Mätt, på riktigt, med riktig mjölk.

Nyss sänkt en fet landgångsbryggemacka. Tror dom heter så. en å femtio långa och väger säkert 65 kg. Sitter här och småflinar över alla fula kostymnissar som bara pratar karriär och budget samt framtida investeringar i kommande expansioner och eventuella avknoppningar av firmorna. Så spännande att jag kräks inåt. KKD kom just in på gate. Känns bra... jag har vart inne i dig Delta. I know u like it. Vet inte vilken dag vi förlorade oskulden till varandra. Men det var säkert vackert, kyligt väder utomhus. Jag har vart inne i alla dina lastrum också. Koseligt.
image103



Tar DY807 till OZ.Lo. Nu är det dags att boarda om en 10 minuter. Köpt mig en limpa cigg jag ska sälja svart på Karl Johan till högstbjudande. Blir auktion direkt när jag kommer in på jobbet imårrn. Det var allt för mig.
Vi ses i Oslo. Var där eller bli furkantygh.
image102


Lazy

Farsan körde till jobbet häromdagen, så gick bältespåminnaren igång på passagerarsätet fast han var ensam i bilen. Så han hälsade sin osynliga gäst välkommen och frågade snällt om han kunde ta på sig bältet. Men nä. Nu måste vi dras med olydiga spöken också. Spöket hoppade av vid jobbet hos pappa och dagen gick som en vanlig dag. Idag när jag fick skjutsa pappa till jobbet så hoppade spöket på igen och ville åka vidare. Han var väl less helt enkelt. Så jag körde han till Biltema, där klev han av. Bara såddär. Snyltare!

Ni kan gå genom väggar, men ni kan inte GÅ dit ni ska. Latmaskar!
image101

När pappa är borta dansar aporna på bordet

Här är man borta från jobbet några dagar också kommer världens förmodligen dummaste människa in och försöker ta med sig ett raketgevär som handbaggage. Fan att man missar sånt!

image100

Ett bus i mitt hus

Jag insåg att det krävs en för att fånga en, så jag har själv gått och blivit virvelpedofil. Nu är ju riktiga virvelpedofilen bakom lås och bom, men jag tänkte mer köra lite förebyggande arbete. Virvla mera!


image99

Tack!

image98

Ni glömmer mig aldrig;)
Till resten som inte sa Grattis 00:00, fy katten!

Macbook

Jag har varit en pc användare och haft en negativ inställning till Mac prylar sedan jag föddes. Nu när tiden var kommen för att köpa en ny dator valde jag på en Macbook. Jag har använt den några timmar nu och jag ser redan att jag förmodligen aldrig mer kommer behöva eller vilja byta tillbaka till en pc med Windows på.

Förrut tyckte jag att man måste vara följande för att äga en Mac.
  • Musiker
  • Konstnär
  • Fotograf
  • Journalist
  • Arbetslös
  • Homosexuell
  • Spinkig
Nu har jag insett att jag på ett sätt fyller upp till denna lista.

  • Musiker - har börjat ladda ner mer och mer musik. Även spelat lite luftgura på en del fester senaste tiden.
  • Konstnär - mina MS Paintkunskaper har nått 100% och jag är nog enda människan i världen som redigerar ALLT i paint. Dock inte längre då MS Paint inte finns på nuvarande burken.
  • Fotograf - jag tar annat än fyllebilder. Always have, always will.
  • Journalist - jag kan uttrycka mig negorludnah bra textmässigt.
  • ...arbetslös   + Jag är inte
  • ...homosexuell + Jag är inte
  • Spinkig - jag har tappat 6 kg nu när jag var sjuk och väger in mig på blyga 76 pannor. Den som vet mest, vinner mest.
En sak kan jag väl avrunda abrupt med, det bara fungerar med Mac. Mer logiskt blir det inte.

image97

Thanks MTV for pimping my ride!


Torska, as usual.

Jag är ingen Pokerstar direkt. Åkte ut först av alla idag på jobbet, ja, vi hade ingenting att göra mellan 16-23. Så vi spelade en hel del poker, och åt. Sällan jag förlorar på poker. Så nu vet ni det, möt mig om nu vill ha deg.

