Ola, here I come!

Remma kängorna, nu kommer jag! Lägg laxen på hyllan, jag har tankat med Omega3. Färdigpackat och sovdags! Vi ses osthyvelande.


Högskoleprovet

Ja, mitt företag att klara högskoleprovet galant startade med för högt μ-värde bildligen talat.. Fick gå iväg från ena salen för att jag kommit fel. Banana! Den som kan sia om provets resultat vad gäller mig gör det bra. Det var som att springa i den mörkaste av de mörkaste skogar med en katana vänd mot bröstet. Snårigt och rotfyllt område här kommer jag! Jag har ingen aning om hur det gick. Förnedringsresultatet kommer visas offentligt och ikväll kan man se på text tv vad rätt svar var.


  • Anders hund heter Bruno och är en Irländsk Setter, den är fyra år gammal i hundår. 1 människoår = 7 hundår.
Hur många mil är det till Borlänge om du räknar i Aln och Famn mellan streckan Borås-Klågerup, om du åker gräsklippare som är tankad med etanol?

Nu ska jag köpa mig en karta och gå på fest och sen när jag vaknar kommer min skalle vara som ny. Tom av logiskt tänkande och fylld av galen kreativ kraft! Adjö gott folk.

Sätt dig ner

Dessa asiater ska självklart vara häftigast!


VIKTIG INFORMATION TILL ALLMÄNHETEN

Chips är gott, chips är bra! Chips orsakar sjukdomar och trevliga hemmakvällar, förfester och åderförkalkning! Och vad vore CHIPS utan dipp? Ja det ska jag säga, det är precis som tomtegröt utan kanel! Så jag har kommit på en genial grej, och det ska INTE snos idéer! Remember, you saw it here first!

Tänk att hämta ut påsen med chips från kylen och bara dunka ner näven i påsen och fiska upp en näve chips, med dipp! Sval, god dipp! Insidan av dippbubblan ska vara gjord med nanoteknik! Samma hölje som det är på Omega3 tabletter. Fast ännu enklare att smälta, det ska alltså inte kännas att det är en bubbla! Mums! Ät och njut!
image41

Im sorry, its not your fault!

image40

Jag visste inte att självmord bland geckos existerade. Men tydligen. Som tur var hann vi fram i god tid och räddade vår rumskamrat!

This is how I do

Jag har hört det ett par gånger nu. "Du är ju sjuk i huvudet!". Det har kommit från vänner, släktingar och främlingar. Ja, nu ska jag lära er något. Det sägs att 500 miljarder flugor inte kan ha fel, för bajs ÄR gott. Men är det verkligen det? Nej det kan jag garantera er, bajs är inte så jävla gott. Jag kan på rak arm nämna minst 5 saker som smakar bättre.
  1. Chokladpudding
  2. Pölsa
  3. Flugor
  4. Myror
  5. Bläckfisk
Och med denna enkla sak ur världen, att majoriteten inte ALLTID har rätt vill jag också säga, att jag INTE är sjuk i huvudet. Han denna dääära killen som myntade att jorden var rund blev inte så populär. Han vågade vara lite egen. Men nä! Sjuk i huvudet eller inte. Jag kan säga en sak, jag känner mig själv bättre än de flesta människor lär känna sig själva under hela livet. Nej jag gör inte roliga saker för att andra ska skratta och ha kul. Jag gör det för mig själv, jag finner en rejäl ro i att göra fula saker. Medans ni sitter i telefonkö till Madame Zigenarkjol som tar 19:90 i minuten kan jag gott sätta mig ner 15 minuter och fundera. Och allt är så uppenbart för mig efter att jag ägnat det en tanke. Så ett tips till alla er som ser sig i spegeln och känner, "Jag är en dålig människa", ni är korkade! Det finns inga dåliga människor. Det finns bara talanger! Vad är då jag talang på? Inte en jävla aning, men jag vet var jag INTE är en talang. Så det är bara att köra uteslutningsmetoden. Jag är bra på allt förrutom det jag bevisats vara dålig på. Ritade dessa bilder i Paint för ett tag sen. Tycker att dom borde uppmärksammas och belönas med Nobelpris i socialrealistisk konst, kategori MS Paint. Photoshop är för homosexualis och begåvade inom ämnet. Jag hör inte dit på något sätt för tillfället.

