time



Nu har jag varit i Oslo över ett år och jobbat. Tiden går fort när man har kul sägs det!
Från att börja irra runt och leta jobb i butiker på Karl Johan som en dum svensk, till att fatta verkligheten, och ta det där gamla diskjobbet, för att sedan avancera och jobba på tvålfabrik, för att nu, sitta här som ramparbetare på Gardermoen. Några år till sen är det guldklockan som sitter som gjutet runt armen!

Var livet än tar en gäller det att stå stadigt. Sitter jag kvar här om ett år till? Eller vad sker då? Sitter jag och skalar nötter i Säffle? Tittar jag på triss eller vinner jag på tv?

Vem vet, time will tell.

flakes

Ja då var man vid liv igen efter en hård natts koma. Man känner att det är dags att kliva upp när dregelpölen överstiger 50% av kudden liksom. Man har njutit tillräckligt.
Jag såg på väderprognosen på min dator att det skulle vara snö idag. Dock har det inte vart minusgrader eller snö när jag senast var ute vid 03:00. Slår upp ögonen, och till min stora fasa är det snö på allting. Hur i heeela?!
Jävlas ni med mig eller?

Nu ska jag äta fruksot och dra ner till tåget. Fyfan, jag fryser bara jag tänker på snön.


Såhär ser dom jävlarna ut i förstorning. Know your enemy!




Dagen med STORT d

Idag var dagen, några oskyldiga klick, tipp tapp, så var min gamla MS paint skapade huvudbanner borta på bloggen. Med svetten rinnandes i stjärtskåran och gråten på kinderna gjorde jag det enda rätta. Jag använde den redan söndermisshandlade tredje vokalen och skrev Web efteråt. Efter lite playtime framför iWeb sitter jag här nu med ett resultat jag inte vet hur jag ska publicera eller ens arkivera. Så det sket sig, istället för ni fortsätta titta på den här tråkiga jävla bloggjävelns sida. Vit, vanlig, svensk.  Det är livets hårda skola, klicka, gör fel, börja om, och lär! Ungefär som skrubba knäna när man lär sig cykla.
Hursomhelst, om någon lyckas läsa detta är det ett mirakel, och en nystart av en utdöende sak, min jävla blogg. Inga fler mörka sidor nu. Skål!

Vem vet?



När folk säger "Snälla, jag vill inte dö!", då man petar på dom med en pistol, hur fan kan dom veta att dom INTE vill dö?
Jag menar, har dom vart död förrut?
Världen är så orealistisk! Skit ner er och få randiga ben!


DÖ MADAGASKAR DÖ!

Jag lyckades äntligen ta död på hela världen på Pandemic 2.  GAIDS tog död på hela världen. Det är enligt mig en smitta som härstammar från AIDS, fast den har mer Gay i sig. GAIDS. YES! Vinnarkänsla! Googlade runt lite på Madagaskar också, eftersom jag haft stora problem att döda alla där, hittade en ful jävla, nånting, med puls, förhoppningsvis inte länge till.



Den här jäveln är utrotningshotad. Oj, så konstigt! Kära nån, stackars allihopa, vi går och gråter och protesterar!
Såddär går det om man skaffar ungar med sina egna ungar. Fritzl-syndrom skulle jag vilja kalla det. Just det!
Låt äpplet falla långt från trädet ffs. First rule of genetics. Spread the genes, jeans?

Ser ju ut som en amfetaminråtta besläktad med Einstein med överdimensionerade öron och pianofingrar från en anorektisk brud. Hurra!

Låt skiten dö ut, vi behöver han inte, och han lär inte göra mycket nytta heller, förrutom att få oss att känna oss vackrare, och kanske klösa ihjäl några myggor.


wiee, jag är sååå lyckliiiiiig! <3

Det här är ett tjejinlägg. Jag är så jävla less på tjejer som ens fyller upp internet med sina blogginlägg, men vad ska man göra, man kan ju inte skjuta dom.




Dagen började jättedåligt, jag försov mig, han inte dricka hela min latte. Tråååkigt.
Träffade Bea på stan. Vi hade myyyysigt. Fikade nere på Croissant. Det är ett jääättemysigt fik för er som inte vart där. Prova gärna på det! ;)


Sen var vi på stan några timmar och bara shoppade. Det var jättemysigt. Jag köpte inget, men jag la undan ett par örhängen. Åååh, längtar till nästa gång jag ska dra o shoppa lös med Bea! Vi är så wild and crazy! Tog massa roliga bilder i provhytterna. Vi är sååå galna. Ni ska bara veta. Bea testade en alldeles för stor kofta. Liksom whaaat! Såå jag skrattade! HIHI!


