Böcker

Fattar ni hur mycket skitböcker det finns? Om allt möjligt? Norpade en bok någonstans för massa år sedan, om amning? Liksom, ärligt. En bok om amning? Vad hände innan den skrevs? Dog barnen av svält då eller? I samma veva hittade jag en bok om andning. Hur man ska andas rätt. Och det känns ju jävligt aktuellt, om man nu har en prick i pannan och älskar att köpa billig rökelse på turkaffärn nere på hörnet och lyssna på valarnas sång på kassettbandspelaren. Jag brukar direkt döma en bok från omslaget. Det är väl ganska självklart? Läser Greven av Montecristo nu! På omslaget är det en kille med ett svärd och på baksidan några som fektas. Wow! Kan det bli bättre? Läsa läsa läsa! Sen finns det mindre lyckade omslag. "Den mystiske trädgårdsmästarens hemliga förhållandes avkomma", så är det bild på en tant som går på vägen eller något. Allt målat i oljepasteller. ÅÅKEJ. Klart som fan man ska döma boken från omslaget, ett bra omslag betyder en bra bok, annars skulle inte folk JOBBA med att forma omslag. Döm inte hunden efter håren, nehepp? Hunden får ju dålig och ful päls om den är sjuk, klart jag dömer den efter håret. Fasoner. Nu har jag viktigare saker för mig. Adjö.


image32

Tänka sig.


Tänk att där har någon stått, och tittat tillbaka på oss. Tanken är ganska fascinerande, och än mer fascinerande är att vi har bilder av månens baksida. Några människor har stått på månen. Maskiner har funnits på Mars. Det finns kort tagna på Pluto, du arma vän, det finns tillochmed kort på fjärran galaxer. Fan ärligt, det är inte ofta man tänker på månen. Men igår lyste den så starkt så att jag var tvungen att ta kort på den. Tittade genom kikaren och man kunde utskilja ojämn yta precis i ytterkanterna. Fantastiskt. Låg och tittade tills jag fick ont i ryggen. Den bara låg där och svävade. Väger säkert mer än hundra mig tillsammans! Hur fet som helst, så låg den trots allt helt stilla och tittade ner på mig. Wow! Jag önskar jag fick åka till månen! Samma måne som speglat ljus om natten på Noak (om det nu var sant får nån annan avgöra) och hans ark, samma måne som hjälpt sjömän navigera och hitta nya saker och utföra handel världen över, samma måne lyser nu på mig, nytt ljust sken som aldrig funnits förrut på dess yta. Tänk om månen var så liten att man kunde sträcka ut handen och ta tag i den, undra hur den skulle kännas? Tänk om man kunde forma om månen till nåt annat, eller rent av spränga den? Och allt grus man fick skulle man lägga i en ENORM formation som skulle visa ett Peace tecken. Hyfsad Full Moon Party Det skulle bli på Koh Phangan. -"Man får bara festa när HELA peacemärket är upplyst!"
Hursomhelst, månen är där, jag är här. Det lär ta ett tag innan jag kan åka dit. Men om ni kan, ta fram en kikare nästa gång månen är stor, och titta på den. Den är skönare än man tror.
image29


för mycket klagomål!

Jag kräver 100.000 kronor och en fullt fungerande Audi RS6 för att fortsätta blogga! Alla bara klagar! :P
Nu ska jag väl säga nåt jag är glad över. Varje gång jag ser Marabous reklam om 70% mörk choklad. Wow wow wow! Kanske den bästa reklamen just nu! Fräcka snorungar gör mig också glad. För jag vet att dom kommer lyckas. Vad gör jag? Hittar inget boende i Norge. Inget jobb här hemma. Snart blir det pimp´n fo sho! Eller ska man dra ut och resa ett tag? Peking Express? Inte en krona i fickan och se hur långt man kommer! Vore rätt skoj! Nån som är på? Börja här, vårt mål ska bli Peking, bajsa mitt på Himmelska fridens torg? Sen springa tillbaka till Sverjet. Mer seriöst, jobb, plugg. Nu! Mer simning imorgon! Blir ju som en delfin.

Mirakelmedel till högstbjudande!

Läste om ett medel man incjicerar i kroppen. Resultatet? Man blir brun, smal och kåt. Kul! Nu kommer vi ha massa onanister till mörkhyade människor som gömmer sig bakom telefonstolpar! KUL! Är det inte det man borde förhindra? Intressant att man måste ha ett medel för att bli brun, kåt och smal. Detta är ett bevis på att skandinaver börjar bli för feta och impotenta. Kolla Frankrike och medelhalvsländerna. Brudarna ser ut som dockor vad gäller kroppen och bruna är dom också.Sen smäller dom i sig allt möjligt. Vad tänker ni nu? "Men dom dricker ju så GOTT vin!". Ja det gör dom säkerligen, men inte som de flesta tjejerna här. "Nej det är bara jag och denna baginbox ikväll, blink blink!" Jag skulle vilja se vilka samhällsskador det "nyttiga" rödvinet orsakar i Sverige på en 30 års period. Sen att fransoserna toppar listan på att gnugga sig i lakananen har nog inget med deras sprutor att göra. Skippa McDonalds och Light Cola så ska det nog bli bättre ska ni se! Latmaskar!

