Någon som vet?

Minns ni för en herrans massa år sedan? Då specialstyrkor stormade ett hus någonstans i USA eller liknande, och hittade en vuxen som höll en liten latinamerikansk pojke i famnen? Har tänkt på vad hela dealen med det var och skulle vilja veta mer. Såg på femte säsongen av Southpark, som förmodligen är från cirka år 2000, att den bilden flashade förbi i introt. Så nu undrar jag, någon som VET något om det här? Jag hörde ju, precis som alla andra, hela skiten på nyheterna etc. Men har HELT glömt bort vad det var. Något om att han skulle deporteras, eller inte. Var det fejkat för att gynna presidenten eller vad var det? Common! Help!



Bilden är ju klassisk alltså, ni borde känna igen den!

Kommentarer
Postat av: Anton

Jag tror bestämt att pojken hette Alex. Han bodde väl med sin pappa i USA men skulle skickas hem till sin morsa i sydamerika eller nåt? Blev ju lite extra uppmärksamhet just p.g.a. den där bilden när polisen står och siktar med automatvapen på ungen..

Googlade lite utan resultat, men jag kan garanterat leta rätt på skiten åt dig för en liten belöning. Vad har du att erbjuda?

2009-03-17 @ 18:18:06
Postat av: Anonym

Han hette Elian Gonzales och han blev tagen av sin mamma utan sin fars vetskap till USA från Cuba, Morsan dog på vägen dit och Elian blev själv. Allt Elian ville var att fara tillbaka till Cuba till sin pappa men USA försökte använda han i propaganda liknande " ELian flyr från diktaturens käftar" Elian är äntligen fri" fitt usa fick lämna tillbaka han till slut...Cuba-USA 50-0

2009-03-25 @ 18:01:48
Postat av: Anonym

Föregående inlägg skrivet av Insane och därmed copywrightad som fan

2009-03-25 @ 18:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0