Som förste förlorare fick jag uppdraget att hämta ett lastband på GC terminalen. För er som inte vet det så går lastbandet i cirka 9½ km/h och det är drygt att sitta och guppa den sträckan. Om man ska till GC terminalen och ska ta fågelvägen går det väl på 1 minut. Men nu går inte detta och man får runda hela landningsbanan, på ett blött säte, på ett guppande lastband. Beräknad tidsåtgång, 35 minuter eller en evighet.

Fick ändå en god upplevelse när Pakistan International Airways egna lilla B-777 fick för sig att dra igång motorerna och åka till Islamabad. Befann mig brevid då, jääävlar i min gata vad det dundrade på. En blöt landningsbana gjorde allt mycket snyggare också. Så, 3 flyg på en hel dag, inte alls jobbigt. Synd att jag inte hade en kall pilsner här hemma och kunde belöna mig efter en god arbetsinsats. Får nöja mig med en burk majs.


image95

Det är inte bara piloterna som har roligt när dom flyger.




Rice, recently raised rice prices rises remarkebly!

image94

Sjukt jobbig rubrik. Men once you pop, you can´t stop! Enjoy!

Jaha, whatz neeu...
Jag fick min skatteåterbäring. GODA nyheter. Högre än den högsta vita lön jag någonsin fått i Svenneland.
1/3 av min högsta norska lön. Om ni är duktiga och räknar med X så kan ni nog detta enkla räkna ut.

Sitter och grubblar över mitt resultat på högskoleprovet, fortfarande. Jag börjar bli rädd att jag verkligen är dum. Kanske ska göra om skiten, face the devil in da brown eye. Vi får se.

Whatz neeuer. Inge mer snack om mina dåliga resultat. Nu blir det snack om mina bra resultat. Idag gjorde jag en stjärnpush på gate 19 på OSL Gardermoen. Ni som åkte med flyget, känn er safe! Tror ingen någonsin parkerat ett flyg så jävla rakt och snyggt och mitt på linjen som jag gjorde då. 10/10 vill jag ge mig själv, och en medalj. För er som är nöjda för att ni kan backa med släpvagn, pshyyy, testa backa med en Boeing 737 på dragkroken, då snackar vi prestation.

Dör man inte, så härdas man.

Ja gott folk, efter en svår tids härjande av både Ebola och Fågelinfluensa så har nu infektioninen i mitt svalj nu lagt sig. Allt var är borta, och jag kan återigen svälja. Sen vill jag pointera att bedövningsmedel är till för fjollor. Fick mig en god spruta i halsmandeln. AJ. Ja den var det faktiskt bedövning i, men sprutan gjorde förbannat ont. Efter det skar dom ett snitt med skalpellen så att allt var skulle komma ut. Hurra!
Sen fick jag natta kudde med en god flaska dropp, kan ju säga att jag sov som en stenad Irani. Vätskebalansen kom tillbaka och jag kunde återigen svälja. På morgonen tog dom fram en tång, en harmlös tång, men ACK sådan smärta den kunde åsamka mig. Denna tång kördes in i snittet och spretade upp det läkta såret, så att mer var kunde rinna ut. Pain!
Sen dagen efter var det samma visa en gång till, men SEN, sen jävlar no more monkey business! Så nu är jag up and running igen. Jag kan svälja, nästan gapa till 100% och skratta. Har ingen huvudvärk nu och känner mig frisk!
På fredag blir det jobb. Äntligen!

Vad mer... Inget mer. Imårrn är det löning! ÄNTLIGEN!

image93


Hur dum är jag?

Jag gjorde högskoleprovet i höstas. Fick för ett tag sen se vad jag fick för resulat. Blev seriöst förvånad över hur dum jag framstår som. Jag hade 0.5 poäng, av 2.0 som gräns. WOW. Fucking brilliant. Allvar, är jag så dum som resultatet visar? Nu i lördags var det dags igen. Jag gjorde inte provet, men 42000 andra gjorde det tydligen. Läste på Aftonbladet om några tips för dom som fått lågt resultat och var missnöjda.