Ja många har sett det nu alltså, när tjejen kaskadkräks i studion. Wow! Tölp är ett starkt laddat ord, men att kräkas behövde hon väl inte göra? Bara jag som tycker att hon bryter på skånska eller någon annan irriterande dialekt när hon säger "Ja hallå" i början? Vad äckliga ni tjejer är som har mens, kan ni inte ta bort det? Måste ni kräkas och vara såddär snuskiga? Jag, och många andra killar vill inte veta om/när ni har mens.

Ey! Jag var och simmade idag, cred! En sak jag dock blir irriterad på är att simhallen är uppdelad för landstingskärringar/knubbisar som kör vattengympa, och JAG som betalat för att gå och simma tvingas lyssna på sketen Barbados musik, folk som simmar lika fort som Tom Hanks i Cast Away, enda banan som JAG kan använda också. Den sista banan är för mänskliga småtorpeder (barn) som har en halv kondom över skallen och fula brillor och Speedo kallingar. Ska ta med mej en syrgastub och göra bassängen lite djupare så att man kan simma i olika dimensioner istället för bara ytan. Vore botten!

4:e Oktober. Kanelbullens dag! It´s the final countdown! We´r eating togeeeether!!

Nej jag är inte hatisk. Jag är realistisk.

Nu vill Ernie Chambers från Nebraska stämma Gud, Ernie är senator i Nebraska. Ernie kanske är mentalt efterbliven också? Stämma Gud? Wow, fattar ni vad chockad han ska bli när han sitter där på molnen och trycker i sig Toblerone? Hoppas han har bra advokat! Vore lite småtaskigt om han tog Keanu Reeves som redan är Djävulens advokat!

Jaha, Nu ska dom göra en diamant av Beethovens hår. Man tar några av hans hårstrån och blandar in dom i någon sorts kolförening skulle jag gissa. Wow, tänk vad chockade folk ska bli om dom bara hittade pubishår från honom? Det vore sjukt roligt om det skulle komma fram! FNISS!

Använda kanyler sprids bland unga. Ja men vafan se det från en positiv synvinkel. Precis som alkohol dödar alla sega hjärnceller så kan vi för en gångs skull få bort alla korkade ungdomar? Fan kan dom inte bara GE bort AIDS infekterade sprutor till alla? Alla vi vet att man inte bör knarka med sprutor. Dumt! Mer sprutor till folket!

Bin Laden förklarar krig mot Pakistan i ny video sägs det. På videon har han mörkare skägg än vanligt. Daah! Han kanske har använt Pernilla Wahlgrens Dark Chocolát no.7,34 Shitty Pastellé? Kan inte han göra en reklam istället? På sitt lilla sätt? "Hej pappa, det är jag, Usama, vetdu vad? Jag har färgat skägget!.. Va? Nej nej inte det skägget din gamle bock! Jag menar det i ansiktet! Jag använder mig av Jihad, Jihad betyder näring åt folket och det heliga kriget. Klick."

I Saudiarabien vill kvinnor börja köra bil, Saudiska riket är nämligen det enda landet i världen där kvinnor inte får köra bil. Det vore väl dumt att ändra på så fina traditioner? Knaserier!

Mobbing och utfrysning är något vi INTE ska hålla på med säger alla. Dom som är olika ska också få vara med och leka. Få vara med i gruppen liksom. Men så för något år sedan så bestämmer sig alla snillen i världen, som förmodligen själva blivit så sjukt jävla mobbade, att Pluto inte längre är en planet. SJYST! Pluto fick vara med så länge det passade, men sen, NÄNÄ. ÅÅKEJ! Bara för att Pluto är långt borta? Ser annorlunda ut? Vad lär det här våra barn? MYCKET. Att det helt enkelt är okej att reta och frysa ut folk som kommer från fjärran länder och ser annorlunda ut. Och om Pluto nu inte kan klassas som en Planet, varför kunde ni inte vara sjysta och bara låta Pluto vara med trots allt?

Ja nu vill Svenska kyrkan i Stockholm förbjuda (japp, förbjuda) att pappan lämnar över dottern. Det sa en kvinnlig biskop. När vi trots allt är igång och ska ändra riktiga traditioner kan vi väl låta folk gå nakna i kyrkan och svära hur mycket dom vill. Varför ska det finnas förtryck mot sådant? Jag vet! Vi kan låta gammelmormor lämna över bruden. Wawa! Eller så kan hon gå SJÄLV? Den dagen vi ska ändra så pass mycket så hoppas jag att ALLT ska vara annorlunda. Män ska inte bjuda på middagar, bio, resor. Män ska INTE förväntas fria. Män ska INTE hålla upp dörrar, det kan kvinnor göra själva. Och ALLA kvinnor ska mönstra och väljas ur till värnplikt på samma sätt som män. Sen ska alla män föda barn också! Eller nej, nu spårar det fan ur!