Nu sitter jag hemma. Dagen har vart jättebra, om man räknar bort försovningen. Jag har sett på Sex & the City nu 10 gånger totalt. Den är sååååå bra! Efter jul ska vi till New York jag och brudarna! YEAH BRAUDS! PARTYYY! SHOOPPING!
Och såklart.... Starbucks;) SÅÅÅ Sjukt gott kaffe på starbucks. Jag är förresten helt beroende av kaffe. ( Nej du är beroende av mjölk och socker med kaffearom din jävla idiot - Harris anmärkning).

Sitter här nu iaf i min soffa med min alldeles gooooooosiga filt jag fick i julklapp för 3 år sen. Huuur myyyysig som helst. Är typ mjuk och len helatiden. Nu äter jag min smarrigt goda B&J´s... det är kärlek det. Om killar ändå fattade! Ska gå å träna boxning imorgon eftermiddag. Jag gör det rätt ofta, boxning alltså. Så bra träning!







Dagens outfit:

Klänning: HM
Top: HM


Thats it alla glada! Jag skriver så fort nåt nytt spännande hänt i mitt liv, förmodligen innan jag går och lägger mig om 10 minuter! NATTI NATTI (snart). <3<3<3<3<33<3<3<3<3<3 PUSSSSSSS



För att ingen ska lacka fett med jao på mej så ska ni veta att tjejen på bilden inte har NÅGOT med artikeln att göra. Hon är anonym, och säkert störtskön. / Harris

BTW, undra om det är bra för småbrudar att dricka så jävla mycket kaffe som dom gör?


Bevisat!

Till alla er som tror att jag är är IQ befriad.



In på Mensa.se och gör provtestet du också. Självklart är inte detta 100% vetenskap. Men ärligt, jag tror fan mer på detta resultat än det jävla högskoleprovet:P

Fortfarande snyggast!



Jag vet att du vill ha mig, igentligen. Ring när du är i Norge!

Jag har bestämt mig för 4 saker.

  1. Jag ska lägga ner bloggen här så småningom.
  2. Jag ska studera vidare senare.
  3. Jag ska resa mera.
  4. Jag ska börja träna regelbundet nu när luftrörsaidset är borta.

Ringde en brutta från SATS idag och tyckte att det var längesen jag var där. Creepy. Håller dom koll på mig?
Gestapo! Norska pratade hon också. Så man kan inte bli sur... Dom låter ju så glada.

Jag var tvungen att säga att jag blivit alldeles för tjock för att orka ta mig till gymmet. Skratt skratt skratt... andrum, paus, ærligt talt, ær de noe galt med deg?. Neej lilla du, jag har bara vart sjuk cirka 3 veckor, så jag har tagit det lungt, och "bara" jobbat. Haha! Men jag ska bättra på mig. Promise!


Visste du att...

Adidas grundare hette Adolph Dassler? Adolph kallades Adi. Lite gullgare kanske. Adi Dassler.
Denduu.



Ett stycke Adidas jag gärna stoppar foten i!

I want it ASAP!

Det luktar toast, det är förmodligen djävulen som gör dom. Han vet att jag vill ha toast, men jag har ingen toaster. Det luktar rostat, det är förmodligen djävulen där också. Jag har ingen rostare heller.

Jag satt och dyngde för en stund sen. Bläddrade i en badrumskatalog, läst ut Illustrerad Vetenskap. WOW vad Villeroy & Boch är mitt nya favoritmärke inom kakkamöbler!

 


För runt 40.000 norska bagare så kan man bajsa på en sånhär skön grej! Det bästa är att du kan fälla ner locket när du inte dynger, så funkar det som en fin träbänk. Den kan man, sitta på och läsa böcker....

blunda

Klicka inte på videon.

Gör det inte!

Läs det här först.

Jag vill att du blundar...........................
.........
.........
.........
.........
Efter du har läst klart allt dummskalle, annars kan du ju inte läsa. Ägg! Att man måste göra allt själv nuförtiden!

Tänk dig att du vandrar runt i en tom byggnad, alla ligger döda på golvet. Du får kreepy vibbar från nåt uselt gammalt lir du brukade nöta timmar framför på nån gammal pc, tidigt 90-tal. Wolfenstein tillexempel, du springer runt och köttar nazis. Tyvvär är inte kropparna kvar, så dålig jämförelse. Duke Nukem Kanske? Hursomhelst, du går runt, det är kroppar överallt. Men inget blod... Du undrar vad alla kan ha dött av. Kanske anthtrax? Kanske någon giftig gas? Biologiska vapen? Radioaktivitet? Du går fram till något som tycks se ut som en studioentré. Det hänger en skylt på dörren, "Work in Progress, DND!". Do not disturb ja....  Du tittar ner, du står på någons finger, tjockisfinger. Du kliver av fingret och ställer dig på golv istället, samtidigt som du hittar massa knepiga sprutor på golvet och tomma tablettkartor. Du undrar om något slags monster kan ligga bakom dödsfallen. Herrejesus, vem har dödat alla dessa ...... byggnadsbesökare....

