Nejmen tant då.


Kvällens neger.



Jag är så avundsjuk att jag skulle ge upp allt ni kallar livet, för att chilla på gatan som honom!

Med risk för att låta lite fördomsfull... Det är inte svårt att gissa hur han kom in i landet olagligt. Niggah in i a box.

Dagens Googlade



Fråga mig inte... det bara kom upp. Jag sökte inte ens efter det.

Trabajo dinero muchacho sombrero!



Känns som jag bor här ute.

Makeitso



En gammal kod från nåt spel som satt sig i fingerminnet. Makeitso. Make it rain, make it stop. Ja det var väl allt gott folk.

22:39

Jag har slafsat i mig liset. Jättebla. Nu får jag väl sitta och meditera över en kopp te och vänta på att det kommer ut bakvägen. Så går det när man har lite att göra.

22:33

Jag känner mig som en kines. Såsen tog slut, så jag käkar riiiiiiis, enbart riiiiis. Borde haft lite melaaa sööötsuuuul såååååz.

Lego

Jag kan inte sticka under stolen med att jag är en ängel, eller var. När Stellan var "kapabel till att gå"-ålder satt vi i mitt rum och lekte. Jag fick för mig att släppa danska leksaker i skallen på han. Började med smålego. Sjukt kul. Båda skrattade. Sen vart han väl trött på det, jag också för den delen. Så jag började med Duplo istället. Lite större, lite bättre. Doink, doink. Han ville verkligen inte den lilla skiten. Boink, boink... sen kom det. Grinet. Fyfan. 3 år gammal som jag är tänker jag febrilt på min ursäkt. Redan då försökte jag förskingra sanningen! Så jag började höra morsans steg i hallen på Nackstavägen, tung hood btw, fort, jag tänker FORT nu! Biter mig själv på armen och sätter mig och grinar. Mamma kommer in, ser två kidz som bölar, hon frågar mig vad som hänt, Stellan kunde ju inte prata vid den åldern. Jag säger att han bet mig, så jag slog han. Men faan morsan hon har studerat förhörsteknik för KGB tror jag. Hon synar min bluff direkt genom att jämföra bitmärket på min arm med Stellans tandrad. Helt uppenbart är att Stellan inte har dyngsnea framtänder som jag hade, och därmed kommer slutsatsen. CHIIIIIAT, en liten örfil för att jag ljög. Fan, det kändes som den perfekta planen. Det var precis som att fastna med handen i kakburken. Min plan, mitt verk, hela min livsfilosofi om att jag kunde överlista vuxna redan vid tre års ålder var förstörd, borta, för all framtid. Damn!

Mamma 1 - Jag 0



Role Model



Jag har ju faktiskt några tjejkompisar, och om ni ser detta, så no offence:) Ni är elit.

We are one.


Eliten på NAV

Ringde NAV för att fixa upp lite strul. Först möttes jag av cirka 35 minuter telefonkö. Sen när det var min tur kunde dom inte hjälpa mig, för jag fanns inte i deras system, utan jag hänvisades till NAV Stovner som jag förstod det hela. Efter 10 minuter i kö där kopplas jag fram till en som är hörselskadad. Blodigt allvar, hon sa att hon var hörselskadad och inte hörde så bra, så jag ombads ringa en Berit, denne Berit var ju självklart inte lätt att få tag på heller. Men Berit kirrade biffen iaf. Berättade att dom skickat pengar till min arbetsgivare, som dom i sin tur skulle skickat till mig. Självklart har det inte funkat. Och vi har vårt älskade Digitid att tacka. Om någon som sysslar med bemanning och personal läser detta och funderar över ett personalsystem, välj då fan inte Digitid som Proffice använder. Tamejfan onödigt dåligt!



Vem fan har snott spegeln i vår trappuppgång? TATTARE!

Framtiden, för 50 år sedan. Så rätt dom kunde ha.


Norge ftw.



Vem fes?

Ska fixa upp här lite nu. Bompa och China woman är i O-Town också! Tungt! :D

Är du rädd för nyvakna björnar?