image39
image38image36
image37
image35

Prison Break goes Hentai

image34
Dominic Purcell och Ayumi Hamasaki. Dags att ha ett japanskt Prison Break nu eller?
Jag gör FÅ saker om dagarna, jag simmar och läser böcker. Så jag får ingen inspiration till bloggande. Haha! Men det kommer, misströsta icket!

MÅL!

Turkiet-Grekland. Grekland gjorde fucking jävla mål! med typ 12 minuter kvar! Fucking great!!! :D Inte vunnit över Turkiet på 55 år. Det är väl dags igen!:D
Gnälls mycket om dålig update. Nu ska jag uppdatera bloggen varje minut darling;)
12:21 Vaknar.
12:23 Skiter en korv stor som en Gilette flaska.
12:50 Torkar mej.
Nää men hur skulle det se ut? Galet! Jag var och simmade idag. 50 längder. Köpte glajer, så nu har jag inga röda pundarögon. Bra va? Nu ska jag få tyst på Ante som goes banana över att Grekland vann! Haha! Jalla vi hörs:D
55 jävla år:D


Dash = Crash

Nu får det väl fan vara nog. Räcker det inte med att man får hjärtat i halsgropen när det skumpar till i flygplanet? Lite turbulens, det går över säger piloten. Varannat Dash plan krashar ju? Landningsstället eller motorfel eller GAH! Fan finns det NÅT som funkar på dom planen? Nu vill SAS anställda att de tas ur tjänst. Jo men det är väl fan på tiden. Concorde var kanske bäst, ingen större olycka någonsin förrutom den 2000 då det senare beslutades att det var färdigfluget. Efter ett nästan fläckfritt flygande fick det vara nog efter EN krash? Jag fattar inte hur världen funkar. Är det bara pengar som styr alltså? Isåfall kanske man ska investera i sjukt oetiska fonder ENDAST och sitta på så mycket pengar att det sprutar ur arslet när man går iväg. Sen ska jag köpa Aeroflot, aldrig serva flottan, eller bry mig om säkerhetsbälte och sådant strunt. Maten ska ha kolera och fönstren ska vara öppna. Chill. Sen när det krashar ett ska jag bara rea ut biljetter till nästa flygning. The show must go on eller? Nej fan skrota Dash planen. Eller sälj dom till någon som VILL reparera ALLA.

Det kommer snart en update om helgen. Jag måste bara smälta allt som inträffade! Haha!
Nu har jag fått på vinterdäcken för övrigt, och jag är irriterad som fan på att när man skriver fort på bloggen så missas ordningen av bokstäver. Damp. Antingen är min dator för seg på att läsa data, eller så är blogg.se lika bra som bajsa.nu. Dags att kika på Prison Brejk. Godnatt!

