Max <3

Av världens alla flygplatser, har jag ätit på den tredje bästa restaurangen! Max i mitt hjärta! Fakk, av alla ställen? Tänk så många lyxrestauranger det finns på andra flygplatser. Men Max knep trean! Wow=)

Här kan du läsa mer!

 Nu ska jag knoppa lite, vakterna flyttade mig från min balkong på Sky City, öppnar 05 igen sa dom. Fakk däät. Jag ligger under den nu! My Cribs!

Peter Swartling var här förrut. Såg jävligt vilsen ut. Skulle jag ha klappat till han? För den där Annas skull? Hon som lät som en telefon på sin Idol Audition?

The Terminal

Ja det är ju en bra film va, men det är inte så kul i verkligheten. Gått runt inne på Arlanda, terminal 5, 4 och Sky City, jag bor på Sky City, där uppe vid fotöljerna. Har mobilen på laddning där undangömd bakom en kruka med ett lustigt träd. Datorn ligger på laddning också och jag läser lite i min bok. Deception Point. Sketa bra! Står en fet SAS-Airbus här. 8 nödutgångar, mycket pekande för de späda små flygvärdinnorna. -"Nödutgång där, där, där, eeh, där, där och sen har vi en, vänta, där och... det ska vara en här också.. jo här har vi den.. där, syrgas finns där uppe, och West Life sitter under edert säte och vi har privilegiet att ha säten från SEAT på denna flight!"
     Jag har fått liggsår, tittar på någon som just pushade en 300. Står massa MD-83 här och jag njuter av att jag slipper lasta dom. Designade för dvärgarbetare kanske?




Så jävla glad när man vänder kepsen 270 grader och bara njuter av utsikten. Sky City, mmm! Undra vad priset per kvadrat e här? Kanske skulle hugga sig en lya. Rätt centralt, ett nav i norra Europa.

Det var allt från mig för stunden. Haha, nu kommer ett Norwegianflyg. Kärlek!

Bajbaj!

Dagens Outfit



Hår: LÓREAL Street JetSet Mousse
Jacka: ?
Cigg: Classic, fick dom av någon som gick förbi
Byxor: Dom skjöt en neger under Brooklyn Bridge, jag var snabbt där och nallade jeansen. Sköna! PheeetA!
Magazin: Det är inget magasin, det är morgondagens tidning. Im a HERO!

Fiskesemester familjeorkester!

Jag och Steliosa Babilosa drog till Sollefteå för att fiska lax i den gamla älvn. Tänkte slagga utomhus och leva primitivt. Hade yxa och doningar med oss. Slutade med att vi slagga i bilen, så jävla skönt. Finns ju inget privatliv i Solle liksom, folk är ÖVERALLT fast det är hur litet som helst. Ge mig en skogsdunge utan nå folk så kan jag smacka upp en hydda. Fiskade runt lite, brorsan fick en gädda. Äckelgädda. Han dog av mystisk anledning och jag var tvungen att obducera honom. Det var rökning vetni, farliga grejer. Sen fick jag mitt livs 3:e fisk idag, torsdag! WOW! Ful som fan, antingen en gös eller nåt annat skabbigt. Slängde tillbaka den, hade inte hjärta att rensa den stackarn. Gjorde inte ens märkvärt motstånd. Vi höll på kliva på en huggorm på väg till den gamla sjön vi. Duktigt. Sen på väg därifrån såg vi en annan huggorm komma simmandes mot oss i vattnet. Tog upp den och lät den gamla FISKARS-yxan göra jobbet. Shwop, du har inget huuuuvud. Slängde maskliknande kroppsdelen i sjön. Fyfan vad länge han simmade runt utan huvud. Stackarn, hoppas han inte drunknade, utan dog då vi dela huvudet från kroppen.


Kom hem för någon timme sedan. Helt slut, förkyld och hungrig. Ge mig maat!




Råna Ica Trollet?

