Idag är det varmast vill jag lova.



Ha så kul på Las Palmas allihopa! En annan sitter ju nere vid bryggan och suger på en iskall Carlsberg inom kort! Nu är det SEMESTER TILL 23:e JULI! JIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAA!

ps. idag är det fullt legalt att ha olidligt med arselsoppa mellan skinkorna! .ds

Funderingar kring 22 snåret.

När jag gick från Akersfästningen idag efter en trevlig eftermiddag med gott sällskap kunde jag inte undgå att se ovanligt många i rullstol som hängde i Gay Pride tälten dom smackat upp på Rådhusplassen. Är det för att dom är gay och fått AIDS och sedan blivit rullstolsburna? Helt ärligt nu va. Dom såg inte helt friska ut. Nåt måste det ju vara.

Snart kommer jag hacka hela internet och lägga upp fejkade bilder på att Michael Jackson lever. Bara så gatupojkarna slutar spela hans låtar TVENTI FÅR SÄVEN! Fyfan vad irriterande det är. Det finns massa personer som dött, men inte fan spelar ni deras musik? Skärpning!



Fjortisar, now also as boys.

Royal Inkasso, SKÅL!



Klicka på bilden så ser ni mitt svar till dom! Inkasso visar bara att man har cash, men inte orkar betala cash via onlinegrejen! Men det gör inget, jag är rik.

 

Mina cash är tyngre än dina cash!

Väder



Nånting säger mig att jag borde knapra på saltstenar ute på jobbet i helgen.

Men skönt, söndag, sen semester, i TRE veckor. Då är det Grekland all time long!:D

Fyndiga ryssar!




Det här är för bra för att vara sant! Ska ta ett lån och kasta in flera kronor i Nigaz. HerreJESUS!:D


Artikel

EPIC VIDEO



Vad trodde han skulle hända? Vad var det "minsta" han kunde föreställa sig? Att den snällt skulle studsa iväg bara, och sen var allt glömt? Killen har ju ingen realistisk syn på livet. Men han borde ÄNDÅ få nobelpriset i underhållning!

Del 2/2

.... jag tog på mig felip felops och gick till Bunnpris. Köpte tacobröd. Snip snap. Bums i säng.

Del 1/2

Efter att ha vart ute på Hovedøya och badat från ett idag så har hungern suget ett rejält grepp runt kistan min. I min dåsighet nu efter en skön dusch inser jag att jag KANSKE har glömt Tacobröden på jobbet idag. Om så är fallet, kommer jag att avliva. Om dom inte är på jobbet så är dom såklart i kylen. Ska jag orka gå ut och kika i kylen? Det värsta är att jag måste göra någon annan mat om jag upptäcker att dom inte är här hemma. Vilket i sin tur innebär att jag måste gå till affären.


To be continued...


Epic win!



Framtiden är här!

Flygande bilarna är äntligen här, hörde att dom släpptes imorse! Ett flygande barn blev genast träffat av en flygande bil, men överlevde mirakulöst nog. Att det inte blir mer skriverier om det här med flygande bilar, som kolliderar med flygande barn. Det borde ju vara världssensation. Eller att dom bara skriver om hur otroligt korkade dom är på sätta rubriker. Men som sagt, det säljer ju garanterat.





Ser ni någon skillnad på bilarna? I duuunt.

Vinnare av D&AD Awards

Fyndiga reklamare det här alltså. All heder åt dom:D




Snälla GUD!

Om du håller regnet borta idag och solen framme så kommer jag i tacksamhetsgäld överföra 150 NOK till ditt konto. Lägg väl märke till att det är NOK och inte SEK. Kursen ligger på 1.18 eller något. PREMIUM DEAL!


Sanningen talar sitt egna språk



Fan varför måste det vara kasst väder när jag är ledig och vill ha sol? SERRI!

Dagens outfit





Loaded Dervish
Flex 1
Paris 180 mm truckar.
Orangatang 75 mm 80a hjul.
Och ett fett jävla smile:D Kärlek går visst att köpa... det är just det jag alltid har sagt!



I had a dream!

