Pa pakistani!

PAKISTANI KID BREAKS IT DOWN!



Be afraid, be very afriad!


Varför jag inte har långt hår.


Hur länge kan man fejka ett leende?

Såg 4 tjejer på t-banan igår som skulle bli fotade av någon kompis. Först med en kamera, så posade dom. Försökte hålla en min, intränad sedan fjortånårsåldern förmodligen. Sen när dom tagit den skulle alla kolla på den. Sen bestämde dom för att ta en ny. Och köra det klassiska peacetecknet. Lyckat? Nej. Sen bytte dom kamera, till en annan, från en annan tjej. Sen en till. Och då brast det för mig. Jag började skratta... är dom efterblivna eller? Man kan ju faktiskt skicka saker på internet nuförtiden! Go find out more! Men rör inte mina internets!


Kongo vill ha laxar!

Läste på VG.no att Kongo kräver 3000 MILJARDER kronor i ersättning från Norge för att två triggerhappy boys råkade ha ihjäl någon snubbe som enligt deras egen utsago rånade dom. Skyldiga eller inte, var FAN får Kongo mage att kräva 3000 jävla miljarder från? Fatta hur mycket laxar det är eller? Sveriges statsbudget är 1200 miljarder om året i runda slag. Men hey, mongo från Kongo. Det är inte lite pengar det. Hur många Kongolesiska årsbudgetar är inte det igentligen, hundratusen? Begär åtminstonde en rimlig summa. 1 miljard NOK kanske? Inte vet jag. Men 3000? Skärp er!



Kommer delar av pengarna gå till kläder för dessa gossar? Vi kan ju bara hoppas.

Dagens Googlade



Om det stämmer att det genererar massa CO2 av att googla, ja då är jag en jävla miljöbov. Jag måste generera mer CO2 av att sitta vid datorn än en lastbil gör för att köra plågat kött till slakt. LÄTT.

Det här är en jävligt udda bild. Ett rådjur som våldtar en arg hund. Ett litet rådjur under tv bänken, och en massa horn vid sidan av tv:n, samt lite smygreklam för Salomon. Någon som känner sig skyldig eller?

Dagens Googlade



Sport-BH, limpor på han som ligger ner. Zucchini i munnen, kjolar och stenar på huvudet. Om det är någon där ute, NÅGON, som helst, som vet vad fan som pågår, så hör dela gärna med er. Vet inte hur många sömnlösa nätter bilden har gett mig.

Fyndig grek!



Målinriktad, strategisk och genial grabb det måste vart. Ska snorkla och leta efter den där tjuren nästa gång jag är i Grekland. Wow!

Can I get one in black, X-L please?



En sån här måste jag ha! Anpassad för människor såklart. Wow! Bara dynga vart man än är! Underbara teknologi!

abc-123

Jag har aldrig någonsin vart med om så mycket regn. Jag förstår inte hur det kan regna så mycket och så länge? Tar det aldrig slut? Vart kommer det ifrån? VEMS FEL ÄR DET?

Jag var på legevakten idag. Där konstaterade doktorn att jag inte var döende. Det var dom goda nyheterna. Dom dåliga var att jag fick betala 275 kronor för besöket. Medans jag drog kortet hörde jag en melodi i skallen som jag hört på dramalektionerna för många år sedan; "... han sa, du får väljaaaa, mellan peeengar, och livet... ooo DÅ tyckte jag... livet lät bra. baadam!"
Det hela med en viss tangorytm. I det här läget hade jag faktiskt behållt pengarna, och betalat med livet. För det här jävla regnet ger mig ingen livsglädje alls...

Behöver en motivationsrik bild nu.



Såååja.

Om du vore krabba.

Jag såg just en dokumentär, Deep Blue. Väldigt snyggt. Typiskt BBC National Geographic aktigt. Bra skit. Hursomhelst, i den filmen så var den sekvens då massa småfirrar simmade i en stor klunga. Så kom tonfiskar och attackerade dom. Och inte nog med det, ovanifrån kom fåglar, och det stannar inte där. Fåglarna nöp inte bara tag i firrarna, utan dom simmade ner och attackarade också. Så ett tag var det småfirrar, tonfirrar, och fåglar. Under vattenytan. Ponera nu att du är en liten krabba eller dyligt som bara tjillar i närheten och leker "gömma nyckel". Om din krabbkompis frågar vart du lagt den så kan du ju inte säga fågel, fisk eller mittimellan. Det suger. 





Jag börjar inse att jag måste göra något kreativt snart. Jag var en väldigt påhittig grabb när jag var liten. Byggde robotar av glasslådor. Rymdraketer av toarullar, men även kikare. Fästningar av lego och annat skrot. Mastermind. Vart är barnet i mig? Eller fan, jag vet vart det är. Precis under ytan. Skrapa bara lite. Men vart är mina TOOOLS?!

Feberdrömmar med riktigt kött.

Jag brukar drömma mycket, och konstigt. Men även jag vet var gränsen för "normal" dröm går. Inatt någon gång drömde jag världens längsta dröm, och det sker vanligtvis på bakfylla med vätskebrist eller i feber. Jag var ett lejon. Inte i Afrika. Utan jag var ett lejon, på en djurpark. Ett maffialejon. Av någon anledning hängde jag och mina homies på ett tak och diskuterade affärer, för där kunde inte skötarna se oss. Ute på en av mina vanliga rundor så ser jag en lite nyckelknipa som jag haft i jobbjackan IRL i snart 2 år. Kallar den min voododocka. Liten, av tyg, ful som stryk. Nu i drömmen fick denna liv, och stack. Jag var helt förkrossad, men ändå glad. Sen åkte vi pansarvagn och drack sprit. Livet lekte. Tills vi kom till elefanterna. Åh, vilket blodbad. Har ni sett 300 eller? Det här dubbelt så grisit, kalla det 600. Svansar, snablar och jumboöron låg utspritt över hela skogsdungen. Jag visste att jag var halvvaken, men jag hade en feberfrossa som hette duga. Så jag fortsatte vara i mitt tralaland tills nu. Då jag vaknade. Och när jag vaknat har jag drömt lejondrömmen sen sist jag vaknade till, alltså runt 8 snåret. Nu var klockan 12:59. Bra grej! Tummen upp! Nu ska jag genast sätta mig ner och skriva ner drömmen, och sälja den till någon regissör som trippar på LSD, han lär gilla det. Ringde nyss till legevakten och checkade hur lång tid jag hade kvar. Dom sa att jag borde komma in om det blev värre. Vanlig influensa var hårdare än svininfluensa. Jag krystade fram och gav födsel till ett riktigt magskratt. Så började hon skratta. Så sa jag, men om du nu säger att jag inte har symptomen för svininfluensa, och att svininfluensa inte är lika hård som vanlig influensa. Så är det här bara dåliga nyheter du ger mig va? And then we had a laugh. Scen.

Hur stor är chansen?


RSS 2.0