2008

 


Året jag kom i kontakt med heroin. Året jag slutade jobba. Året jag började kröka hårdare. Året jag ljög mest av alla.

För att fatta mig jääääävligt kort:

2008
9/10 poäng



Duktig som man är har man kammat hem lite pengar idag på att sälja droger också. 1500 spänn! Boya, rätt in på kontot!


Hörs!


With Canon, you can´t...

... fälla upp blixten. Kameran är paj. Redan. Blixten fälls inte upp längre, efter typ, 40 bilder tagna. Jag har inte ens festat med den eller haft den utomhus och den säckar ihop. Fyfan. Det är min vanliga tur det! Nu ska jag sova, sen ska jag jobba. Måste tillbaka och få en ny kamera, det här funkar inte!

Rubrik saknas inte

Igår fick några arga demonstranter för sig att attackera Israels ambassad. Så dom skjöt med fyrverkeripjäser mot polis och ambassad. Satte eld på mina kompisars soptunna. Kastade lastpallar på polisbilarna. Gatstenar flög hejvilt, folk hetsade varandra, och polisen gjorde vad polisen gör. Gick in med tårgas. Demonstranterna skingrades, och mina kompisar köjdes av tårgasen. Kräket låg i halsen. Jag säger då det. Det är inte alltid lätt att bo brevid en ambassad.

Har skaffat mig en EOS 450D idag också. Får se ifall jag lyckas ta några häftiga bilder med den. Resultaten slängs upp här då!

Nu ska jag sova. Fyfan så det ska sovas.




Tänk om...



... våra husdjur tar kontroll?

Suttit och lekt för mycket i PS nu.


God Jul!



Mein Kampf : Jultomten



Mina första tankar om tomten går tillbaka till en jul i mina tidiga år. Jag sitter på parkettgolv indränkt i fett mycket klappar. Den här snubben jultomten var det ioförsig inget snack om. Alla släktingar var stolta över att berätta att just dom köpt en viss gåva. Så jag förstod direkt att den kom från dom. Tomten var ju liksom bara en Brinkenstjärna i det hela. Julens egna manager. Nissarna var hans arbetare. Som flitigt rapporterade in till tomten. Har aldrig borstat tänderna så noga som innan juletider. Denna tomte. Fan vart kom han ifrån? Finland snackades det mycket om. Men alla vet att finnar lirar hockey och super. Det gjorde aldrig vår tomte. Vår tomte hade mörka ögonhålor. Så jag tänkte Japan. Snubben käkade ju RISgrynsgröt och inte mannagrynsgröt. Och gissa vad dom RÅKAR käka fett mycket av i japan? RIS! Just det! Så tjockisen var japan, och hade en jävla struktur över 45 strategiskt placerade småsoldater i mitt hem. Nu är det inte så att julenissarna ser gulliga ut i vårt hem, nej dom ser rent ut som demoner från underjorden

Det värsta med den här snubben, tomten, var att man måste göra massa tjafs i hans ära. Klä ut sig till pepparkaka, för tomtar äter pepparkakor. Sen ett år fick man klä ut sig till tomtenisse, elitstyrkan i mina ögon. Nåt år fick vissa i dagisgruppen gå som stjärtgossar. Och nu vet jag vart homosexuella tvestjärtar kommer ifrån också. Dagis.

Tomten var i mina tidiga år alltså en struktur, makt och kontrollgalen japan. Tjock dessutom. Bror min förundrades över hur tomten kunde dela ut klappar till ALLA barn samtidigt. Väldigt bra noterat.
Jag själv gick inte så långt. Tänkte inte i dom banorna. Jag tittade bara på kälken grannen hade. Sen föreställde jag mig 14 renar som drog den, plus en fet tomte, och alla barns gåvor, på himlen. Jag må ha vart liten, men jag var inte dum. Man kan inte flyga. Punkt. Jag trodde stenhårt på tomten, men inte på att han kunde flyga.

Åren gick och jag växte i samspel med denna tomte. Ett år var jag fett lack på honom och försökte försvara min gråtande bror genom att banka ett gevär i golvet och skrika till tomten. Fight or flight som det heter inom djurvärlden. Karln slet helt sonika upp vår ytterdörr. Plingade inte ens. Mor min hade redan nu lärt mig att alla med god vilja plingade eller knackade innan dom gjorde entré.

I 1:an skulle vi skriva önskelistor. Det var här jag förstod att tomten inte var en ängel, utan drev någon sorts hälerifirma.
Jag var ju inte dum. Så jag skrev upp alla materialistiska ting jag ville lägga beslag på själv.

Sen en dag kom bror min, julen 93 vill jag minnas, in i mitt rum och bad mig hänga med till förrådet. Vi gick in där. Jag tätt bakom honom och undrade över vad han hade att visa mig. I säcken han presenterade för mig låg en massa röda saker. Vid närmare inspektion såg jag att det var tomtekläder och en mask. Jag tänkte att nu jävlar är det klippt. Dom har lönnmördat tomten och gömt kroppen här. Sen tänkte jag att, nej vänta, det är ju bara en mask? Sen stod världen stilla några minuter. Sanningen var för stor att hantera.

Varför? Varför skulle mina föräldrar, deras föräldrar, alla mina vänners föräldrar, lärare, fröknar, och andra viktigt uppsatta personer i mitt dåtids samhälle blåsa mig så stort? Tomten var en bluff.