Frågan ställdes av Sundsvalls Tidning, 5 snabba liksom. Här har jag hittat vinnarsvaret.




Bra där Mackan! Jag har aldrig fattat hur man självdör. Finns det en Ctrl+Alt+Del knapp någonstans på kroppen? En switch i ryggen, som Data har i StarTrek? Berätta gärna mer, utveckla. 1000 ord, 12 punkter, radavstånd 1.5.

Surinam VS Manhattan


Leffe åt kotlett.



Och vem har sagt att det ska va lätt? Han hittade en kanyl i kotletten. Livet är tungt, och leffe är purken!

Lektion till alla barn.

Hej
Nu ska ni få höra vad jag tycker ni ska göra. Fortsätt reta alla som ser konstiga ut och är fula på skolan. Kom igen! Det är helt okej att göra det. Jag vet att ni kommer få gå på samtal med rektor och lärare och skit, men fortsätt bara. Det är helt okej. För det är tamejfan dom signalerna man får från vuxna ute i världen nu. Aftonbladet skriver gång på gång om vilken världssensation Susan Boyle är. Susan Boyle... Oj oj oj. Det är en människa som kan sjunga helt enkelt. No more i mina ögon. Men ser ni små barn, med tanke på att Susan Boyle ser ut som någon som käkar sina egna snorkråkor samt fick höra av av sina felon spermbuddies att -"Kom igeeen, ge den en chans, det kommer bli kul! Fatta vad chockade dom kommer bli! Vi chillar hörni, låt mongot hinna först!", så KAN hon inte vara bra på något. Hon är ju ful liksom? Det är så alla vuxna tänker. Lär er det. Det har blivit en jävla världssensation att en ful människa kan sjunga. Vad ger det för signaler? Jo, att det är helt okej att se ner på alla som är fula, tills dom kläcker ur sig någon grym talang. Nu ska Susan Boyle vara med på Oprah också. Vad fan ska hon få höra där? "But Miss Boyle, how, I dont... from where are those beautiful sounds coming? I mean, u look like shit!". Vad är grejen? Är det första gången NÅGONSIN någon kan sjunga eller? Har ni upptäckt liv på andra planeter? Hon är ingen Pavarotti direkt, hon är mer en Darin. Och där har vi ännu ett exempel, grabben med värsta kranen fick några småfnissar i audition, han hade ju fan tandställning! Men sen när dom hörde han sjunga då jävlar.

Så kids. Gör som vuxna, se ner på alla fula, tills dom visar talang, sen kan ni låtsas bli häpna! VAA? KAN DU SJUNGA? MEN DU ÄR JU FUL!?


Dagens Googlade



"Jag ska bara..."

Grym musikblogg!

Hittade en sjukt skön blogg med grym electro på! Fransk sida dock. La vie este belle!
Här är sidan <- Hett tips!


 

Lobbyisternas frammarcsh.

Det här måste helt seriöst vara det mest korkade jag sett. Eftersom flygbranschen tydligen tjänar mindre och mindre i dessa tider, så kanske dom just fått sin motivering till att höja priserna till skyarna? Vad är skälet till det här? 9/11? Då påhittade terrorister sänkte World Trade Center byggnad 1 och 2? Samt gjorde så att byggnad 7 ett helt kvarter ifrån började brinna och kollapsade på samma sätt? Vad i helvete! Det är ju så mycket mygel och bullshit bakom politik/lobbyism att det är helt sjukt. När ska ALLA inse det? Antagligen är väl det här ett alldeles för uppenbart bevis på att terrorism är påhittat, så vi kommer väl snart få se en till terroraktion utförd i flygplan, så att vi KASTAR oss över telefonen och BER flygbolagen köpa in övervakningskameror etc.  Dingding värld mina vänner. Förrut var jag skeptisk till alla som sa att hela 9/11 grejen var iscensatt. Men ärligt, det går inte att komma med ett enda argument för det.


ARTIKEL

Gästgooglare, Rune!




Quien busca, enquentra. Det enda jag lärde mig av 6 år spanskalektioner.
Den som söker, han finner.

RSS 2.0