Min dag som superhjälte

"Åh, Harris, du är bäst! Vi älskar dig." Nästan som vanligt tänker nöjt för mig själv, förrutom en sak, brudarna står i underkläder och skriker. En snabb räkning ger mig antalet 300. Tappra små 300, flickor. "Tonight, we dine at Harris place!" Dom trycker tuttarna mot varnadra och hoppar på en enorm studsmatta med vattenslangar. Wow.
Jag vaknar svettig, klockan är ca 02:26, cirka. Min kappa ligger vikt över stolen, den är brun, jag ramlade i lera för två dagar sedan, och igår var jag ledig, alltså ingen tvätt. Skönt, druckit lite öl och suttit i kallingar hela dagen. Tillbaka till mitt plötsliga uppvaknande, jag fick in ett larm på min personsökare om en ett bråk på McDonalds. Jag åker i kallingarna, ingen tid att tvätta hjältekostymer! I vanliga fall flyger jag för att uträtta hjältedåd. Men denna tidiga onsdagsmorgon känner jag för att ta nattbussen. Det sitter en ful gubbe långt framme, han luktar. Jag betalar med en tjuga från kallingarna och busschauffören undrar varför jag står halvnaken med en bakochframvänd keps på huvudet med texten "Carlsberg, probably the best beer in the world" på. -"Laundry day!", jag småflinar och säger att jag vill ha en halv biljett. Han säger att pensionsreklamer inte passar in i detta sammanhang och jag ger gubbfan tjugan och tar kvittot på ett bestämt men bajsnödigt sätt. Hoppas inte toaletten på McDonalds kostar tänker jag, jag har ju glömt hur man gör korttricket. Hoppar av nära centrum och springer till brottsplatsen. Precis som jag misstänkte står den misstänkta kvar där. 80% av gärningsmännen återvänder alltid till brotsplatsen. Jag går fram till kassan, slänger bort tjejen som stod före mig i kön och frågar vad problemet är. Sen ser jag det, det är mer uppenbart än en julafton med Kalle Anka. Sakta vänder sig killen i kassan om för att blotta sitt ansikte, under tiden hör jag tjejen som stod före mig i kön smasha mot glasrutan efter mitt hårda kast. F=mg tänker jag. Killen i kassan står nu vänd helt mot mig. My God! Man skulle kunna steka med hans panna. Han är ful, finnig och klen i rösten. Miserabelt. Jag frågar varför han ställt till en scen och han pekar på mina kallingar. Jag vet inte om larmet var falskt eller påhittat. Men jag bestämmer mig för att doppa hans huvud i fritösen och sen trycka i honom 200 liter transfetter. Ingen skrattar åt mina kallingar. Jag binder fast honom och kallar på polis som griper honom och ger honom svensk livstid, 2 veckor, på Kumla, med 20 centimeters staket. Jag åker hem fort som Fantomen och sover för resten av natten. Fantomen, han och jag var på middag för en helg sen inser jag plötsligt, han glömde sin plånbok i min bil. Och jag min slickepinne i hans grotta.
Morgon, åh svenska morgon. Jag kliver upp duschar och tar min nya kappa ur garderoben. Under dagen får jag rädda minst 10 katter, 2 hundar och 13 personer som fått panik för att dom inte sett nummer 13 i flygplansraderna. McDonnel O Douglas eller vad han heter sitter nog hemma och fnissar.
Jag är en ganska tråkig superhjälte inser jag. Med drömmar som överträffar min vardag. Jag åker stämplar ut tidigare från hjältekontoret och åker hem och dricker kaffe och nöjer mej med att kolal på Heroe´s. Ika Nawa Nowi Nawa som kan kröka tid och rum är en ganska häftig Japs! Som honom vill jag vara! Jag somnar med ett paket Häägen Daz´s och vaknar med smörja överallt, jag inser att jag nu blivit lika tragisk som en singelbrud i kris. Jag sjukanmäler mig dagen efter och bestämmer att det får bli en tvättdag. En nystart. En fräsh nybörjan på ett mediokert liv.

Det är coolt att kommentera!

Det är så pass jävla häftigt när ni kommenterar så ni kan inte ana! Du som inte skriver namn, du RÅKAR inte vara från Göteborg eller?:D Ja jag har vart i våra gamla lyor i alla fall:)
Mera mera. Nu ska vi ha en tävling. Jag vill ha 5 bra förslag på vad jag ska skriva om i nästa inlägg. Den som kommer med bästa förslag är bäst! Så kom igen, vad vill ni att jag ska skriva om? Hur tycker ni jag ska skriva om det? Vill ni att jag skriver vad jag tycker om saken? Vill ni ha en analys på varför jag tror det är så? Min teori? Fråga fråga. Alla frågor som uppkommer i kommentarerna kommer ÄVEN de att besvaras. Så kom igen. Några tips på nåt häftigt scoop och några frågor om mig eller myror eller vad som helst. Så nästa inlägg kommer bli mega häftigt.

