Big Bang!

Igår var det storfylla på Stargate! Fyfan vad bra det var. Vi var säkert 25+ där.
Jag sket just en kluns på toa, och tittade på våra söta silverfiskar. Såg inte Bruno, den stora... han måste vara på semester. Istället har det kommit en putteliten silverfirre nu som leker febrilt i en gammal toarulle.

Det diskuteras friskt om att jorden kommer gå under imorgon. Att några foskare av misstag kommer skapa ett nytt BigBang! Folk tror seriöst att dom byggt en tunnel för massa miljoarrrder bara för att förstöra världen. Kom igeeen, så snåla som folk är? Faktum är att den "sketastora" tunneln alla pratar om i själva verket är en partikelaccelerator. Det är CERN som snickrat ihop denna makapär. CERN står bakom en rad finurliga uppfinningar, till exempel www... The woooorld wiiiide web. Internääääät.
Fan alla brightheads i världen jobbar där, nu snackar vi BRIGHT kids! Inga baristor... som för övrigt måste vara världens enklaste jobb. Speciellt med tanke på att man kan köpa en maskinjävel som gör kaffe bättre än de flesta baristor.

Jag väljer att se på det såhär.

  • Dom lyckas återskapa ett bajjalitet BigBang och kan på så sätt lära sig en massa om VÅRT universum och massa jota. Jag ser fram emot detta, då jag även tror dom kommer uppfinna öl som kyler sig självt och håller kolsyran kvar. Bilar som flyger och viktigast av allt, bajs som inte kletar.
  • Om nissarna på CERN gör detta till ett nytt BigBang, ja... då finns inte mycket kvar vi kan göra. Tror inte det kommer börja brinna i farstun och skaka i hela huset, skulle gissa att att bigbang är BIGBANG, och förmodligen ett ganska skönt sätt att stämpla ut på.

För övrigt har YouTube blivit ett jävla skämt. Finns inga originalvideos kvar. Snåljudar som sitter och bestämmer alltså!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! ja ja hörde om de idag.. :P På kvällen efter att jorden gått under. Haha! Ja bara skrattade åt de:)

2008-09-10 @ 23:45:12
URL: http://idadorable.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0