Flera Nordkoreaner uppges ha drunknat i desperata försök att rädda porträtt av Kim Jong Il och hans fader Kim Il Sung. Kroppar har hittats begravda i lera med drunkning som dödsorsak. Hårt omfamnat hade de porträttbilder på ledarna som var varsamt inplastade. Detta rapporterade KCNA, vilket jag antar står för Korea Central News Agency. Haha! Fantastiskt land! Läste i Aftonbladet för några år sedan hur fantastiskt bra ledaren var. När han föddes blomstrade alla äppelträd, trots att det var mitt i vintern. Han är den enda som gått en golfbana på 18 hål med 18 slag. Fantastisk kille!

307291-26

h4xx0r 1337 h4rrK4n

Jag är nästan stolt över mig själv. Titta vad jävla fin sida jag skapat. Svarta kanter -->
Svart på andra sidan också <--
Orange ram runt min meny sida -> fan jävla tastiskt! Nu ska jag bara försöka ändra texten till en aning ljusare nyans av denna grådaskiga färg. Nu ska jag kasta ut flygblad över JFK International och be varenda kotte gå in och lusläsa min blogg så att det blir lite högre statistik. Ni är i dagsläget cirka 8 unika läsare om dagen. BARA 8. Om ni går in lite oftare så ska jag uppdatera lite oftare. Behöver ingen blogg för mig själv eller hur? Jag har ett minne som räcker livet ut. Och om minnet tar slut före livet, ja då är man hjärndöd eller tappad.
Sjukt mycket cred till brorsan och hans klass som knäckte idrottsnördarna på hans skola! Fuck yeah! Haha!
Ni som är laktosintoleranta... ha det bra! Resten av oss rockstars, lira vidare!:D

listan just nu

  •  Säga upp mig
  •  Pablo Fransisco Live
  •  Skaffa nytt Jobb
  •  Skaffa egen bil
  •  Skaffa egen lägenhet
  •  Anmäla mig till högskoleprovet
  •  Göra högskoleprovet
  •  Fira jul/julbord!
  •  Hitta boende i Norge
  •  Läsa ut Gréven av Monte Cristo
  •  Fixa en snygg CV

^peak

Hjärnan går på lågvarv. Sjukt låga varv, jag är rädd att det blir motorstopp, vore lite pinsamt. Det känns som att jag fått GABA injicerat rakt i centrala nervsystemet och istället för hjärnbark har jag såsig GABA.
     Tänk er brädspel, Fia med Knuff och Diamantspelet? Fyfan vad jag var grym på det på dagis, känns som igår. Hade gjort världens minsta markering på Diamanten som verkligen ingen kunde urskilja. Så när jag startade i Tanger och dom andra reste runt kontinenten i jakt på Diamanten så strosade jag runt omkring den hela tiden, och bara väntade på att slumpa fram den. "Oj, titta jag hittade Diamanten efter 3 kast. Hoppsan!" Det värsta är att lärarna gick på det hela jävla tiden. Hazzlade av en 5 åring. Grymt! Undra om brädspel slog stort i Indien? Jag tror inte det. Tänka sej att Rashiid Pyrompiarypiputando, 7 bast, skriker till sin farsa som kör taxi i Golgata, "HAHA, du får stå över ett kast!". Ajaj! Inge currysås till middag! Pricken i pannan ersätts till en laserpunkt, medans Rashiid Pyrompiarypiputando sitter och leker i lekparken. PANG, nej min son, DU får stå över ett kast!

saturday night "live", men inte räven!

Lördag kväll, runt 23. Pang, en räv blir överkörd av en Ibiza med ett tidigare fint kjolpaket.
     Jag tänkte på räven som Henrik Elmér skämtade om tidigare på Standup:en på China Teatern. "tänk om en räv bara skulle springa över scen... undrar vart den bor liksom?" Fan tänk om det var samma, som sprungit konstant sen han drog skämtet? Stackars räv, den led nog, flög också gjorde den. En bra bit. Längre än Lindbergh´s förmodligen.
     06:30 Lördag morgon. Klockan ringer och jag kliver upp. Käkade frukost och drog till Stockholm med bil. Träsmaken hade precis försvunnit när jag klev av transferbussen till Arlanda, då jag därifrån tog tåget till Sthlm C. Gult tåg, fort gick det! Nu fattar jag varför sportbilar också är gula! För övrigt var bilen som dödade räven gul, röd tråd?
Såg Pablo Francisco i stockholm. Wow! Han svettas verkligen mycket! Men han är rolig! Han, Janne Westerlund, Henrik Elmér och Flip Shultz. Fan jävla tastiskt!
     Undra om man måste se lite speciell ut eller ha en väldigt särskild humor när man är komiker? Elmér hade fula brillor och en ful skjorta. Janne hade en fotbollströja och var flintis. Karaktär VM var i farten. Pablo vet nästan alla hur han är pga mexican looken också. Men tänk om man vore Joe Shmoe? Eller tänk ännu värre! Om man vore en myra? Lätt och känna igen liksom? Showen var jättebra hur som helst! Lite drygt att jag körde hem samma kväll dock. Red Bull och karameller fick hålla mej vaken!

