Only in Russia!




Har alltid velat ha en struts i passagerarsätet, och bara låtsas som ingenting när folk kliver in i bilen eller ser mig åka förbi. Men detta duger också!

You go AB!



Tur att EN spårvagn var med på reklamen under rubriken då:)

Fairtrade Halloween

En del av det jag köpte för min Halloweenoutfit kom från en lokal handlare kan man väl säga. Hälften av priset jag betalade gick till honom. Underbart att kunna hjälpa till! Fairtradehalloweeena du också! Sluta snacka, börja fixa!


Oscarnominerad?



Jävla... TÖNT, varför skulle du vaccinera dig? Varför ska du gå så dåligt? VA? Skärp dig. Gå rakt fram, sluta tugga nonsens, och skaffa ett löpband så kan du springa och prata inomhus. Mes! Jag lovar att hon är allergisk mot luft också. Wow!

Dubbdäcksdebatt

Till er som säger att dubbdäck är det enda som biter på blankis, så säger jag EPIC FAL. Jag har själv åkt kärra på blankpolerad is som man knappt kunde stå på. I cirka 25-30 km i timmen, bilen reagerade som förväntat, det var även fullgas och TCS jobbade för fullt. Så har man en bil med TCS och ESP ska det inte vara problem att köra dubbfritt. Plus att alla bilar och säkerhetssystem utvecklas och testas faktiskt med dubbfria däck. Dubbar skulle rövköra blankpolerad is, som måste behållas blankpolerad hela dagen. Kabom! Så var det färdigklagat. Det kvittar om du så har Wolwerineklor på kärran, kör du som en idiot och inte tar hänsyn till underlag, så kan ingen hjälpa dig.

Ica <3

Reklamklipp med mej i!

Tv när den är som bäst!




Haha, jag vet inte vart jag ska börja. Underbart. Det kommer ALDRIG bli fred i mellan Israel Palestina. ALDRIG.

Minority Report, my edition.

Jag behöver ingen likblek naken flicka i lesbisk bubbelpool med slangar i skallen för att få det klart för mig att vissa personer borde avlivas DIE HARD style, utan rättegång. Jag menar, kolla på dom, bara kolla, det LYSER "fucked up" genom deras ögon.


HJÄLP!

DET. ÄR. EN. FLUGA. I. RUMMET. STOP.

DET. ÄR. EN. BLOMFLUGA. I. RUMMET. STOP.

Skiten dras ju bara till min skärm. Och har man 13 tum MacBook med 1280x800 upplösning, så stör faktiskt en blomfluga MÅNGA pixlar.


Här är ett bra tips på redskap för att få bort blomflugor: Aldrig mera blomfluger!

Det var allt. Ciao.

Swineflu!

Get over it! Fan vem var PR-chef på den avdelningen eller? Helvete, han lär tjänat deg han! Vad är nästa års pandemi? Tror ni fågelinfluensan kommer att funka igen? SARS vet ju alla bara kineser får. Klurigt det där. Förmodligen kommer det bli något som alla människor på hela jorden utsätts för. Kvalster kanske. Så tvingar dom alla vaccinera sig. Cashflow! :D


Såhär känner jag just nu.



Dags att gå till jobbet. drygt 4 timmars sömn. Sweet! Sen är det helg, vad det nu innebär för en man som skrivit upp sig på standby listorna. Haha!

RSS 2.0