Mallorca Magaluf

Ja, då var man hemma och första dagen på jobb avklarad efter 7 intensiva dagar med alkoholförtäring, näringsfattig mat och lite sömn. Har haft riktigt kul med grabbarna, på grabbarnas. DJ Sammy var sjukt bra på BCM och skönt nog slapp man alla äckliga britter de flesta kvällarna. Våra förfester var förmodligen grädden på moset. Men senare på kvällarna vart det soffhörnet på grabbarnas som fick vara vårt revir.
     Har vuxit och insett att jag inte längre är 17 och att jag förmodligen raggar på tjejer på helt andra sätt än de som är 17-18. Haha:P Gnällharrkan.
Nae men det var kul i Magaluf. Korvvecka, men den bästa korvveckan!=)


Krig eller förspel?

Tidigt imorse kunde man se filmklipp på nätet där en georgisk journalist får smaka på en kula i underarmen. Att det skulle vara en direktträff från en krypskytt har jag svårt att tro eftersom det förmodeligen då endast skulle kvarstå slamsor av hennes arm. Det är med största sannolikhet en kula från ett vääldigt långt avstånd, som är way beyond sin V-max.




Under eftermiddagen kom videon från några turkiska journalister som efter 4 dagar i fångenskap släppt videon av sin attack, något mer brutal och pulshöjande. Det verkar som om dessa grabbar hade riktig jävla röta, kulorna bara viner genom förarplatsen och resten av bilen som om den inte ens är där.




Så, det verkar som att dessa personer haft tur och klarat sig. Men kanske det kolat en del? Checka in på ditt närmsta Manpower kontor och kolla om det finns lediga korrespondenttjänster lediga i Georgien med omnejd.

Ska USA keffa med Ryssland nu? Rör inte Georgien annars bla bla bla. Samtidigt bygger USA raketskölder i Polen vilket gör ryssarna förbannade. Vill USA ta kontroll över all gas och olja som går genom ledningarna i Georgien i utbyte mot att dom hjälper dom mot ryssarna? Kommer Israelerna blandas in då de sålt häftiga puffror och tränat georgiska soldater? Kommer ryssland bråka med Israel, USA skydda Israel? Whats up liksom. Kanske vi har krutdunken till ett tredje världskrig undangömd med nytänd stubin?
Vem vet.. vem vet. Nalkar en större katastrof än det vi ser nu jag...
Ett som är säkert dock är att jag drar till Mallorca, Magaluf, om några timmar!

Tills vidare, ta det banana, peace!

livet i en hängmatta...


...känns förjävla fint!

Greetings / nwa


Sommarhälsningar i detta jävla pisseväder / Niggaz With Attitude
Harris o Alex @ Peramos

Fresh love!



Vissa älskar sin bil, fru, lägenhet, mobiltelefon, klädstil och annat krafs. Eftersom jag inte har mycket av tidigare nämnt så finns bara en sak jag kan älska och vara riktigt rädd om, utöver mig själv, min mask. Punktum.
Här har vi den nya Mares X-vision. Hoppas den håller lika länge som förra!:D


Nothing is forever

Tillbaka i Oslo efter 2 veckor i Grekland. Kom tillslut iväg efter 13 timmars försening. Mindre roligt. Min älskade mask fanns troget vid min sida vid första strandbesöket också. Kusligt nog tog jag kort på masken på morgonen för att jag saknat den så mycket. Sen vid första doppet märker jag att något är fel. I vänstra hörnet snett nedanför ögat läcker det in vatten. Ilska!
Jag går upp ur vattnet, tar av mig den, felsöker den och konstaterar att jag behöver en ny likadan. Dagen efter skaffade jag en ny, likadan, dock mörkblå Mares X-Vision. Bättre kan ingen vara!


Före tragedin. Glatt återseende liksom.



Efter tragedin... Suck...

Bild kommer på nya masken!

RSS 2.0