Fyfan vilken tråkig blogg det här blev? Vad ska jag säga för att göra det roligt. Hm.. JO! I Stockholm såg jag en sån jävla idiot som jag hatar. En kille med Cheap Monday byxor, och Skateboard! Enda anledningen till att man kan gå klädd så och fortfarande röra på benen normalt är att man inte har pungkulor eller penis. Och om dom finns så är det klassens minsta. Sen hörde jag en tjej säga "Jag är ganska dålig på kartan". No shit? Sen är det alltid lika trevligt att se alla fjortis killar och tjejer som har rosa hår och sitter på backen och är lite busiga såddär. Skulle min framtida son eller dotter se så äcklig ut skulle jag adoptera bort direkt!

Är jag hatisk eller resonabel? Skit samma! Dags för Ahlgrens bilar!

The Bourne Ultimatum

Film ses bäst på vita duken. Bourne Ultimatum är en riktigt jävla bra film. Kameravinklar i vissa fall känns onödiga och icke speciella, hamnar i en hög med andra filmer man inte riktigt minns vad den vinkeln borde visa. Vi kan kalla högen blur. Men vissa saker, som när Jason Bourne hoppar från ett tak eller rum, till en annan byggnad, när kameran svävar med brevid, är sjukt bra och ger bättre känsla av att han svävar fritt. Att det svänger lite upp och ner höjer allt, istället för en stel bana. Filmen är bra från början till slut alltså. Ingen tid att blunda, vilket är en stor hobby hos mej! Fan filmen är så jävla skön att jag önskar att jag inte sett den, så jag kunde se den igen.
Shit vilken wannabe kommentator jag börjar låta som. Dags att sluta när man är som värst, och lägga till en klassiker.

4/5 i betyg.

Irritationsmoment

Saker jag stör mej på
  • Alla tjejer som skriver bloggar om varenda jävla plagg ni sett äger och kan tänka er att ha! Speciellt när varenda jävla plagg ser likadant ut, men färgerna skiljer. Ja ni vet alla vad jag pratar om, det är tights, det är sånna där fula "hej jag har en gravid mage"-klänningar, det är fula mössor och risiga halsdukar från Indiska, saker ni igentligen inte behöver, saker ingen tycker är snyggt igentligen. Men man ser ju så jävla City Chic ut i dom eller hur? Ni kanske tycker att jag är hatisk? Ja det är jag! Jag kanske är enda killen har som tycker såhär? Om det finns fler killar som läser detta och håller med mej! Snälla stand up! Fight the power! Det är väl endå VI MÄN som styr världen? Vad jag hört hittils så tycker i alla fall alla killar mindre om en tjej när hon går klädd i en såndär fet klänning. Det är bara att googla på Myskväll och på mitten på sidan får ni se massa sånna där klänningar och även ett fint exempel på lite plagg dom lagt upp på sin blogg! Myskväll har blivit det i särklass bögigaste ordet sedan instrumentet faggott. Här nedan ska ni få lite exempel. Vet ni vad det värsta är? När tjejer som ser relativt normala ut har sjukt feta överarmar. Skulle vilja kalla det Cola - Light syndromet. JA jag vet att denna bild inte är EXAKT sån klänning jag menar heller.
image22


  • Sofie Fahrman är en stor anledning till att dessa bloggar ens existerar. Henne och Ebba Von Sydow vill jag beskylla detta fenomen, eller katastrof, whatever. Jag vill klandra dom lika mycket som Saddam Hussein blev klandrad för att ha massförstörelsevapen under kudden!
  • Tjejer som gör "busiga" saker, och är "galna" genom att sitta hemma osminkad i sina läsglasögon ingen vet hon har och läsa en fullkomligt värdelös blaska och äta Häägen eller Ben&Jerry. Fan ni skulle se när vi killar är galna. Då sitter vi med näven i frostiespaketet och ena handen i kallingarna. Båda händerna funkar som grävskopor. Och ibland skiftar man. Allt detta medans man kollar på nån slaskig video på Youtube.
  • Nu till min egna flock. Ni killar. BLÄ, ni killar med tighta jeans. Nu syftar jag på cheapmonday liknande brallor. Ni har dom så jävla tight det bara går, alla får hockerövar och ni ser för övrigt risiga ut i ansiktet bara för ATT. Grenen sitter vid knäna och det VÄRSTA är när ni försöker vara "street casual" med dom och skata runt på en bräda. Fyfan, ni borde konvertera till antingen homonism eller jehovas. Oftast har ni en sån "california" frilla också och en söt piké tröja. Regeringen borde ringmärka 1 miljard kronor, sätta ett pris på era huvuden helt enkelt.
  • En till sak vissa av oss killar är fantastiska på att göra är att använda Björn Borg kalsonger. Speciellt under Billabongshorts i utlandet! Herre min LORD, finns det inga andra underkläder i landet Falukorv? Här på hemmaplan kör ni alltid med Puma shorts i silke. Och sen badar ni med dom, BB kallingarna alltså. Fresh. Folk som ser er på semestern måste ju tro att ni har är flyktingbarn och att Björn Borg är något sorts Red Cross eller FN Barnbyar. Det är sjukt risigt. Jävla rice piles!
  • Alla gör det, men jag ska fan sluta! Ordet MYS. Fuck den shit. Jag ska börja prata engelska eller swahili bara jag slipper säga ordet myyyys. Allt är mys nuförtiden. Att gå på stan och handla mat är myyys. Att titta på dumburken är myyyyyys. Att sova är myyyys. Nej att sova är förbannat jävla skönt. Varför säger ingen att bajsa är myyyys? Minst lika skoj som resten av grejerna? Myys hit och dit. I ren bojkott ska jag aldrig mer nämna ordet fysiskt. Fasoner!
  • EMO, ni är det största hotet efter AIDS i vårt samhälle. Äckel. Finns ett galet gott exempel på en rishög här!

