Michael Clayton

Segdragen men bra film detta. Och med segdragen menar jag Syriania segdragen. Men bra när allt kom omkring. Came around. Här kan vi blanda fritt serru. Ingen film för den som diggar Steven Seagal kanske. Haha! Den får 4/5 den också. Men många kommer säkert inte hålla med mig.

image82

No country for old men

Jävlar i gatan. Här har vi bra film när den är som kanske bäst. Jag vet inte var jag ska börja. Var det avsaknaden av värdelös filmmusik som gjorde att jag satt klistrad eller de sköna scenerna. Kanske både och. Bra film. 4/5.

image81

Ny header.

Jag måste fan ta en kurs i webdesign. Jag sitter i paint och prövar mig fram. Try and error heter numera try try try try try try try ERROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR. And then great succéss!

Vad tycker ni galna bloggisvärld? Visst är jag cool? Sköna bilder? Gillar masken. Ni som ska gnälla vet var man klickar.

Scarfish VS Ghostfish Killah

Scarfish och coachen Tommy var taggade idag precis innan matchen. Den nya blivande talangen hade mycket att stå upp till och mötet med Martins Ghostfish Killah skulle kunna bli en rysare. Tyvvär fick Ghostfish Killah in allt för många dabbar på stackars Scarfish som såg ut som en gulblå fiskpinne efter matchen. Resultatet blev svindlande 12-0. Tyvvär Scarfish.

Ghostfish Killah säger i en svettig intervju direkt efter matchen följande: -"Nu har jag visat mitt sanna jag. När jag mötte Optimus Prime hade jag Jetlag och hade inte kommit till rätta i mitt nya boende. Men sen hade jag inmundigat kött, popcorn och chips, och så visade jag varför mina förfäder har varit obestridliga kampfiskmästare i Siam."

Tommy Röstlund säger "Vattnet var för varmt och han kom nyligen ur en kall påse. Temperaturskillnaden var för hög och sanden i den nya miljön fuckade upp han totalt, se... han är fortfarande helt yr!"

"Det är kul att se att inte ens den nya killen verkar vara någon match för mig. Glad för Ghostfish Killah´s skull att han fick en bra omgång med fina resultat. Det var han värd efter utklassningen igår då jag vann överlägset. Vidare hoppas jag att den nya killen hämtar sig, vill inte slåss mot en flundra nästa match, om ni förstår vad jag menar" - Optimus Prime via telefonintervju direkt efter matchen.

Säsongspremiären blev en succé!

Matchen mot Ghostfish Killah blev en succé. Matchen började lite segt men Optimus Prime var inte seg på att anfalla.
Spänningen hängde i luften och matchen slutade 5-0 till Team Harris och stjärnskottet Optimus Prime.

"Det känns bra att öppna så pass starkt, men ändå inte mordiskt. Resten av säsongen kan ge många chanser och vi får se hur det går framöver. Fortsätter mitt arbete med Harris bra så finns det goda möjligheter att jag förlänger kontraktet, jag är nöjd." - Optimus Prime


image79
5-0
Optimus Prime visar vart skåpet SKA stå.


Uppvärmning innan säsongspremiären

image78

Säsongspremiär ikväll! Optimus Prime vs Ghostfish Killah, det går bra att ringa in och betta. Den som vet mest, vinner mest! Tyvvär vill inte Betsson eller Ladbrookes ta emot detta. Men vi ska hitta någon svartlistad bookie som kan hjälpa oss.

Låten som Optimus Prime lyssnar på är Kasabian - Foot Club

Länken öppnas i ett nytt fönster, så min blogg förblir intakt i din läsare! Place your bets!

Optimus Prime!

Med allt för mycket fritid så gick jag ner på byn för att windowshoppa lite. Slutade med att vi hängde på en djurbutik väääldigt länge och jag lärde mig kommunicera med Jaco eller Jakob, en papegoja som var KUNG på att skrika Dritkärring då och då. Han hatade folk sa hon som jobbade där. Men mig gillade han. Jag fick klappa han på huvudet. Sen, på en hylla i ett hörn så fanns du i din burk. En Kampfisk. UNDERBART! Optimus Prime, Blå och röd. Livsfarlig!

image76image77





   <-- Optimus Prime min fisk.                                                                
             











 






Den riktiga Optimus Prime -->

Retard


image75

I´m a Festis.


