30 miljuner och 365 stockar i stjierten!

Grabbarna bakom Piratebay har fått sin dom. 1 års fängelse och 30 miljonor SEK i skadestånd. Nu har svenska rättsystemet visat att dom VERKLIGEN styrs av pengar från industrin. Det skiter i om dom dömer fel, så länge det främjar mediamogulerna, as usual. Kom igen då, folkrörelse ftw! Alla följer dessa små steg, så ska ni se att dom kommer TVINGA oss att betala en viss kostnad till mediaindustrin på deklarationen, eller varje månad.

  • Köp ALDRIG, NÅGONSIN en CD, DVD, BlueRay disc.
    Vare sig med musik, film, eller program. Ladda ner allt du behöver. Det finns, det är gratis, och det funkar.
  • Gå aldrig på bio. Du kan ladda ner filmer istället. Det är trevligare att sitta hemma och titta, du kan prata, du slipper annat folk.j
  • Fortsätt ladda ner. Jag gör det. 
thepiratebay.org
tankafett.org
mininova.org


Alltså, för att se det hela ur ett annat perspektiv, så borde ju den som står bakom Blocket.se stämmas på samma sätt? Där kan folk med "fel" synsätt köpa en bil, ett vapen, etc, och råna en affär. Så in med Blocket.se ägaren/ägarna i finkan. Hela Flashbacks grundare borde ju lönnmördas. Där finns allt från droger, nerladdningar, hacking, politiska diskussioner, etc. Tänk så mycket ondskefullt som planerats genom den sidan bara? För att inte nämna General Motors. Alla bilar som är elektroniskt spärrade vid 250 km/t borde man ju se som rena rama bakelserna. Dom är ju gjorda för att man ska kunna köra så fort! Eller hur? Vägenmärkena och lagen säger nåt annat, så säger inte biltillverkarna emot. Dom bara tillhandahåller snabba bilar. Så får den som vill köra för fort göra det. Gå till biblan, låna en bok, kopiera den på din Canonkopiator du köpt på Elgiganten, och sprid boken, gratis! Sen när du blir åtalad och fälld, så ska du ha med dig både Canon och Elgiganten, som gett dig medlen du behövt för att kopiera, och bryta mot upphovsrättslagen.

Det här är ju helt sjukt alltså. Våran frihet inskränks mer och mer. Sist jag kollade i nån skvallerblaska så såg varenda A kändis ut att må bra iaf. I deras Malibu mansion eller New York flat.


Kommentarer
Postat av: Tindra

hahahha är det sant ? Fyfan, är ketchup också kemi ?

2009-04-17 @ 18:08:09
URL: http://tindraangel.blogg.se/
Postat av: elin

you go girlfriend!

2009-04-19 @ 01:00:49
URL: http://elingustafsson.blogg.se/
Postat av: Sara

gå på bio ska man göra, annars blir min pappa ledsen.

2009-05-19 @ 10:56:02
URL: http://sarabjorck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0