Deal With Me - Watch more free videos

  • Varför är sjukt smarta människor belönade med så lustigt yttre? Titta på denna kille, sjukt smart! Men ärligt, han ser ju lite läskig ut? How come? Betyder det att alla som är fula från födseln är dömda till ingengörer och dom snygga till Hemköp? Ni har säkert haft nån sjukt smart lärare på skolan som såg ut som stryk, you feel me? Det är bara att Googla på Ingolf och bilder så får ni fram nedanstående bild!


image23


  • Nästa sak är alla tjejer som tar kort på sej själva i spegeln i sina kläder. Ja, vissa av er ser bra ut, kanske 2% resten borde ha världens största systemkamera att gömma ansiktet bakom, för fy fuck vad fula ni kan vara! Svälj huvudet och skjut er i magen med ett hagelgevär! Ett tips till er som vet hur man använder kameran, sätt på timer, lägg kameran på en stabil grund, och ta bildjäveln, men spegeln? Come on! Man ser fan varenda smutspartikel som någonsin rört spegeln om ni använder blixt också! Riktigt fräsht! Eller ett ännu bättre tips, skit i att visa alla vad ni har för kläder! En stalkers paradis är vad ni är. Han kan ju för fan göra en klon av er hemma i sitt sovrum, ni har ju skrivit allt från inköpsställe på plaggen till storlek, smartskaft!


American Dad är en pappa ALLA BORDE HA!


Nu för att avsluta vad jag tycker om allt. En egenskapad bild i Paint.

image24

Sometimes, shit fuck up, allthough you behave nice, I realized it was reverse Kharma, My name is Charilaos.

There is black/white, night/day, joyness/sadness, religion/science and offcourse, kharma/reverse kharma.

Jag har gjort lite dumma saker i mitt liv. Men inte riktigt som i My Name Is Earl. Jag har hållt mej till mer snälla saker. Palla äpplen, härja i trapphus, knacka fönster, tuta åt gamlingar. Ni vet! Men då förtjänar man väl inte sån otur som jag har?

Ja visst, det spelar faktiskt ingen roll hur man än vrider och vänder på det. Vissa människor kommer alltid att ha mer otur än andra. Och hör och häpna, även enligt Illustrerad Vetenskap så är 3 av 100 mer benägna att råka ut för olyckor. Vissa kallar det osis, jag kallar det omvänd kharma. Det spelar ingen roll hur snäll man är, ibland får man verkligen inte ut vad man förtjänar. När Gud ger dej citroner, fäst en koppar och en nickelplatta i varsin ände, en tunn wolframtråd mellan dom, och lägg dom på toppen av en klump C4, kasta tillbaka! Det är bara inte rätt!
Just nu känner jag mej som en tom bok! Det spelar ingen roll vad jag gör, jag kan åka till Irak och stödja USA, åka och stödja Hizbolla. Åka till Arktis och studera djurlivet, åka till Kenya och bygga hus åt fattiga människor. Bli lönnmördare, barnläkare, ja vafan vad som helst. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Jag är inne på att åka till Norge. Men det går ju ungefär som VASA, inte så jävla bra! Snart är det alltså såpass nära bristgränsen att jag går tillbaka till mitt telefonförsäljarkneg! Inte ett jävla skit går min väg. Efter regn kommer solsken sägs det. Men som jag då säger, då kommer alla se ut som i Afrika. Om det kommer lika mycket regn som solsken så. Jag önskar att mitt liv bara klaffade som för många andra. När en sak tar slut, tar en annan vid, DIREKT. Många andra verkar vara motsvarigheten till en stökiometrisk blandning alltså!  Damn! Jag vill också vara en dragkedja.

Tandfen, kom och slå den ur käften på mej och ge mej en guldpeng!

Var och drack en kaffe ute med Olle. Han är bäst efter mej! Min hund!!:D
Den där onda tanden som är gammal och vis har gjort så jag börjat blöda på tandköttet. Jävla idiut! Nu ska jag ut och springa, vilket, om man läser mellan raderna betyder, kräla runt 300 meter. =)

BURGERKINGTJEJEN VAR FAN ÄR DU? JAG ÄLSKAR JU DEJ!!!

Visdom

Fan jag har en tand som är skitond, jag tror det är en visdomstand. Jävla visdom.