Idag läste jag för övrigt ut Greven av Montecristo. Grymt bra bok! Jag vill också leva på den tiden när man hade en husneger som plingade i en klocka när man fick besök. "Jag ringer genast efter honom herr Greve, "plingplingeringding", -Åh Grevens vägnar kallar jag häst och droska till porten med detsamma".

Hoppas och vänta, vänta och hoppas. Det var sista orden har jag för mig. I någon ordning. Ville bara förstöra för er som inte läst boken. Inget annat:)

Dinglaren, souvas och urinerad lur

Efter ett rejält fylleslag på Arjeplogs Höstmarknad så satt man i söndags eftermiddag bakfull i en bil. Snarkade som vanligt sjukt hårt på fyllan så att den där dinglaren i halsen växte btw. Det är alltid lika jobbigt och om någon här är läkare, ge mig en förklaring tack! Den blir så lång att den ligger och och slappar på tungan.

Jag tror jag konsumerat ungefär en renbäbis under helgen. Ätit souvas som för övrigt är kanske hur gott som helst. 2 på rad. Hundra på rad! Sen pizza på det tack!

Inträffade en typisk Harris grej också. Fick för mig att pissa i en rutchkana, tappar självklart mobilen medans jag ringer Flo. Jippi. Den åker som en jävla vallad madrass nerför den urinerade metallbanan och det skvätter överallt. Jag befarar att plånboken får ta smällen. Sen flyger den ner i sandlådan som samlat upp allt piss tillslut, och jag tittar upp mot skyn och frågar mig varför, varför jag? Tittar ner på mobilen och ser mot all förmodan att den fortfarande ringer Flo, den jäveln vägrar svara! Så jag får gå ner från rutchkanan, vägra åka! Förnedrad som jag är, ta upp den, torka av den, och prata.

Har brottats med en 75 kg hund. Wow. Den var snabbare än jag trodde. Har lite fina sår härvar efter tassarna.

Går sedan på efterfest på elevhemmet, försökte erbjuda dom stackars kräken 200 spänn för köttbullar och makkisar. Men ack jag fick besviken nöja mig med en enorm tallrik pasta och kyckling någon rackare förberett och lagt i kylen. Mitt i mitt illdåd att förtära denna tillsynes fantastiska maträtt flyger en liten pojke upp och vill hindra mig. Jag blir irriterad, som fan. Min mage skriker mord, min hjärna försöker hejda den och det ger resultat. Blodsgjutning skall icke ske ikväll. Så jag får hungrig gå hem i pissregnet och slagga brevid Rune, som när jag vaknar ser mörbultad ut. Han och Flo tyckte att det var roligt att skalla varandra, och ja, Rune  förlorade nog! Stackars pojke. Ramla av biltaket gjorde han också. Bilen svängde men inte Rune. Han smakade på asfalt.

Smaka på asfalt gör renarna också. Dom idiotiska jävla djuren. Jag vet inte hur många renar vi höll på köra på. Ett CP till ren som var ute och sprang på en bro till exempel, måste vara ny i landet. Puckon!

Måste lägga in lite fagra bilder sen.

ett miniatyrhelvete

Smittkoppor, röda hund, mässling och bältros, åkommor vår medicin kan råda bot på. Förkylning? Nej det har vi glömt att luska fram en bot på. Den som är forskare och inte GENAST forskar fram ett vaccin mot förkylning ska jag tvinga äta en geléråtta medans han ska vandra i uppförsbacke och berätta om sig själv samtidigt!  Då jävlar ska ni få se på att det kommer komma ett botemedel till förkylning. Det kommer vara jättebra, tänk så många sjukdagar som försvinner. Så mycket starkare alla kommer vara! Hurra!! All mighty King Harris! With a proper solution to pretty much everything. bajbaj

Det var en gång... en dricka.