Jag drömde något vackert, något helt underbart. Att jag var i hemma i Sundsvall, och hade försovit mig till flygtåget. Jag tog min nyinköpta ***** och jag HANN i tid! Detta måste ses som ett tecken från ovan och då jag är väldigt vidskeplig så gör jag aktion av saken. Vi ses sen, MYCKET fattigare, MYCKET gladare! :D Man måste ge mycket, för att få mycket. Så är det bara:D

Lont time long see!



Såg Terminator Salvation ikväll. Tung rulle på tyngre biograf! Colosseum is COLOSSAL!

CURRYJÄVEL!

Wow, såg på VG.NO att det var ett flyg från Air India som tvingats nödlanda efter en timme i luften då brandvarnare i lastutrymmet gett avslag. Det dom hittade var någons väska som var full med APSTARK Curry! Haha! Den var så stark att brandvarnarn trodde att det brann! Hur kul är inte det då?! Hahahaha! Gud! Och det värsta, dom ÄTER det! Det är inte bra att äta så stark mat ju:D Tokfolk!:)


Mitt namn.

Vill ni veta hur många gånger någon sagt mitt namn rätt, eller stavat det rätt?

NOLL GÅNGER

Jag borde få pengar från staten för att behöva utstå sådan verbal och textlig misshandel av mitt namn.

Det är helt sjukt. Ahmed, Muhammed, Bin Ali Sayid, det kan alla stava till. Punchanaburit, Ghandi, Oxenstierna, Schumacher och Jonsson, det kan alla också stava till. Men mitt namn måste ju vara det jag fått mest varianter av NÅGONSIN.

Det här är mina alias genom åren

  • Charlie
  • Harry
  • Harries
  • Harrys
  • Charlos
  • Charlio
  • Charlas
  • Charloas
  • Harrit
  • Hans
  • Henry Ohlsson ( Efter 10 minuters förklaring och BOKSTAVERING med det korrekta fonetiska alfabetet så lyckades det ÄNDÅ bli väldigt fel.
  • Charlis
Ja, det var väl dom jag kom ihåg jsut nu. Sen ska jag inte nämna alla felstavningar av förnamnet och varianter på efternamnet, det är skilda saker. Det här är saker jag blivit kallad för eventuellt fått hem brev/papper på med dessa namn.


Vi kör en liten skola, för er alla, från mig alla.

Vi delar upp namnet i 2 delar.

Chari - Här brukar jag säga, "som choklad, Chari". Men då kontrar folk med "Vadå? Choklari? Jag fattar inte?"...

laos - Alla vet att Laos är ett land, min andra del av namnet, alltså -laos, uttalas på samma sätt.

Så om vi skriver ihop dessa två så blir det Charilaos. Inte Charlie, Carlos, Charlios eller något annat. Det är pure dyslexia och mental retardation som ligger bakom så grova felstavningar. Det kan inte vara annat.





Vart är du på väg kvinna? In till köket med dig!