NU är den här reklamen igen! Min kärlek är med i den!!!!
Burger King! GAH! Är hon snyggast eller snyggast? Fan kär i henne!
Om du läser detta Burgerking tjejen! Snälla hör av dej så kan vi styra upp en dejt! Och nåde dej om du hasslar mej på hamburgare!!!  ;)


insomnia

Det lär vara något fel hos mig som gör att jag är vaken denna tid, och ja, det är det faktiskt.
Och det finns en saka att summera det hela med, Harris vanliga tur kan vi väl säga.

nu kastar jag inte handduken


Wife beat 1:30 AM

Det vart inget Max ikväll, det blev en micrad polarkaka och en iskall Lapin. Sitter och droppar smör från mackan ner på linnet. Ser lagom white trash ut. Tittar på en animerad japsrulle på 2:an. Fattar inte mycket. Förrutom att jag får nostalgikänslor från nittiotalet. Nu är det Its always sunny in Philadelphia. Fantastiskt! Har spelat Hitman hela kvällen, utan att jag tänker på det sitter jag och planerar sätt att fly från mitt vardagsrum, OM det skulle komma ett vittne till ett bestialiskt brutalt mord. Tadaaa!

Listan växer

  •  Säga upp mig
  •  Pablo Fransisco Live
  •  Skaffa nytt Jobb
  •  Skaffa egen bil
  •  Skaffa egen lägenhet
  •  Anmäla mig till högskoleprovet
  •  Göra högskoleprovet
  •  Fira jul/julbord!
  •  Hitta boende i Norge
  •  Skapa djup avundsjuka
  •  Äta på Max ikväll (Maxmål Plusmeny, 3 smältost, Chillicheese, cheeseburgare)

  • Avmaskningsmedel för Smulan

    Nu har det kommit ut offentligt, det jag hoppades aldrig skulle bli offentligt. Ungefär lika mycket som jag hoppades på att nyheten om tvålen i bajjamajorna som gör dej full inte skulle bli offentlig. Fullt möjligt att trippa på kattens avmaskningsmedel! Försten till kvarn eller? Alltså jag tycker SYND om alla svenska ungdomar som någonsin testar att droga ner sig med avmaskningsmedel. Är ni så jävla fattiga? Vafan, staten borde gå in med stora summor pengar och låta dessa ungdomar köpa kokain eller LSD! Kom igen! Det börjar likna en kinesisk hokuspokus affär hela skiten! Jo avmaskningsmedel för hallicunationer, bajjamaja tvål för karatefylla, tigerpenis för potens, salamandersvans för konditionen! WTF!!! Ni ungdomar som testar avmaskningsmedel för kissen, snälla, sluta skämma ut befolkningen i detta falukorvsland! En annan sak jag tänkte på. Innan det klassades som farlig substans i Sverige och man proppade katterna fulla med det, eller om man nu fortfarande gör det, blev inte katten yr i bengen? Kanske därför alla katter är så jävla skumma och stirriga. För att dom trippar sönder! Sitter flera timmar och stirrar ut genom fönstret, ja gissa varför? Det är INTRESSANT på riktigt för dom, ja, iaf för stunden. Och den kan vara ganska länge den... Kattjävlar. Knarkare hela bunten. Tacka vet jag hundar!!!


    Fisk

    image13

    Jag blev just sugen på fisk. Helst grillad hos mormor och morfar. Ge mej! Varför tänker jag bara på mat?

    Så vad händer idag då gott folk? Jag har sett en dokumentär om Concordekrashen, givande. Sen har jag fått svar på boendeförfrågan i kollektivet i Oslo. Fullt till Oktober ut. Jihadu Magnus Ladulås. Så vad blir härnäst på min tapet? Ringa Myrsjöhus och be dom bygga en villa åt mej i Norge? Ringa Spiderpig? Ringa Lou Bega? Har fått ett arbetsintyg om att jag arbeitarbeit schnell hos filmbolaget. Känns ju bra att kunna visa upp om man söker jobb på till exempel SVT eller något. Kanske ska göra barnprogram? Nej usch, en hel generation barn skulle gråta sej till söms.
    Jag känner att jag har tappat den röda tråden i livet. Alla går runt i sina sjukt mönsterstyrda liv. Vakna 06:30. Gå till skolan. Plugga. Ha en blå träningsbag. Gå på träning. Åka kollektivt hem. Vara med vänner 27 minuter. "Jag måste gå nu!". Gå hem. Plugga. Äta. Hinna med pojk/flickvän och sedan en hobby. Är alla robotar eller?  Coolt!

    Någon som kan hjälpa mej? Varje gång jag lägger in en bild här på bloggen så flyger 50, 51 eller 60 nya internetrutor upp. Det är väldigt irriterande! Har ju inte världens snabbaste dator och det tar på krafterna att öppna 60 rutor!
    Nu ska jag laga lite mat, lasagne! Mama miaa!

    Gissa bajset!

    image12

    Avancerad dag.

    Skor
    Impuls? Nej, men fort gick det. Hej har ni 45 i den här? Ja här. Tackar! Sen var det klart!
    Man blir så mycket gladare av spontana köp.

    Var även in på Motorcentrum med Stellan, kollade in dom nya SAAB modellerna. Snygga. Ska provköra någon Aero imorgon tror jag nog allt! Alla kan bli materialistkåta om man tittar på rätt prylar!

