Två idoler på väg upp!

Till skillnad från er dödliga som har artister som idoler, så har jag företag. Och det är inte krångligare än så att det är ett svenskt och ett amerikanskt företag. Ni kanske förstår vilka jag menar? Det är SAAB och det är Apple.

SAAB
Först ut med turbomotorer på personbilar och sätesvärme. Sleek och nice design till skillnad från plåtburksvofflo!

Apple
Jag säger bara: Macintosh. Musen. iMac. iPod. iPhone och minimalistisk design.

Nu har SAAB blivit köpt av Spyker och det var fanimej på tiden att jenkarjävlarna släppte de rostiga klorna kring det bästa Sverige producerat efter ABBA och Kalles Kaviar. Alltså seriöst, efter att den sista helsvenska 95:an gjorts så gick det bara utför. 92-x. Subaruklonen som osade så mycket fail och freak att hela USA-marknaden förmodligen tappade smak för SAAB. Nej låt folk med riktiga ambitioner ha SAAB. Amerikaner vill ha såsig dämpning, däckskrik, köra utan ABS, ESP, TCS mm och ha bensinslukande rishögar istället för alerta hybrider. Och inte nog med det att SAAB köpts upp, Apple har även en liten show imorgon, som vanligt. Och till er alla Applekritiker som säger "aah men Google´s mobil spöar skiten ur Apples.". Ja, det gör den nog på vissa delar, men ha även i åtanke att Google´s mobil släpps NU i USA, och om ett halvår i Sverige, samt att iPhonen släpptes för mååånga år sedan. Så idag, den 27:e Januari 2010 är det dags igen. En ny produkt ska se dagens ljus. En produkt som alla, även Applekritiker kommer ligga hemma och drömma om bara för att explodera i "I TOLD YOU SO" utbrott direkt när någon annan, 2 år senare, lanserar en liknande men värdelös produkt. Men vad det än blir för produkt eller produkter, så kommer det vara i ytterst framkant av allt annat tidigare sett av någon firma utanför mässor och prototypavdelningar.

Jag minns när iPoden kom. "ööh onödigt dyrt". Ja men se på fan, det råkar ju bara vara den bästa mediamaskinen som finns i handformat. Hoppla. Folk säger inte mp3 längre, de säger iPod. Saker har inte mp3 uttag längre, de har iPod dock eller iPoduttag. BOYA! Så vare sig det blir en iPod, iPhone, återlansering av Newton som floppade eller bara några nya sladdar, så kommer det vara i absolut TOPPKLASS!

iPhone kör med touch och i min värld finns ingen bättre touchmobil. För det är touch det handlar om och inte semi-touch. Med 5 knappar längst ner, 3 på sidan, 2 ovanpå OCH lite touchfunktion i själva displayen. Nej Apple kör med renodlad touch, förrutom de kritiska knapparna som behövs för en påslagning, reboot och fysisk tillbakaknapp.

Jag säger bara en sak. Länge leve Apple och SAAB. De två företag jag SUKTAR efter att få leva i symbios med resten av mitt liv.








Etylformiat

I ett område i Vintergatan kallat Sagittarius B2 finns stora mängder Etylformiat. Ett ämne som ger rom sin arom och hallon sin smak. Förstår ni allvaret i detta? Rymden smakar hallon! Hur ballt är inte det? Nu verkar det ju hyfsat gay att vilja bli austronaut. Sväva runt tyngdlös i en Bacardi-rum värld. Det är tjejigt att vara austronaut från och med NU.
Buzz Aldrin undantaget, som spöade en snubbe som ifrågasatte månlandningen.
Buzz-Tönt 1-0.

Artikel på engelska här. även skriven på min födelsedag. Vilket tecken!

creative weekend

Idag har jag spenderat hela 6 timmar jobbandes, och hela 3 timmar av dom, var rast. Så jävla värt! Eftersom dagen började så bra tänkte jag att den kunde fortsätta bra, så jag drog och tränade, solade och satte igång lite White Power musik när jag kom hem och kände mig häftig. Nu är det dags för sömnen min.


Tänkvärt

Ta ett flyg, fyll det med folk som är villiga att hjälpa till och kan hjälpa till. Fyll det även med mat och medicin och allt som behövs. Flyg ner det till Dominikanska Republiken. Medans flyget är på väg, skyffla svårt skadade till flygplatsen i Dominikanska. Skippa byråkratin. Det är människor, vi.är.EN. Skeppa dom hem med flyget till ett sjukhus från det land flyget kom. Behandla dom. Låt dom bli starka. Sen kan dom få åka tillbaka och hjälpa andra, med ett nytt flyg, fullt med nödhjälp. Hade vi vart civilicerade i alla led, hade det varit så, och ännu mer optimalt. Men nu, tyvvär så styr pengar pch makt och fjantig politik. Någon sitter ju på sjuka mängder vatten, GE BORT DET. Någon sitter på medicin. GE BORT DEN. Nej just det, ni väntar på att någon ska skicka ett SMS till en hjälporganisation, som i sin tur tar sin del av kakan, en rejäl del, och sedan för överskottet köper lite grejer från er. Skickar ner till de drabbade, och sedan kallar sig för hjälporganisation. Vi lär våra barn att ta hand om varandra och inte bråka med utländska barn på sina dagis och skolor. Men direkt när det händer nåt i big world, så skiter vi fullständigt i vem som behöver vad. Minst pengar förlorar, fel hudfärgar suger. Är det vad vi har kommit till att bli? Idioter? En kedja är inte starkare än sin svagaste länk, och just nu är den "starkaste" länken hos oss, den svagaste. Vilket är pretty fucked up.