Creative friday<3





DAGENS VILL HA: Grandiosa, blev inte av.
DAGENS KLÄDSEL: Spalding basketshorts.
DAGENS SMINK: Jag tror jag har hittat den här listan hos någon tjej alltså...
DAGENS FRISYR: 3 mm snagg.
DAGENS HÄNDELSE: Jag sket, och det var inte ens brunt på pappret!
DAGENS LÅT: Timbuktu - Legalisera
DAGENS PLANER: Dagen är över, men de planerna som är kvar är väl att jag ska se på Greys och dela på ett paket B&J med D. som blev över i helgen. Yum. Det Kursiva har brudjäveln jag snott listan av skrivit. Vad är det med överviktiga singelbrudar, Greys, och GLASS? Kan någon berätta det? Jo, återigen, mina planer var att laga mat. Avklarat. Pasta med köttslams.
DAGENS SAKNAD: Theresé som jag inte träffat på en vecka! Saknar dig bästa <3 ( Återigen, inte jag som skrivit, men den här bruden skulle nog behöva RIKTIG saknad hon... en vecka utan "bästa Theresé..." Suck... Get a life!
DAGENS DUMMASTE: Gud, som gjorde mig så lat att jag inte orkade unna mig en pizza.
DAGENS SJUKA: Kim Jong Il, det säger väl sig självt?
DAGENS DROG: Latte. Jag hade en period när jag inte var lika kaffe-galen som alltid. Men nu är jag tillbaka. Älskade koffein säger jag bara. -åååååterigen har bruden skrivit det där. Wow... för det är SÅ mycket koffein i mjölk med kaffearomer... dumbass! Min dagens drog får nog vara rökheroin. Såg en dokumentär om det, verkade creepy.
DAGENS ROLIGASTE: Att en regnig dag är närmare än solig dag.
DAGENS FAVORIT: Fortfarande att jag sket blankt.
DAGENS KÖP: Mozarella och pesto baugette till lunch, två stycken Latte (vad var det jag sa..) och pasta till kvällens middag, Pasta & Tomatsås. - Ja vad var det hon sa? Hon är kaffeberoende. Thats it!
DAGENS GODIS: Inget! Visst är jag duktig...? Fast som ni kunde läsa ovan ligger ett paket Ben&Jerrys i frysen. SKJUT henne för fan. Hur kan man vara SÅ såld på glass? Tjockis!


Aftonbladet tipsar grabbarna!

Enligt Aftonbladet, som måste ha lika hög sanningshalt som The Onion News Network (en satir/parodi tidning online), så ska man följa deras lilla lista för att hålla spermieproduktionen intakt. Kapade listan lite,  men här är nog mina favoriter. Dom tog gång på gång upp värme som högsta anledning till infertilitet.


 


Så tänk er detta nu, bilden av den mest impotenta mannen EVAAAH... det måste ju bara vara en gymkåt irakisk porrstjärna som helst har på sig briefs och badar turkiskt bad. BUSTED!


Jag förvånas...




Att det tagit så lång tid att försöka skylla på araber. Nej men det är klart, installera kameror och skit i hela flygplanet. Vi som är resenärer kan betala extra, det går vi gärna med på. Bara Hezbollah och Ahmed inte åker med!

Jag säger då det, vi skyller allt på muslimerna! Dom är fanimej mer hatade än ALLT som finns. Hur sjukt är det inte? Men Obama, han älskar vi!:) Barack Hussain Obama. Det hela är en show, och du är åskådare i världens största interaktiva pjäs, get used to get used.





Flintstones



Den här snubben ser ju ut som Barney, eller Bam-Bam. Nån av dom iaf. Sensemoralen i bilden är att man automatiskt borde vilja införa tvångssterilisering i världen.

Makabert.



Nu fattar jag vart alla DÅLIGA filmklipp kommer ifrån. Säger då det, ägna dig åt det du är bra på. Inte det du vet du är sämst på.

Dagens Googlade



Jag har kontakter! Den här killen har ALLT!

Man skulle kunna tro...



Haha, jag vet varför jag jobbar till 02:30 på torsdag iaf, då jag är ledig "2" dagar efter. För att jag kommer få sova på jobbet i brist på hemtransport. Räcker ju inte med tågkort på 1500 i månaden, nu blir det extra extrautgifter också. Det mest fantastiska denna vecka är väl att jag börjar PRICK 15:00 2 dagar i rad. Så regelbundet har det nog aldrig vart.




Ja, man skulle kunna tro att jag jobbar jour på en bärgningsfirma. Men nejdå. Detta schema är mer regelbundet än oregelbunden mens, enligt många. Undrar vad min kropp tycker om mig....

"Harris, du sa ju att jag skulle sova nu? Men ska jag upp helt plötsligt? Va? Är det helg? Men jag var ju ledig förrut? Bestäm dig fan! Vadå? Ska jag jobba 5 timmar nu bara? Värt! TOTALY. Sen undrar jag vart genomsnittet på 152 timmar försvann. Har jobbat 168, 170, 156 och 156 timmar senaste 4 månaderna. Men det lär väl försvinna då vi får ny skift(o)plan, och så kommer ett nytt snitt som ska räknas ut på nästkommande 3 månadersperiod. Men självklart kommer det också suddas ut och glömmas eftersom vi efter sommaren kommer få ny skiftplan, igen. Yiiha! Back to school kanske?

