Hjälp.

Hur länge ska man ligga på en spikmatta?! Kan man överdosera? Idag fyller jag år. Fyfan vad grym jag är! Adjö fiskespö, nu är det matdags!


lUl som kanadensarn skulle sagt!

Beskjed fra Island: Leggja 30 milliærðir Euro í Sýppelkassin Íslenþka ámbasaðins I nátt, og vi skrúr af vulkÁnin! Ekki ringja pólísín!!!

Force Majeure

Jahapp, då var dagen kommen, som man aldrig trodde man skulle få uppleva. En dag då force majeure gäller. Ni vet, det där man alltid läste bak på avtal etc och skrattade åt? "I händelse av krig, massförstörelsevapen, upplopp och vulkanutbrott/jordbävningar så gäller inte din dunderförsäkring Backpacker". Klockan 10 så stängdes norska luftrummet och vi fick jääävligt lite att göra eftersom vi livnär oss på facebook och flygplan i princip. Enda nackdelen med det här för mig är att vi inte får pengar om vi inte ska vara på jobb. Inge pengar=inge flow=inge cash.
Island, vilket jävla oflyt! Först finanskrisen, och nu vulkanutbrott. Nu när Island fått cash från världsbanken så kan dom ge oss lite av det, inget jävla ash! HÖHÖ. Skämt åsido, vi får väl bara skatta oss lyckliga att den här naturkatastrofen inte dräpte 220.000 av oss som jordbävningen i Haiti. Vi hade ju gråtit blod om så många som 200 hade dött. Och på tal om 200. Southparks 200:ade avsnitt sändes inatt! Och fy FAN vad bra det var!



RSS 2.0