    Graaaw!
    image11

    Öppet köp på Fonus?

    lionfish

    Flo, jag vet inte vad du tänkte när du greppade firren. Men jag nynnade på "Jag hade en gång en vän... för länge länge sen.... var är du nu... " medans jag fick upp kameran och log inombords. Kodak moment eller vad! För er som undrar, jag den lever på bilden.

    Väck inte den skorpion som sover?

    307291-8


    2 kilometer vandring från närmsta väg. Väl på sandvägen +120 minuter till närmsta sjukhus. Det var inga aspekter jag hade i åtanke när jag pillade på den där lilla spetsen där bak!

    "Flight ZX 250 to Zürich"

    image7


    Insekter är nästan som Pokémon, Gotta catch ´em all


    image6

    Alla bilder tas med min sjukt ruttna "slimmade" kamera.

    Mitt bidrag till List VM

    Senaste impulsköp:
    2 liter mjölk @ Statoil för 2 timmar sen.

    Bästa fikat :
    Dunkin Donuts i Chiang Mai´s MBK efter en rejäl svidande diarré.

    Färg du hatar :
    Brun.

    Något som gör dig förbannad :
    Bloggar från tjejer i tonåren som skriver om ALLT möjligt onödigt ingen jävel bryr sig om. Skaffa ett liv era Sofie Farhman Ebba Von Sydow kåta jävlar!

    Så får du motion :
    Komma försent.

    Om du var en blomma :
    Skulle jag glömma att vattna mej själv.

    Det dyraste du äger :
    Min tv gissar jag på.

    Tidigaste barndomsminnet :
    Samla myror i en hink på dagis.

    Första frågan du ställer en ny bekantskap :
    Brukar du komma hit ofta?

    Underskattad grönsak :
    Broccoli, sjukt gott!

    En bil är :
    Något man kan förgylla, förenkla och förkorta livet med.

    Pryl du inte kan vara utan :
    Finns inget jag inte klarar mej utan.

    Ditt livs aha-upplevelse :
    Afrika är inte ETT land.

    Lyx är :
    En extra portion, minst lika stor som den innan!

    Tidningar du prenumererar på :
    Illustrerad Vetenskap

    Du gör med hundra upphittade kronor :
    Tappar en femma, gömmer hundringen, tar den på ett fint sätt.

    Någon du saknar :
    Bill, my longloved cat.

    När grät du senast :
    18 Juli 2007.

    Du tycker det är tant/gubbvarning, då :
    Man börjar köra lagligt.

    När är du gammal :
    När jag inte orkar busa.

    Svart eller vitt ?
    Kombo.

    Mjukt eller hårt ?
    Mjukt.

    Homo eller hetero ?
    Hetero.

    Höger eller vänster ?
    Reichts. Derecha. Arrestera. Höger.

    Stor eller liten ?
    LITEN.

    Loket eller Oldsberg ?
    Vafan nu blir det för personligt..

    Göteborg eller Stockholm ?
    Bögetorg.

    Landet eller storstan ?
    Storstan.

    Kram eller puss ?
    Kram.

    Vagn eller buss ?
    Buss.

    Hyrfilm eller bio ?
    Bio.

    Gräs eller grus ?
    Grus.

    Piggt eller opiggt ?
    Opiggt.

    Pasta eller potatis ?
    Pasta.

    Tjänare eller tjäna ?
    Eller arbetsgivare?

    Is eller mjukglass ?
    Mjuk.

    Natt eller dag ?
    Dag.

    Felix eller Heinz ?
    Heinz.

    NK eller Myrorna ?
    NK.

    Marsvin eller hamster ?
    Hamster.

    Rakad eller orakad ?
    Orakad.

    Biffig eller slank ?
    Slank.

    Blåögda eller brunögda ?
    Brunögda.

    Popsnöre eller sportfåne ?
    Snoppsören

    Naken eller pyjamas ?
    Naken.

    Linda Skugge eller Linda Rosing ?
    Linda Skugge! GRYM!

    Peter Stormare eller Peter Jidhe ?
    Peter stormare

    Kaffe eller te ?
    Kaffe

    Champagne eller Ramlösa ?
    Ramlösa

    Se filmen Festival eller stirra in i en vägg i 90 minuter ?
    Stirra i en vägg i 20000 minuter.

    Bakispizza eller bakischirre ?
    Snabbmakaroner med köttbullar.

    Förfest eller efterfest ?
    Förfest

    Engångssex eller engångstallrik ?
    Engångstallrik!

    Plastbestick eller plastbröst ?
    Plastbestick

    7-eleven eller Pressbyrån ?
    7-low på Haad Rin, Koh Phangan, Thailand. Sjukt kass kopia av 7-Eleven. Med en svensk brud som jobbade där! HAHA!

    Glasögonorm eller linscooling ?
    Dåliga gener VM? Kan inte svara.

    Plugga eller jobba ?
    Jobba för att plugga, eller plugga för att jobba?

    Planka eller pröjsa ?
    Pröjsa.