Det var allt. Godnatt, imorgon ska jag lasta flyg som jag vet tar cirka 22 bårar med tillhörande läkare. Vi har tillochmed ett Uniceffärgat flyg. Ironiskt nog lär det inte dra till något ställe med bistånd. Det är en reklampelare som drar till Las Palmas och Paris. Sjuka värld.

whoop that kid he's a mothafukkah!



Jag gillar sista meningen. "Jag vill löpa linan ut." Vilken jävla legend. Jag ser det inte som något annat än att han vill dräpa ungjäveln. I know I would. Ser en 70 årig Ronald framför mig, med motorsåg och strumpor. "Come to PAPA kiddyfuck!"

Bra där Ronald! Mer civilkurage. Daska till ungen, du har mitt fulla stöd! När jag blir 70 och inte klarar av att lira xbox längre kan jag lova att jag också kommer veva kids!

Påven dissar Avatar.



Jaha, skräll att kyrkan ogillar Avatar. Dom hatade ju DaVincikoden och allt som tyder på att kyrkan igentligen är ett jävla mambo jambo. Självklart kan kyrkan funka som tröst för vissa, men att dissa Avatar för att den inte dyrkar kyrkan på något sätt är bara runt bull! Jag har ett meddelande till dig [email protected], fuck you!

Din kyrka är till för obildade och HYFSAT old skool!

när börjar livet?

när ska jag ha hund brud och hemmabio? man kan ju fråga sig själv... va äre för liv man lever VA! ingen jycke, ingen hona, ingen tv ens. fyfan. inatt sov jag 1 timme. har lyckats somna varje sekund jag fått på jobbet. smooth! sov tillochmed innan jag skulle pusha ett flyg. duktigt! har insett att det är nåt fel i kablarna här. om jag har datorn på laddning, och telefon, och rör i båda, så får jag en stöt. förklaring någon? vad fint jag har skrivit, nästan bara små bokstäver. väldigt emo.

När allt känns tungt...

så kan du ju fundera över tanken att du ska dö en dag, och måtte det inte bli en helg!

Just nu känns det som en rätt soft känsla att nå Nirvana eller 77 oskulder eller Valhall eller whatever place. Befriande även. För när jag ser att alarmet står på 03:50 så finns inget hopp om fred och kärlek. Hur fan kan det finnas kärlek på en planet där folk tvingas gå upp så tidigt? Herregud! Det finns folk som står på knä betydligt kortare tid än mig och tjänar minst det femdubbla! Va äre för värld man lever i! Dags att stämpla ut. Gardermoen behöver mig verkligen imorgon, och kvinna läs detta: Jag har LAXAR på kontot!




Haha! Garderober...

Dagens Googlade

Det här är ju bara rasistiskt. Huh! Ska det va så? Va va? Med risk för att låta som Sverre Olofsson, ska det va så? va va va? Nej ner i tunnan! Back to Alta Vista dear!


Fyttigrisen så kallt!

Och kallare blir det! Imorgon ska det tydligen vara -24ºC på jobbet. All denna kyla sägs komma från Ryssland. Hur.I.Helvete.Lever.Dom.Där?
Vem fan traskade runt med boskap och fruga och hejfaderittan och bestämde att "OH, här ska vi fan bo!"
Han måste ju ha vart helt intelligensbefriad! Efter 40 minuter ute idag så tappade jag känsel i tår och fingrar. Efter 2 timmar var det värre. Efter 4 timmar började det bränna bara, vet inte hur eller varför. Kallbrand kanske? Sen efter 6 timmar gjorde det bara så jävla ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och idag var det bara -18ºC, imorgon väntas mer kyla! Soft! Kan inte alla kalashnikovskjutande adidasbyxebärande alkoholiserade Ryssar ta och sätta eld på all skog dom har? Så vi kan få lite rejäl Global Warming? Just nu är det ju ett skämt! Aldrig vart så kallt, och folk oroar sig för att isarna ska smälta. Newsflash: Is smälter inte när det är så kallt att fingrarna blir svarta! Tur som fan så kom kapten på KLM ner efter att vi stått och försökt värma hydraliken i dörrarna då dom frusit, med en varsin kopp gudomligt kaffe och kex.

Peace and love.

06-01-2010
Vostok. North pole.


RSS 2.0