"TT: Har du något tips till dem känner att de misslyckades på lördagen? ? Anmäl dig till nästa provtillfälle och förbered dig genom att gå igenom gamla prov. Andra gången man gör högskoleprovet brukar resultatet höjas med i snitt 0,1, lugnar Margaretha Hallgren."

LUGNAR? TACK!

SHIT, kommer jag få 0.6 poäng då alltså? Fuck yeah, läkarlinjen nästa eller? Jag är ju inte dum, jag har klarat skolan galant, jag har klarat matte C. Jag kan trixa och trolla med bokstäver och få in det i en text. Jag kan tänka klart i kritiska situationer. Jag kan värdera och agera därefter, väldigt bra har det visat sig. Jag är språkligt begåvad och sen är jag jävligt snygg också. Sen kan jag bemästra säljartekniken hyfsat och få helt argsinta människor till att köpa saker av mig. Betyder detta att de som får högre poäng än mig, är mycket bättre?

Hur skulle det vara om alla fick plugga vad dom ville, och så får man se om man klarar av det?

image92


Rikshospitalet

Efter en massa timmar på Legevakten där dom skulle fastställa vad det var för fel på mig så får jag äntligen beskedet att jag kan läggas in på Rikshospitalet. Lät lite commy tänkte jag. Lite stelt. Ack så fel jag hade. När jag kom dit såg det ut som att jag gått in på Museum of Modern Art. 5/5! Toppbetyg på hela stället. Ska jag vara döende ska det vara där. Nu var jag lyckligtvis inte döende, men i grava smärtor trots allt. Kommer in och blir tillsagd att sätta mig i en stol. Har inte ens fått av mig jackan ännu. Med en stor spruta bedövar doktorn nånting på insidan av munnen och det känns som om jag ska dö. Jag hatar ALLT som sker i min mun som jag inte kan se. Efter att han gett mig bedövning tar han 10 sekunder senare fram skalpellen och flyttar sig lite närmare. Jag tänkte, hey, jag har fortfarande jacka på mej? Men det gjorde inget, några välplacerade snitt så känner jag en lättnad. Sen tar han fram en till synes oskyldig tång, som han stoppar djupt in i såren han skurit upp och börjar gräva ut var. Oh så mycket var. Sen får jag spotta och skölja munnen. Sen säger han "Kom tillbaks imorgon vid 12".. Jo tjena tänkte jag. Klockan var 11 på kvällen.
Hade ingen nyckel heller och dom på Legevakten sa att jag skulle läggas in på dropp eftersom jag var hyyyfsat ur balans. Jaja tänker jag , doktorn vet bäst. Men innan jag hunnit ställa mig upp säger han.
"Hurredu, när åt du nåt senast?..."
"..Ja i tisdags åt jag en halv potatis?.."
"Har du druckit mycket senaste dagarna?"
"Tjaa... nästan ett helt glas vatten om dagen."
"Mat då?"
"Potatisen i tisdags..."
"Oja,, hurredu jag tror det blir bäst om du tankas upp med lite sockerlösning i vatten och antibiotika över natten."

BOOM.
Fan vad nice ställe. Fick en kostersättningsvätska att sänka i mig också. Så jag kände mig redan bättre och klarare i skallen. Färgen började smått komma tillbaka. Droppet tog slut rätt fort och dom fick sätta in nytt. Även så antibiotikan. Sov så jävla hårt att jag inte märkte att någon vart in och gett mig 2 sprutor och satt in nytt dropp heller. Sov lika hårt då dom tydligen några timmar senare tog bort alla flaskor med dropp och kopplade lös mig. Det var som att få vila ut efter en vandring i öknen. Har drömt om att få sänka ett glas iskallt vatten i 5 dagar. Men helt plötsligt så fick jag det ipumpat, och allt var som glömt. Himmelrike. Märkte där vid 10 tiden nångång att killen brevid mig försökte säga något till sjuksjöterskan. Han ville tydligen ha öronproppar, så skrattade dom båda lite. Hmpf... Ska det vara kul eller?

