsvarighet till Vita lögner och Göran Fridell. Ska jag orka sträcka på mig och ändra? Ja, ska titta vad som går på National Geographic, hold on! ÅÅH, stora grävmaskiner som gräver igenom broar. Det här kan nog hålla mig i schack ett tag.

image86




White trash

Jag går rakt på sak, vem i helvete är dummast i denna situation? Tjejen som sitter 2 år på toan tills att hon växer fast, eller henne pojkvän som gett henne mat och vatten under två års tid? Vad i HELVETE. Det här visar ju att vi seriöst borde ta och rensa upp bland människorna på jorden, utrota alla som har låg intelligens och är psyksjuka, en massutrotning utan dess like. Fan vad bra folk det skulle vara kvar då. Det här gott folk, det är den läskigaste storyn till en skräckfilm, ever! Växa fast i toan. Brr! Tänk vilka psychosamtal dom måste haft under två års tid. "Älskling, ska vi ha sex?" "Nej jag är på toa just nu..." 9 månader senare. "Nudå?" "Nope, still here" Efter 18 månader frågar han lite snällt samtidigt som han ger henne en puss på kinden. "Nej ser du inte att jag fortfarande är på toa?!" WTF Ni kan läsa det här nedanför. Klicka. KLICK.

Idiiot!

Trollkarl?

En anonym snubbe har tydligen slängt en säck utanför ett sjukhus. I den låg 200 njurar från människor, och en keps. Jag vill inte vara den som är den, men om ni inte hittar Madeleine och alla andra människor som är försvunna så kanske ni kan kolla var dessa njurar kommer ifrån?


Pose?

Intressant, jag går på ICA och köper ett dussintal varor som jag ALDRIG kan ta i händerna så vida jag inte är Ganesha. Killen i kassan säger vad det kostar, jag drar kortet, sen säger han det, som dom jämt säger, järndöda jävlar, Påse?
Nae jag tänkte äta allt medans det är på rullbandet tack, dumfan.

Vad fan tänker dom på?! Okej om jag köper ett paket tugg, en dricka och ett äpple. Men fan inte när man grosshandlar! Puckon! Jaja, kanske ska ta och erkänna en sak, jag är officiellt sjuk idag. Första gången jag har feber sedan juni någon gång, när jag åkte båt och hade så svullen hals att jag var sugen på ta å dyka ner mot vågorna.

Druckit mer tea än the en britt med tighta brallor. Nu sitter jag och skriver här... lyssnar på U got it bad med Usher. Han och jag ska kanske göra en platta ihop nästa vår. Ser fram emot det.

Inte bara jag som förknippas med Zlatan

Det gör även min gravt mer begåvade tvåbenta släkting Angelos Charisteas.
Intervju i Sportbladet

Sikoseto!

UPS är bäst, ingen protest!

Nu kom kläderna jag beställde för INTE så längesedan. UPS hade försökt leverera i fredags, men då öppnade ingen dörren. Poooper! Nu kom det iaf! Fett nöjd, när jag handlar i butik så tar jag ALLTID fel storlek. Här köpte jag 3 varor via internätet och alla 3 passa kanun! Och innan ni börjar undra, NEJ ni kommer inte få se en systemkamera täcka mitt ansikte då jag står i hallspegeln i mina nya grejer.

image83
Adidas Campus II Orlando Magic

image84
New Balance 7-Eleven edt.

image85
Adidas Beckenbauer TT

Gourmanden

Martins fisk dog en tragisk död för några nätter sedan, galna kampsjukan. Rest in Peace niggah fish!

Det rapporterades om festmåltid från Scarfish bur. Tonfisk med curry.

Det var allt för idag. Nu ska jag handla lite kläder. Återkommer med en modeblogg sen. Gay over and out.

Downs downs down the street

Det är hemskt med sjukt fula människor. Och som den Moslem jag är måste jag bara få kommentera det sär jag såg idag. Tänk er en rosaklädd fjortis på 13 år. Tänk er ett sjukt söndersminkat face. Och sen lägger du till ett par klackskor som inte matchar håret som ser ut som helvete. Sen lägger du på en kromoson och faktum att du är bland folk. FYFAN vad ful du var idag. Vem du nu än var. Äckligt, du borde vara i din bur!



RSS 2.0