    Yngre eller äldre ?
    Yngre.

    Lång eller kort ?
    Lång.

    Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne?
    Skulle berätta om min utländska härkomst, och visa en video där 10 negrer våldtar en rasist i Missouri. OM det nu finns nån sån film.

    Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt ?
    Förlåta ja, återge förtroende, nej.

    Tycker du om ord ?
    Ordbajsa.

    Nämn namnet på en tennisspelare :
    Boris Becker.

    Finns det någon du ogillar starkt ?
    Sofie Farhman.

    Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd ?
    Jag är inte svensk iaf. Så svaret blir ja, jag är väldigt duktig på att lösa konflikter. Chilla lite mer bara.

    Om någon trycker ner dig, vad gör du då?
    Sjunker snabbare för att dennes grepp ska bli lösare, sen skjuter jag ifrån med benen och PANG upp i hakan.

    Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv ?
    Reder mig själv.

    Är du svartsjuk ?
    Nej.

    Vad gjorde du igårkväll ?
    Hade en värdelös utekväll.

    Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?
    Nej.

    Använder du bokmärke eller gör du hundöron?
    För att göra vad? Rensa fisk eller pilla i öronen?

    Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av?
    Är det inte så det är till 95% av fallen?

    Tyckte du om att gå i skolan ?
    Ja, alla aspekter av skolan saknar jag.

    Vilket ämne gillade du bäst, när du gick i skolan ?
    Träslöjd.

    Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan?
    Spanska.

    Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång?
    Ja, de flesta.

    Har du fortfarande kontakt med någon från din klass?
    Ja.

    Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag?
    Det var på tiden.

    Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta?
    Telefonförsäljare, tills jag hamnade där. Men nu är det över.

    Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"?
    Be denna att gå tillbaka in i garderoben och skjuta sig själv. Så pratar vi aldrig mer om den händelsen.

    Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?
    Tar alltid upp pengar. Närmare miljonen!

    Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja?
    En kombination av fri vilja och lathet.

    Vad är ditt favoritpålägg?
    Honung.

    Vad är det första du tänker på när du vaknar?
    Hur länge kan jag snooza?

    Är du troende?
    Jag tror på mig själv.

    Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet?
    Den som är mest lämpad för posten ska hämta posten. Haha, nej men den som är mest lämpad för POSTEN ska få POSTEN.

    Tycker du om stearinljus?
    Ja, levande. Inte dom döda.

    Använder du balsam?
    Nej.

    När blir man vuxen ?
    När vaknar i tid och diskar efter sig.

    Vilken färg har din tandborste?
    Grön, haft samma sen december 2006. Dags att byta snart antar jag.

    Har du lök i köttbullarna ?
    Ja.

    Hav eller sjö ?
    Hav.

    Har du nån skrivare ?
    Nej.

    Har du nån scanner ?
    Ja.

    Vad har du för väckarklocka ?
    TV, Mobil, Stereo. Försover jag mej dagligen? Ja.

    Har du hår på ryggen?
    Fjun.

    Har du betalat månadens räkningar?
    Vet inte.

    Använder du hudlotion?
    Nej.

    Har du åkt ambulans någon gång?
    Två gånger.

    Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak?
    All lakrits.

    Chips/ostbågar/jordnötsringar?
    Jordnötsringar.

    Tycker du om Dr Pepper?
    Ja.

    Äpple eller Päron?
    Äpple

    Äter du fiskbullar?
    Brukar tävla om att svälja dom hela. Dont try at home!

    Svettas du mycket?
    Nej.

    När klippte du dig senast?
    Imorse.

    Vad kollade du senast hos doktorn?
    Opererade mitt nageltrång, utan bedövning.

    Har du fått riktig massage någon gång?
    Ja, svensk massage, thai massage, khmer massage och den sämsta någonsin, lao massage. Sopor!

    Tycker du om rökt kött?
    Absolut.

    Vilken är din favorit på Mc Donalds?
    Brudarna i kassan.

    Vad har du för mobiltelefon?
    Nokia New Yorker (6280)

    Hur betalar du dina räkningar?
    Internetbank.

    Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?
    Nej men sängen.

    Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?
    Sjuk ordning. Dock på golvet och på hyllor råder kaos.

    Hur stor hårddisk har du?
    18 GB.

    Har du överkast på sängen?
    Nej.

    Har du brutit något någon gång?
    Ja, vänster överarm, rakt av! SNAP.

    Vad är den värsta sjukdom du haft?
    Körtelfeber.

    Har du blivit sövd någon gång?
    Nej.

    Lever din mormor?
    Ja.

    Har du varit med på TV?
    Ja.

    Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu?
    Spela fyra i rad!

    Använder du tofflor?
    Tofflor är gay och för tofflar!

    Använder du morgonrock?
    Nej.

    Är du en besserwisser?
    Nej jag vet bara jävligt mycket.

    Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen?
    Inga problem. Hade en terror mjölk, gick ut den 11 september 2004. Den 11 september 2005 slängde vi den, hade stått öppen i kylen ett år! Vi sjöng naturligtvis och firade med färsk mjölk!

    Beskriv din humor:
    Harris.

    RSS 2.0