Du tar tag i en brandsläckare, slår upp låset på dörren, och kickar in dörren med våld....

Du har begått ditt livs största misstag, the rest is history!

Men kom ihåg, blunda först innan du klickar, tänk, kroppar, inget blod, fundersam, dörr, tablettkartor och kanyler.... brandsläckare... PANG, dörren öppnas.

PRESS PLAY



Hasslarn!

Jag VAR smart, jag ÄR smart.

Tänk er brädspel, Fia med Knuff och Diamantspelet? Fyfan vad jag var grym på det på dagis, känns som igår. Hade gjort världens minsta markering på Diamanten som verkligen ingen kunde urskilja. Så när jag startade i Tanger och dom andra reste runt kontinenten i jakt på Diamanten så strosade jag runt omkring den hela tiden, och bara väntade på att slumpa fram den. "Oj, titta jag hittade Diamanten efter 3 kast. Hoppsan!" Det värsta är att lärarna gick på det hela jävla tiden. Hazzlade av en 5 åring. Grymt! Undra om brädspel slog stort i Indien? Jag tror inte det. Tänka sej att Rashiid Pyrompiarypiputando, 7 bast, skriker till sin farsa som kör taxi i Golgata, "HAHA, du får stå över ett kast!". Ajaj! Inge currysås till middag! Pricken i pannan ersätts till en laserpunkt, medans Rashiid Pyrompiarypiputando sitter och leker i lekparken. PANG. -"Nej min son, DU får stå över ett kast!"




"Jag hatar att spela fia med knuff med farsan, han blir jämt så sur när jag säger att han får stå över ett kast. Han säger att jag aldrig mer får bada i Gagnes."

Aftonbladet briljerar!




Undra hur mycket bajs jag har på mina händer?


Dom vet ju hur man genererar klick!

Vad säger man, high five snorunge!


Nighty Mighty time to sleep, please dont weep.


Not a viral, but still vital!



03:18, Martin och Grillen försöker se häftiga ut. FLexxors...

För övrigt en väääääldigt bra video. Sett den tusen gånger nu. Fler gånger än Snatch.
Tyvvär har SGS lagt ut den där videon. Fienden, konkurrenten, de hänsynslösa. Ja ni vet. Men vi älskar dom.
Iaf deras brudar!:D

Mystiskt dödsfall avklarat, korp ny huvudmisstänkt.

(Sundsvall) Anden som hittades död i Sundsvall rapporteras ha blivit bragd om livet. Det visar den slutgiltiga obduktionsrapporten som färdigställdes tidigare i veckan av rättsläkare.

Det var den 24 augusti tidigare i år som en and hittades av en fantastiskt vänlig och ung man. Den utländska mannen som såg anden förstod direkt att allt inte stod rätt till och han skyndade genast till undsättning. Tyvvär var han sen. Jag reser till platsen där det inträffade, för att reda ut saker, för att få en egen uppfattning av vad som skett. Det är dags att sanningen kommer ut. Folk i området har under utredningens gång klandrat mannen för andens död. Sune, som i verkligheten heter något helt annat, är inte svensk och vill helst inte framträda med sitt namn eller ursprung, men han försäkrar alla om att han aldrig skulle få för sig att nypa en and.
"-I mitt land prissätter vi änder väldigt högt, precis snäppet över hundar och andra lågt levande arter, såsom getter, kor, barn, och andra boskapsdjur vi kan använda i vardagliga livet." - säger Sune, och tittar med ledsna ögon ut över vattnet, där olyckan ägde rum, för snart 3 månader sedan. "-Du var en fin and, verkligen, jag hoppas de som ligger bakom får sitt straff!", skriver Sune på baksidan av ett löv, som han placerar i vattenkanten, precis i närheten av den gravlykta han köpt på Satoil för 9:90;-. "-Den brinner 3 dygn säger dom... mitt hjärta brinner för alltid för anden." - tårögd Sune. Enligt obduktionsrapporten och ett anonymt vittne kan vi dra några slutsatser. Obduktionsrapporten säger att trubbigt våld använts mot huvudet. Detta är dock inte dödsorsaken. Dödsorsaken sägs vara upphävd syretillförsel till hjärnan, via drunkning, då spår av sjövatten hittats i luftvägarna hos anden. Det anonyma vittnet säger sig ha sett en mörk
skugga flyga strax runt anden innan Sune anlände till olyckan. Denna skugga har visat sig vara en korp, som med sin trubbiga näbb hackat sönder pannloben på anden, som miste medvetandet och föll i vattnet. Troligen rör det hela sig om en ouppklarad dispyt mellan anden och den påstådda korpen. En annan säger "-Jag är så jävla arg, korpjäveln satt på samma gren som mig innan han flög ner mot anden. Gissa hur grenen gungade när han hoppade av? Jo det ska jag säga dig, som en jävla trampolin. Jag flög av och slog skallen i den där stenen där. Kom ska jag visa er!" - säger en fly förbannad skalbagge. Senare säger han sig ha hört något i stil med "-Ge tillbaka pengarna plus räntan din jävla and, annars ska jag se till att du aldrig mer kan ta ett lån!". Vad utredarna kommit fram till så rör det sig om en vanlig uppgörelse mellan någon sorts bankir och en till synes oskyldig and. "-Det är vanligt att vi ser de här brotten, speciellt runt skogskanter och så vidare, där polisen inte alltid kan patrullera. Korparna blir väldigt giriga efter allt som blänker också, och jag förstår frustrationen som kan komma då adrenalinet pumpar hos en korp. Vi har stort hopp om att hitta den skyldige, han har fångats på övervakningskamera ute vid Satoil vid Bredsand, han var inne på macken, köpte en mosbricka och stod sedan och boffade 95 oktanigt några minuter. Vanligt beteende bland oroliga korpar." - säger Kjell Sundqvist, vakthavande befäl vid polisen i Sundsvall.
     Vi sitter hemma hos Sune, jag ser på honom att en stor sten lättat från hans bröst. Han tar en jättestor tugga av wienerbrödet jag köpte. Tjockis, tänker jag tyst. Gullig harmlös tjockis. "-Äntligen kan jag gå ut igen utan att folk skriker efter mig. Det viktiga nu är att lägga det här bakom sig så fort som möjligt och gå vidare, och det kommer jag endast kunna göra då korpen har fått sin dos rättvisa."