På morgonen idag fick jag lite mer att dricka och sen fick jag gå och bli undersökt igen. Fick en spraydusch i munnen med bedövningsmedel, som smakade aceton och banan. Sen kom den gamla goda tången in och fyfan. Det kom tårar och blod. Mest blod. Men tårar?! Så ont det gjorde. Sen tömde dom ut lite mer var. Fick recept på nya antibiotikakuren och lite Voltaren. Så nu har jag nyligen kommit hem, tagit min första tablett, och ska nu ner och handla, juice, frukt, ALLT! Ska köpa en enhet av allt som finns i hela butiken.

Hursomhelst, Rikshospitalet is the shit! Det var som ett mysigt hem bara.

smärta

Det är verkligen inte ofta jag är sjuk alltså. Fattar inte vad som sker, önskar jag slapp mina halsmandlar sen födseln. Igår undrade doktorn om jag ville läggas in på intravenöst dropp med antibiotika och näring eftersom han tyckte det såg smärtsamt ut för mig att gapa och svälja. Rätt. Men jag sa att jag provar såhär, det gick bra tyckte han. Blir det inte bättre imorgon så skulle jag komma in igen. Fan vart på legevakten fler gånger än jag öppnat kylen senaste veckan. Kan inte svälja i princip. Vaknade även mitt i natten av att jag låg på mage, i en pöl av svett. Rörde litegranna på mig och kände hur en samling av svett rann av ryggen. Feber hej hallå. Vaknade runt 20:00 tiden nu, har vart borta i feberdrömmar tills nu typ. Försöker dricka te nu, sen har jag blåbärssoppa brevid mig. Och Erymax 250 mg och en Ipren. Gott med mat va!
Kanske ska fråga om man kan få typ milkshake insprutat rakt i blodet, cold rush!:D
Nu måste jag stänga ner här innan huvudvärken vinner, igen.
Tjoo!

Sommartid och tonsiller med AIDS

Söndagen då det blev sommartid börjar ju bra. Skulle upp 06:00. Vaknar där vid 04:20, och ser att jag fått ett sms som kommit 05:20... om en timme alltså. För trött för att fatta så jag trodde jag rest i tiden eller nåt. Kliver upp då 05:00, lite översnoozad. Så jag bestämmer mig för att SPRINGA till OSLO S för att hinna med 05:25 tåget. Och det gör jag, tror jag. Sprang alla 2 km eller vad det är.
     Väl på tåget ringer de från Operation och säger att jag har börjat för cirka en halvtimme sen, att klockan är halv sju. Hm... Confusing. Svär lite sen går det bra. Lite uppvärmning har väl inte skadat.

Kvällen innan fick jag för mig att raka bort mitt afro. Sagt och gjort så fixade jag det. Självklart på söndagen så ska det vara i princip minusgrader och spöregn. Kallt utan mössa kan jag lova. Inte nog med det, jag var inte den enda som glömt sommartidsomställningen, så det var inte många på morgonkvisten där på jobb. Stressigt som fan, men inga allvarliga delays:)

Jorå, sen på måndagen uppdagar jag att min hals börjar smärta lite igen. Fast jag avslutat min antibiotika kur. Skit.
Tänker att det är inbillning, och idag gjorde det ännu mer ont på morgonen. Kunde knappt sova på natten.
Så efter Startledar/Lastkontrolls kursen jag hade idag så gick jag till Legevakten, hallelulja vad fort dom jobbar. NOT.
Där fick en 30 årig doktor klämma lite på min hals. Trodde han skulle ge mig komplimanger eller något, men han sa "Vill du ligga över här och få dropp? Jag antar att du inte fått i dig mycket att äta idag"
Hm.. Dropp är ju ren lyx igentligen, slippa svälja mat och medicin. Men jag kände att jag klarar mig utan och sagt och gjort, så fick jag ett recept utskrivet på en ny kur antibiotika. ERYMAX.... om ni frågar min mamma eller mig så kräktes jag konstant efter att jag tagit dom tabletterna när jag var 12. Jaja, hursomhelst, min hals är värd en femtioöring på svartamarknaden och jag är sjukt hungrig. Men kan inte äta så mycke. Jaja, tur att gud uppfann Non-Stops. Dundermedicin det:D

RSS 2.0