Min värdelösa utgång blir till din värdelösa läsning

Förargelseväckande beteende. Igår när vi kom ut från våran youtubekvart så drog vi ner och letade hålligång. Vi kom till ett skönt ställe. Jag var vitast där. Det var som att åka på nattklubb i Namibia. Fan vad härlig stämning, och GUD vad jag önskar att jag vore kolsvart och hade afro så jag också kunde dansa, eller bara stå i tennisdosor och en skinnjacka med mysbyxor och TROTS allt se häftig ut! Efter det drog vi vidare, till Tors hammare, och hör och häpna, det var lika värdelöst som det lät.

Vid entrén möts vi av en viking som tror han är hämtad direkt från Valhalla, 200 spänn inträde, och bara lättöl, det är vad vi har att vänta oss om vi passerar the gates of hell. Vad fan skämtar du mig?! Du promenerar mig på nerverna!
Oslos uteliv är inte ett riktigt uteliv tycker jag. Det är mer ett substitiut till hemmakväll och öl framför youtube.

Men så finns ju faktiskt också Kharma här, och White Room.Tyvvär finns inte alla med "stockholmsstyle", som norrmännen kallar dom, här. Bratsen från Stureplan hänger trots allt bara på Stureplan, St. Anton eller St.Tropez. Mycket mer finns inte att göra. Eller just det, Åre får vi inte glömma. Oslo hamnar nog långt ner, för det är svårt att vara brat i en dyr stad, när man igentligen inte är sjukt rik.

Banka bäver

Jag orkar inte vara ledig? Hur låter det på en skala? Jag har ledigt i fem jävla dagar nu. Vad fan mellan himmel och jord ska jag hitta på? Jag har för lite timmar, och för mycket ledighet. Jag vill jobba, varje dag, men min schemaläggare har helgledigt, då kan jag inte få några pass. Idioti säger jag, dålig kommunikation säger andra. Har tillochmed frågat om jag kan få en annan killes pass, för han vill vara ledig på lördag. Men det gick inte. VARFÖR? Vi har ju blanketter och allt vi har fyllt i, det bryter inte mot några arbetstidsregler och allt är frid och fröjd. Är det för att jag är svart? VA?! Jag brinner inombords, och jag tror inte det är jalapeño pizzan den här gången!

Kosovo btw, hurra! Nu har vi ett "mellanöstern" här också! Gazaremsan flyttar västerut. Om 5 år kräver dom att Rosengård ska bli självständigt. Tyvvär kan jag tänka mig att det går igenom, precis som när tyskarna fick traska fritt till Norge. Men den dagen albanerna kräver delar av Grekland, haha, ja då kommer dom inte komma så långt, ALLS.

Dagens diss, Kosovo och min schemaläggare.
Dagens hiss, mig själv för att jag dammsugit och tvättat och klivit upp i tid och ringt och frågat om det behövs folk på jobb.

Au revoär

image74

Erkänn, jag är bra på Paint?



Fidel Castro

Bra gjort! Man ska sluta, man ska inte dö ifrån sin plats. Jag tror folk kommer sakna dig babe, speciellt jag. Ett så fint spel som Tropico hade aldrig skapats utan dig vid makten. Diktator på en egen karibisk ö. Underbart! Makes me wanna go there!

Keep it real!

image73

H5N1 Avian Flue

Igår när jag gick hem från jobbet och tänkte på tusen andra grejer, så ser jag någon pakistansk brud som kommer längs gatan och snorar och har sig. Så nyser hon och hostar på samma gång, tror fan hon rapade också, konstigt lät det! Sen kollar hon på mig och säger, "Det är bara influensa"..

Jo hejdu, hoppas det inte är H5N1 versionen av influensa. Äcklig du! Skryta om att du har fågelinfluensa på detta vis!

