Karikatyr VM är igång!

image107

Ganska bra va? Mr Miyagi ritade den på Karl Johan.


image108

Originalet, så ni inte går vilse i djungeln av falska bilder på mig!

Det kanske är bättre att aga?

Hej vi bor i Sverige, vi agar inte våra barn här som resten av världen. Det är hemskt, buhu, vi blir curlingföräldrar istället. Att aga sitt barn är det värsta man kan göra. Vi skakar dom istället.
Shaken baby syndrome är också mycket mycket bättre än downs syndrome!

Hur fan tänker folk? Skaka sin unge? Skakningsdöden, som om att det vore ett förbluffane fakta att ett spädbarn inte klarar hur mycket skit som helst? Gissa varför Cassius Clay AKA Muhammed Ali blev ett litet sär tillslut?

Fan det förbluffar mig mer och mer över hur mycket skit det står i tidingar, och hur mycket skit som utövas runtom i Sverige. Falukorvslandet! Kan inte alla bara chilla och vara lite normala? Vänta med att dampa på ungen tills den blir några år, de den en bitchslap eller bara lugga den lite? Fan ska det va så svårt? Ungen kommer inte hata dig.

Drömde att jag hittade min saknade hamster inatt. Inte för att jag har en hamster men endå...
Han stod bakom buren, där jag kollat minst 10 gånger, och han försökte nå ner i en ask med ärtor. Han hade vart borta nåt år alltså,  var helt lortig och spinkig. Som en liten crackhamster. Nu stod han där med 2 andra vänner som låg helt bäng i ett hörn. Han var den enda som aktivt jagade ärtor. Jag kan ju avslöja att han blev mäktlgt glad över att se mig!

Nu skiner solen som aldrig förr och det är dags för mig att greppa shortsen och dra ner till hamnen! CHA CHA!

Äntligen!

Ni som vill vara häftiga och gå under vingen när ni kliver ur flyget kan väl ta och skita i det bara? Det är HUR jobbigt som helst att lägga ut koner med rep, från vingen till trappen, för att sedan inse att det är några jävlar som ska krångla å tassa på insidan, för att sedan klampa över repet, tappa placering i kön, och SEN gå upp för trappen. Jag lägger inte ut koner för att jag tycker det är roligt ska ni veta. En ska inte behöva vara nån dadda åt vuxna människor tycker jag, men likförbannat sker det varje gång vid varje flygning. Människor i grupp är relativt dumma, precis som boskap.  Det finns en del hydraliska vätskor och skit i vingarna som helt enkelt inte hör hemma på människohuden eller era "hej jag ska ut o flyga"-kläder. Så nästa gång ni går i närheten av vingen, gå RUNT den. As simple as that! Kanske jag borde nämna att det finns överflödsventiler för bränslesystemet också där? Så OM det skulle bli så att bränslet skulle expandera pga temperaturförändringar, ja då kan det skvalpa ur lite flygbränsle. Som ni kanske gissat är det ingen höjdare att ha sånt på sig heller, kör på med Herbal Essences istället!



Jag såg att aftonbladet skrivit om detta i sin "bli kvitt flygrädslan" serie. En i serie, av många andra värdelösa reportage/dokument. Sluta snusa, sluta röka, sluta ät ost, börja ät ost. Ni vet hur det är.

Här kan ni läsa artikeln i Aftonbladet.

Bekymmerslös

Jag är precis som på denna bild just nu, bekymmerslös. Eller jag hade bekymmer tidigare idag.
  1. Att pissa.
  2. Att få i mig mat innan boarding complete, lyckades jävligt bra med en baguette i handen då jag gick groundcheck. Tummen upp!
  3. Att inte låta regnet/vattnet/badkaret rinna ner innanför regnstället. Mission complete!


Ja det var väl det. Nu är det dags att krama kudde, och låtsas som att det är dun i den!

JobbarN imårrn, så det blir uppstigning 04 inatt igen. Tajm to decka.

image106

jorden tiltar

Pork and Beans



This is Nuts! Hur bra som helst enligt egen utsago!

PicLens, ett måste!