Ni som smakat röd (dödlig) Fanta, kan förmodligen inte leva länge till. 2 veckor kanske?  Resten, nu ska ni få följa med in till mina hemliga smaklökars peak inom smakupplevelser. Köpte denna  burk för 10 baht, 2 SEK, på en kiosk av en ondskefull själ, vid en tågstation i närheten av Kanchanaburi. Dead mans land. Av att döma från färgen så är den förmodligen förbjuden i västerländsk kultur sedan en 40 år tillbaka. Ungefär samtidigt som man insåg att DDT är farligt och att polonium och röntgenstrålar inte är något man ska leka med. Direkt när man öppnar burken så omges man av röd, nånting, strålning kanske är det ord jag tänker på? När man sedan stoppar ner sugröret i den (undvik kontakt med huden) så skakar det till lite och man undrar vad som igentligen finns i burken. Döden är bara några minuter iväg för en otränad "hej jag tål inte kranvatten"-mage. För mig stundar döden flera år framöver, minst 5! Men då tål jag också kranvatten, äta från backen och även att dricka vatten från floden i Bangkok. Jag vet inte om smaken eller färgen är rödast, finns så få människor som vart i sina sinnes fulla bruk när dom förtärt denna dryck, eller plastsak. Så slutligen vill jag bara säga att om du är törstig, drick inte röd Fanta, för chansen att den släcker ditt liv är större än chansen att släcka din törst. Den är röd, och dödlig.


image33

This weekend?!

Jag har haft en utomordentligt trevlig helg. Fredags tillägnades hos en kamrat och lördagen hos en arbetskamrat. Jisses så många kamrater, börjar låta som en Sovjetstat. Dock börjar jag bli orolig över mina dubbelhelger. Varför man kan förtära så mycket alkohol och mat äro mig ett mysterium. Kan man vara fullgubbe 2 dagar av 7? Kan kroppen klara så mycket fyllekrubb? Tar det osäkra före det säkra denna gång och kör på tills det säger stopp. Nu i helgen blir det Arjeplogs Höstmarknad. Det är med ve och vånda jag drar mig dit. Men det kan komma att bli en alldeles utomordentligt trevlig helg. Shit nu skrev jag det två gånger? Ja i alla fall, det kan nog bli skoj! Träffa the good old gang!

Hey! Torsdag den 4:e Oktober är en stor dag. Nej nej det är inte Burkina Fasos nationaldag! Det är Kanelbullens dag! Och jag har fått äran att dela ut GRATIS, japp ni läste rätt, kanelbullar på stan. Så be there och ät tills ni storknar or be dead! Jag ska tvinga på er lite skön reklam också med kanelbullen, men vill ni inte ha den kan ni använda den som tandtrådspapper. En bulle per person skulle jag gissa, och har man inga armar, får man inte ta en bulle själv! Då får ni hjälp av mig!

Angående Burger King tjejen. Hallå? Bara för att ni är avundsjuka på henne? Hon är ju sjukt snygg  och det vet vi alla!
ps. nej så snygg är hon inte. Hon är mer fulsnygg, men på ett bra sätt. ds.

En sista grej bara, tragisk nyhet. Läste om en person som hade skadat sig i sambad med en orientering i skogen. Okej. Först och främst, jag tror inte du har en framtid inom orientering om du missar ett stup på 12 meter. Sen vill jag bara passa på att fråga, hur kan man överleva ett sådant fall? X-Men som orienterar nuförtiden eller? Det första man får lära sig på orienteringen är topgrafi vill jag minnas, och ett stup på 12 meter skulle förmodligen ge en ganska fin markering på kartan. Men nu ska jag inte klaga mer på detta, för det kommer garanterat sluta med att jag ligger helt död efter ett stup på prick 12 meter annars.



RSS 2.0