Idag är klockan 15:16, det har den itne varit tidigare idag, så nu ska jag passa på att duscha och  njuta av min lediga jävla dag!

image72


AJ!

Jag hade en skitdag på jobb, och när jag tror att den inte kan bli värre så går en bagagevagn sönder och luckan som väger gott över 30 kg faller på högkant rakt ner på ovansidan av min fot. Där alla senor och finmotoriken för foten förmodligen sitter. AJ! Det är svullet, konstigt färgat, och uppskrapat. Man kan NÄSTAN se ett blåmärke. Så fan nu börjar jag få sånna väldigt ofta... Sist var 2003 när jag bröt en arm. Nu ska jag in och painta en fin bild över olyckan.

image71



Kwuestionc

När jag väl slutar på detta jobb. Hur ska det då gå? Ska jag söka på Siba och hänga med hjärndöda som inte kan öppna käften och ge ett korrekt svar? Eller ska jag söka på något lager? Nej jag har ju ingen erfarenhet från lager. Men det ska jag säga er gott folk. När JAG kommer med lösningar som visar sig fungera i ett praktiskt taget logistiskt kaos... Ja, då kanske man är av rätt skrot och korn för lite mer avancerade jobb. Idag sket sig baggagebandet... Så hela dagen har vi, underbemannade, styrt ut baggage så gott vi kan. Ett 5 timmars gympass är ingenting. Kan nog jämföras med att gräva sin egen grav. Eller massgrav. 16 timmar. Frivilligt. Det är hårt det. Ska dra mig mot sängen nu och sova. Kaos Kaos. :) Godnatt!

Hakuuna matata typ.

Lämna inte det som skett bakom dig. Blicka tillbaka då och då. Det är bra. Nostalgi, goda minnen. Nu idag har det gått exakt ett år sedan hängde i något snöre 35 meter ovanför backen och hoppades på att thaisen visste vad han gjorde. Hörde jag rätt? Var det så att draken kommer ur grottan, fångar prinsessan och sen rundar trädet, eller rundade han trädet först innan han drar ner i grottan igen? Faaak it! Skiter det sig  så lär det märkas. Jag har haft det kul hittils. Fyfan så kul jag har haft det hittils. Jag ska ut och resa igen. Mentalt bestämt, fysiskt obestämt.

image70
Nej jag klättrade inte i ett par fake Diesel flipflop´s. Jag hade vanliga klätterskor på mig.
Natten som kom skulle bli den roligaste på länge. Eller hur Flo?
Rutten räkpasta <3

Ska vi gå ihop och göra Sverige en tjänst?

I brist på annat seglar jag in på Aftonbladet.se. Åh wow. Jag tror jag vet varför Sverige är så jävla lamt! Det står för mycket skit i tidningarna. Det kan ju omöjligen finnas någon som läser det?! Sen så dyker alltid gamla artiklar upp titt som tätt. Jobbar gorillaungen Enzo på AB eller? Måste man gå in på Reuters eller AP för att få veta vad som händer i Sverige och resten av världen? Stod något i stil med "Så äter du semla utan att gå upp i vikt"... Ärligt talat. Ni som får blåmärken av att dricka Coca-Cola, ni som blir feta av att inte banta konstant, TÄNK inte ens tanken på en semla. Jag vill inte att aftobladet ska hålla på skriva saker som "Så lyckas du med Fullkornssemlan"... När vi ändå snackar om nyttiga semlor, varför inte kasta in lite morötter och soyabönor istället för mandel? Byt ut det mumsiga pulvret på semlan till mald grankotte.
"Så sparar du snabbast 1000 kronor", så har de gjort en lista på var du snabbast ska köpa HD färdig LCD tv för under 10.000 kronor, som är cirka 999 kronor billigare än butikspriserna. IDIUT. Det är inte att spara pengar. Det är att betala mindre... Men ordet betala klingar fortfarande kvar. Jag får ångest när jag av misstag kommer in på Aftonbladet. Har man inte en dator med NASA kraft så klarar datorn inte att ladda all jävla reklam på sidan. 40 popups med supererbjudande på Rosenrot och Herbalife. Fuck OFF!