Det här är lätt den skönaste applikationen till Firefox. Skaffa det för i helvete, ni kommer inte ångra er!:D Skön känsla, SCHWOOOOSH! Future is here!


jag är en festis

Ja som rubriken säger, festligt. Sköna skor som fan, och nice tshirts. Ge mig de genetiska förutsättningar för att kunna utföra denna dans på ett trovärdigt sätt, snälla!


46

Jag heter Harris, och jag har ett par 46:or. Och när jag är ute på krogen med mina fötter, ja då kliver jag inte på folk, fast jag har ett par 46:or. Men det är då själva fan vad resterande folkskara lyckas åsamka med sina jävla dvärgmokasiner. Vet inte hur många ynkliga 35-45 sulor som stämplat mig. Ska det vara så jävla svårt? Det är ju ingen dans vi håller på med där man ska stå på den andres fot. Det är en vanlig jävla utekväll, där man tar det lugnt, sänker en Corona och sjunger med i refrängen. Så till nästa gång, om ni ser en grek med ett par skor, så kliv då för i helvete in på dom. Suck, ni äro misslyckade ni som kliver på dom iaf. 07:25. Dags att stämpla ut för idag. Igår var min top 3 fylla någonsin. Var sliten till 21:00 , men sen kom jag med glada besked och lät festen fortplanta sig.
Som sagt, kliv inte på mig så kan jag fortsätta vara go o gla!

one love

Grünerløkka skolorkester, up yours!

För i helvete. Snorungar som går runt på gatan och spelar trombon, trumpet och slår på trummor som i strid påminner allt för mycket om de gamla Hitler Jugend dagarna. Glory days are over kids! Face the fact! Ni behöver inte gå runt i stridsställning och spela fagott. In och lira xbox för i helvete! Och om ni trots allt ska envisas och hänga på gatan med eran jävla cirkus, vaddera då trummorna för i helvete. Hela Oslo njuter inte av snorungar med sår på knäna som försöker spela trummor. GAH!

Inköp är aldrig ett nedköp, inte när man heter Harris!

Men nu heter jag ju inte helt Harris. Men men, first thing´s first. Från en Motorola F3 till en SonyEricsson k810i... det är väl tamejfan ett jävla uppköp? Gick in till killen i butiken och hassla till mig den 400 kronor billigare än originalpris i hans butik. Bra gjort. Harris 1, indern 0!

Ska döpa min telefon.. Men först ska jag lägga in bild på förra luren och nya.
image105image104






























Motorola var iaf billig?....  och nej, det är inte ens färg på den.

Min nya lur ska heta....... Blomrot!


                                                                                               

Mr Nice

Det är jag det. Flickorna går i sköna sommarkläder och dom gamla kasslerarmarna är ett minne blott. Oslos gator kryllar av folk som vill visa att just dom är snyggast, och tamejfan ni lyckas ju nästan. Ikväll har det blivit en pokerrunda här hemma där jag dominerade som den maskulina varelse jag är. Sedan jag piskat lyan ren med mina bluffskills så har jag lyckats sänka 1 och en halv flaska Tuborg. Det är faktiskt så att jag fortfarande är krasslig i halsen och lite sliten i knäskålarna efter virvelvinden. Men men. Ikväll är den sista kvällen någonsin det är den 9:e Maj 2008. Det måste förevigas på ett speciellt sätt. over and Ute!

Svarta bandet

Jaa, i höstas var det Rosa bandet som gällde. För alla kvinnor som får bröstcancer. Sen att folk dör av hjärtattacker eller stroke det kvittar. Bröstcancer hos kvinnor är tydligen det vi alla drabbas mest av, även killar, som måste gå runt i ett fjantigt rosa band. Men hör och häpna, nu är den nya kvinnosjukdomen inte bröstcancer längre, nu är det lungcancer. Självklart är cancer i all dess form hemsk och ingen borde behöva ha denna sjukdom. MEN, vadå nya kvinnosjukdomen? Män dör inte av nåt verkar det som i Sverige. SÅ nu i vår antar jag att vi ska bära ett svart band, för att bli lurade på pengar som ska gå till att få kvinnor att inte få bröstca.. nej jag menar lungcancer.

RSS 2.0