Dååligt.

Visst, jag har i princip alltid diggat utvecklingen av Apples produkter. När en ny iPod kommer, så överträffar den direkt den tidigare, med hästlängder. Men nu när nya iPhone visats så vart jag mäkta besviken. Visst, det är en sjukt avancerad telefon med en sjukt bra platform för utvecklare och programmerare. Den nya telefonen visar webbsidor dubbelt så snabbt, den kan spela in video, har en 3 megapixel videokamera, och ja, ser exakt likadan ut som föregångaren. Kanon! Lika bra som när SAAB gjorde dom "nya" saabarna med kromade inlägg runt lyktorna och skapade världens hype. I grund och botten var det exakt samma kärra. Bara en väntprodukt på bättre bil. Och det är väl detsamma som gäller nu. iPhone 3G S, som den heter, är nog bara en telefon i väntan på en ÄNNU grymmare telefon.


Mustigt!

Idag lyckades jag se fel på klockan, och gick till jobbet en timme i förväg. Irrade runt och undrade vart lagledaren var. Åkte ett varv på flygplatsen, hittade inte nåt. Sen helt plötsligt över landningsbanorna kommer två militärhelikoptrar lågt inflygande, korsar banan helt, och kör mot utlandsterminalen. Nu tänkte jag att the yanks har fått spader och utökat säkerheten kring deras få flighter från Gardermoen i form av något Special Forces som skjuter på allt som rör sig. Helikoptrarna hovrar 4 meter över marken efter varandra och drar sedan vidare mot några andra fjärrparkeringar vi har. Så landar dom, ut kliver en kille med sin ryggsäck, i civila kläder, och helikoptrarna lyfter, korsar landingsbanorna och är ett minne blott. Vem var killen? Hur tät var inte han?

If that doesn´t get you laid...



På väg hem från jobbet testade jag en tårgas. Råkade gå rakt in i dimman. Epic fail. Det var ju min dag, ni kan skippa att berätta om eran!

Kvällens neger.



Det där måste vara en cool känsla alltså. Undra hur man kommer på något såntdär...
Sitter man hemma och kliar sig i stjärten och bah "woow, jag ska fan trä två ormar genom snoken! Fan så smart!". Hur föds sånna här ideér? Det är vad jag undrar gott folk.

Varför Moses fick budorden.

Gud gick till araberna och sa att han hade budord till dom. Dom vart intresserade och bad om ett exempel.
Du skall icke dräpa.
Araberna sa att dom inte var intresserade.

Gud gick vidare till de svarta, och sa detsamma. "Jag har budord till er!" Då ville även de ha ett exempel.
Hedra din mor och din far.
De svarta sa att dom inte visste vilka deras fäder var. Så dom var inte intresserade.

Gud gick vidare, till mexikanerna. "Jag har budord till er!" När dom bad om exempel sa Gud följande:
Du skall icke stjäla.
Mexikanerna vart genast ointresserade och bad Gud gå.

Gud gick sedan till Moses, och folket av det heliga landet, judarna. "Jag har budord till er!"
"Vad kostar dom?"
Gud svarade att dom var gratis.
"Då tar vi 10 stycken!"- sa judarna.

Västkuzten



Det finns två saker man inte vill se efter att man tagit en sån här fin bild på en öl, och sedan sprätter iväg kapsylen efter mycket trixande för att väl öppna den. Det är detta:
1. Skruvkork.
2. Alkoholfri.

Jag såg nummer 2. Fyfan, jag började nästan gråta. Sånt slit, sån koncentration, för att sedan dricka läsk=(





Det fanns vegetation på det så kallade "Västkusten" också. Fjällbacka är ett riktigt grönområde, det måste jag säga.



Fåglar fanns det också. Vita, gula, oranga, alla möjliga färger. Det var en mås of doom som hade skitit framför vårt lilla basecamp också. Såg ut som nån spillt ut 4 liter vit målarfärg. Han kanske hade diarré bara... vad vet jag.

RSS 2.0