Strax efter denna tragedi fick jag även veta att Afrika inte var ett land, och att Amerika och Afrika INTE är samma sak.
Min världsuppfattning ändrades totalt. Svart blev vitt. Tomten dog. Bambis morsa dog. Varghundens morsa dog....

Ur denna tragedi reste sig en starkare. Klokare, och mindre lättlurad Harris. Som varken trodde på tandfén eller andar filurer som påstods kunna göra BRA saker för en.

Om man nu lär barn att tomten är på riktigt, år på år på år. Och sen bara låter barnen syna bluffen. Varför tycker äldre generationer då det är konstigt att barnen ifrågasätter andra lärdomar? Dubbelmoral det här med jul.

BTW
Ge tomten sin gråa färg istället för Coca-Colas röda.

Ny bil?

Skaffar du en etanolkärra eller biodiesel så kommer du säkert billigare undan. Miljön räddas och alla är glada. Oj just det, alla förrutom dom vars mark utnyttjas för detta. Så tja, köp en 2.4 liters biodiesel i jul. Om du vill påverka en fattig stackare.... negativt.





Kom ihåg nu allihopa, ECO-Drive. Bromsa mjukt, accelerera mjukare!
Fyll däcken rätt, så sparar du några kronor per år också! Bra tips inför julen!





Julefrid, vila i frid!

Fan vilken stress det ska vara under julen. Helt sjukt! Köp det här, köp det där. Lägg till detta och du får detta. My ass! Dom börjar ju tamejfan att rea ut fadderbarn nuförtiden också!
- Heej, vill du skaffa ett fadderbarn från afrika lagom till jul?
- Eeh, nej alltså vi brukar bara äta julskinka, vi försöker hålla på den traditionen!

Nu när jag tänker efter har jag inte sagt God Jul till en käft. Är det för att jag inte önskar folk God Jul? Nej, verkligen inte, jag hoppas alla får en god jul. Men jag vet att det slutar på samma sätt för allihopa. Man sitter och tjorvar med släkten, sväljer prinskorvar, sveper nubbe, ser Kalle Anka och chillar med en julöl omringad av giriga blickar efter gåvor.

Dom tre vise männen kom till Jesus med guld, rökelse och myrra. Om man räknar bort guldet, tror ni han hade blivit lika glad? Jag tror han hade lackat rejält. Klivit upp ur krubban i stallet, kickat den svarte vise mannen i pannan, kört lite Jedi tricks på näste, och halshuggit den siste. Där har vi ju meningen med jul. En unge föds av jungfrufödsel, Maria var ju virga, och när ungen föds kommer tre konungar med gåvor från alla håll och kanter. Gåvor. Där har vi julen. Så ut och köp grejer nu allihopa. Annars lackar Jesus på er!

Shiiid, personligen hatar jag att köpa gåvor. Hade hellre gett pengar direkt till alla. Ty jag är inte snålpitt.

Nu när jag tänker efter hade jag en ganska skruvad religionsinlärning i de tidiga åren av skolgång.
Vi fick först lära oss om Moses, hans tåg i öken. ( Inget x2000 ty det varade 40 år eller nåt).
Sen började fröken snacka om Jesus, avlad Maria och, ingen annan. Men Jesus farsa var Josef, handyman. Men riktiga farsan var ju Gud. Jag blandade alltid ihop det där med Moses, Jesus, Josef. För mycket för en sjuåring att printa in i skallen. Sen blandades Noak in i allt också. Skruvad story. Min första lärare var så gammal att vi fick lära oss Gamla testamentet först.

Shit, jag tappar jämt den röda tråden när jag skriver. Nu lägger jag ner.

Adjö.

Tjuvlyssnat

Hört på McDonalds Solli plass:

Målare 1: Bla bla bla (världens längsta historia, röd tråd förlorad, since way back, poänglös berättelse)
Målare 2: Tittar ut genom fönstret, ser allmänt less ut.
Målare 3: Äter.
Målare 1 - Hallå? Hör du vad jag säger eller? Lyssnar du på min berättelse?
Målare 2 - Ja  fan, de gör jag.
Målare 1 - Bra, vad sa jag då?
Målare 2 och 3 tittar på varandra: Otroligt pinsam tystnad.



Det suger när man har klipska kompisar!

Back again!

Har ni saknat mig? Ja det är klart som fan ni har! Under tiden jag har varit saknad har en hel del hänt. Jag har åkt på diarré, ty denna hemska åkomma förpestade mig enbart en dag. Skitkul! Min dator har säckat ihop allés total! Men nu har jag reinkarnerat den. Fyfan vad fin den är. Mums! Jag har i avsaknad av dator läst en hel del. Har nött igenom Alexander den store, av Bengt Liljegren. Väldigt lärorik. Och nu rasar jag igenom Hedersskuld av Tom Clancy. Vilken kanonrulle, bok menar jag. 832 sidor SJUKT BRA BOK! Har kommit mig igenom lite mer än hälften. Vad mer vad mer, jo vi har blivit vräkta. Men det var väl inget ni bryr er om. Vi har även hittat ny lägenhet. Jag har köpt och fått igång en ikea-tyggarderob OCH jag har haft besök av min kjera brur. Jag har röjt i Jessheim, knegat, ätit mackor, dyngt, läst illustrerad vetenskap och dyligt. Pe Ess, Greken is back.  De Ess.



de ä  inge n deum sevarting ni senackar med! sådeså!

RSS 2.0