Övik Dövik

Jag var i Örnsköldsvik på måndagseftermiddagen. Tänkte sänka några kalla med gott sällskap, P***r For**erg och grabbarna ni vet. Vill inte lämna ut namn, för många som läser den här blaskan ni vet. Slutar med att jag har jäkligt trevligt. Somnar med ett smajl på läpparna. Anledningen till det var att jag blev utslängd, i Örnsköldsvik, för att jag, förmodligen, pissade utomhus. Sorry Mac, vad fan händer liksom?! Det spöregnade endå. Tagga ner fan:P Blivit utslängd 2 gånger i mitt liv, båda gångerna i Övik. Gången innan så var jag för less på att danza danza, så jag stod still, tittade på alla som danza runt och stack förmodligen ut ur mängden. En varm tung hand på min axel och ett vänligt visande mot dörren kom härnäst:P

Jag är success personifierad.




Ni som tar in mig på förfest och låter mig förfoga över erat MS-Paint kan vänta er liknande konstverk HELT gratis. EnJoy!

Stress Sussex

I måndags skulle jag ut och flyga. Hem till Soverijet. Flyget gick 07:40. Jag vaknade i Oslo, 06:41, jag hann med. Fy helvete vilken stress. Allt vad borsta tänder och duscha heter fick ja glömma. Tåget gick 07:05 från Oslo och jag var framme 07:27 på flygplatsen. Sprang genom säkerhetskontrollen, med väska och longboard i högsta hugg. Sen sprang jag ut på CSRA området, såg en truck med en kollega, slängde upp bagaget och bad han step on it. När jag kliver in på flyget drar dom precis undan gaten bakom mig, wauw. Tajming. Sitter med kapten och styrman hela flygningen och surrar. Nej, jag fick inte styra. Haha!

Stress ökar min hjärnkappa=)

Tack och adjö!

Doggy

För första gången då jag ska släpa ut en jycke ur ett flyg så är den glad på MIG! Alla andra skäller, är nedsövda eller döda. Men den här verkligen slickade mig på munnen när jag var nära gallret och tittade in. Skön dog! Matte var inte ful nånstans hon btw:D Det var en såndär fulhund ni vet? Sån med näsa som går ur pannan och är något bågformad, ser ut som den fastnat med trynet i ett skruvstäd. Ändrat uppfattning om dom nu iaf! Verkar vara sköna dogs!

I söndags blev det ett 15 timmars arbetspass, i konstant spöregn från och med 13 till 04:00. Kul? Nej! Kan inte regnhelvetet bara fatta att det ska sluta ramla ner?! Var helt pisseblöt från början till slut. Självklart drog jag på mig en förkylning också. Vi var underbemannade och hade inte tillräckligt med regnkläder. Kul...

Så idag och igår har jag vart ovanligt trött på jobbet, efter 5 väskor känns det som om att jag lastat ett helt flyg, och när man har 125 kvar blir man inte glad. Somnar konstant, tillochmed på tåget hem. Hade ställt klockan och ringa när jag var på Oslo Sentral. Men jag snoozade, för jag var så trött att jag inte fattade något. Idiutisk. Vaknar upp några stationer EFTER Oslo Sentral. Kul Jul!

Nyss duschat och käkat. Nu blir det SÄNG, nästa gång jag vaknar är klockan 04:30.


Allmost there!

Det har vart riktigt knepigt senaste dagen då jag efter en lång dag på jobb från 05:30 till 15:00 fick för mig att flytta över sakerna till nya rummet på Frogner. Hyrde släp med Martin på Statoil, snodde en glass också, vilket svin jag är. Tur att glassen var god! Tog den, började äta, och insåg att jag inte betalat för den när vi gick därifrån. Jaja, lite busig kan man väl få vara 2008?! Åkte först ut till Holmlia och hämtade lite prylar som Martin kirrat, körde hem dom till honom. Sen från honom drog vi hem till mig, lasta in madrassen, väskan och en flyttlåda. När jag kom till stället jag ska bo på så var självklart ingen där... Hungern, tröttheten och timmarna hade gjort sitt, så jag ställde av allt där innanför porten och drog hem igen. Idag var jag där och packade upp min väska, tog tillbaka väskan hit till gamla goda lägenheten och ska fylla den med bråte imorgon och på eftermiddagen dra över den till Frogner. Sen jävlar borde allt vara klart antar jag! Pungat över en månadshyra + deposition nu. Halvfattig, så om någon vill spendera öl på mig är ni välkomna;)



Vad vore livet utan internetklipp:D Kung Fu Panda!

RSS 2.0