Foto/Text: Sune (namnet är fixerat) / Charilaos Orfanopoulos

Kära granne:



Ta bort klistermärket, eller köp en ny bil!

Firmakrök o inge göp!

Elleeer? Ja efterskalvet av gårdagens OSL fest lär gå några varv runt flygplatsen innan det ebbar ut. Vi drog direkt efter jobbet till... sand? Om jag inte fattat fel. Där var det förkrök. Trevligt och bra! Sen bar det av mot SAS hangaren där mattan var utrullad, orkestern som spelade på Titanic var inhyrd och smokingarna leasade för kvällen. Försökte under hela kvällen hitta den gubbigaste rackarn jag kunde tänka mig, men det gick blä. Vissa var ju för dragna redan då maten serverades, halv åtta! Men en annan är ju helnykter alkoholist och tog det lungt hela kvällen. Bra där! Stjärna i kanten och ryggdunk!
Det blev en tidig kväll för mig också, skulle trots allt börja jobba 06:00 igen. Så Vid tolv var jag på väg till sängs redan. Köpte en glass och lite mjölk som nattamat. Tur att jag inte är laktosfjant... intollerant! Sov 6 timmar, 6 timmar längre än de två nätterna innan! WOW! Jag förstår nu hur jag var så trött idag. Kroppen sa NEJ till mig:P

Nu har jag vart hemma en bunt minuter och druckit en smoothie som jag köpt. Jag är duktig på smoothies. Ska nog börja dricka fler sånna. Ögonen trillar bak i skallen på mig nu. Jag är ledig 2 dagar framöver, och livet leker. Dags att SOVA ut ordentligt nu. Ladda batterierna och meditera lite. Yo....GA!



Nej bilden är inte suddig, du är blind!
Aram, jag, Ingolf, Papa och Pepe.

GOAT

What does the gay goat eat?




Haay! ;)


Köttsnuskets värsta!

Idag var jag på Ica, köttsnusket! Köpte köttfärs, kaustiksoda och tamponger! Ungefär!
Efter kassan, då man är nöjd över sina byten efter jakten, så står en tjej och en kille. Killen ser ut som en kille, ful var han iaf, och tjejen, tja, hon såg ut som en tjej. Jag inser snabbt att hon pratar med mig, ställer en fråga rättare sagt.
Hon - "Hej, har du fadderbarn?", frågade hon snällt.
Jag - "Nej jag är för ond", svarade jag och hånlog.

Och med all rätt i världen. Jag ÄR för ond. PUNKT!

Skulle vägra bli fadder! Efter några snabba klick på google så ser jag att man kan vara fadder åt en alpacka. Kul! Den kan man klippa och få bajslen tröja från. Vad kan man göra med en unge? Gör den några tricks liksom?


Såddär ser en fadder ut enligt Google.
Tror ni jag vill bli SÅN?
Think again!

RSS 2.0