Ska jag berätta hur ni sparar pengar lättast och INTE går upp i vikt? Köp inte aftonbladet. Ät inte sånt ni blir "sugna" på. Ät normalt. Normalt är inte bea btw! Normalt är inte strips. Inte pizza heller. Puckon. Och seriöst, ni som går upp i vikt av en jävla semla har nog fetma och inget annat. Och har ni fetma, ät semlan. Men ni andra som går upp i vikt av semlor, ni kan omöjligen äta EN bara. Ni trycker väl i er semlor motsvarande Namibias årliga fettkonsumtion. BLÄ! Sen gillar jag den där lilla menyraden på höger sida där det står något i stil med "Vilken kändis har glömt badbyxorna?"... Köp PLUS och se! Nej jag vill inte köpa Plus för att se 10 år gamla paparazzibilder som är nedskurna till oigenkännlighet. Hurraaa för svenskarnas stolthet, Aftonbladet. Sen är ju 45% av de flesta svenskar hypokondriker och hypoidioter. Så det gör ju inte saken lättare när det står, "Har du vart förkyld senaste 12 åren? Det kan vara AIDS! Så kollar du dig!".
På tal om Aids... Alcazar stjärnan går ut och säger "Jag är starkare än någonsin", efter det kommit fram att han har Aids... Eeh, kommer alla gå ut och skaffa AIDS nu och tro att dom är stålmannen?
Vi kanske ska förbjuda Aftonbladet?

Nästan raketforskning!

Släppte en golfboll från 5:e här där vi bor. Skulle se hur högt den studsade. Ungefär 50% kan man väl säga. Kom gott över andra etaget! Jääävlar vilken boooing den hade! Så, nu vet ni. Inget hokus pokus, bara abra kadabra.

image69



Haha och hehe med hihi

Vet inte varför jag ens orkar läsa någon annans blogg när jag knappt orkar kliva upp ur sängen denna Oslo eftermiddag. Läste detta i en skön bruds blogg... Ja, hon är från innerstan i Stockholm. Citerar henne, som får förbli onämnd.
"På sjukhuset ordnade pappa så jag fick träffa Skandinaviens ende professor inom reumatologi. Jag måste bara påpeka att det är så oerhört beundransvärt att träffa en person som verkligen lyckats i livet, blivit ett namn för något så viktigt."
haha och hihi.
I Sverige är det verkligen så att man ÄR sitt jobb och inte sitt namn eller sin personlighet till fullo. "Hejsan, Peter, Key Account Manager på JP Morgan". I stora delar av världen, dit alla sköna Stockholmare, och mycket annat folk för den delen som är lite insnöat, åker för att NJUUUUTA och leva livet som det "bör" levas så säger man ofta, "Hejsan, Harris Orfanopoulos". Och därmed har man presenterat sig. Om man är rövslickare eller gatusopare spelar ingen roll.
Kolla på det i mitten, så försvinner det utanför! Inte raketforskning! Men jävligt intressant hur primitiv syn vi har.

image68

Hämnden är ljuvare!

HAHA! Tommy UP yours! Så går det när man ska hindra mig från att bajsa! Karsloken smetar in toasitsen med nåt äckligt och tror jag ska sätta mig. Ack, jag är alltid på helspänn, det måste man vara om man är dubbelagent. Så när Tommy skulle duscha så tog vi bort Explorer och ersatte med det han hatar, Mozilla Firefox. Haha! Ändrade alla ikoner och allt! SÅ GÅRE! Haha!



image67



Nederbördsrekord?

Jag gick till Rema 1000 för en timme sedan. Jag är fortfarande genomvåt. Hur i helvete kan så mycket komma från himlen? Snöflingorna var stora som pingisbollar och vägde förmodligen 10000 gånger mer. De föll i en hastighet av 200 km/h och allt jag hade på mig fick en rejäl omgång. Även håret. Kul jul! Men nu har jag köpt toapapper! Så J och snabba cash kan vi lägga på hyllan. Sorry Jensa! Oh, en sak till...

Glöm aldrig ryssfemmorna framme!


image66

RSS 2.0