Råttfolk i Pakistan

Inte nog med att vi alla vet att sjukt många paki´s är fula som fan. På senare år har det kommit fram att råttliknande folk irrar runt kring templen och tigger pengar, styrda av maffialigor. Lite som i Slumdog Millionaire. Men nu snackar vi mer Slumrat Uglyfuck Shitface. Gud vad fula dom är. Det värsta av allt är att jag och Toni såg en sånhär idag i Oslo. Fast han hade väl Light versionen av själva råttsyndromet. Men han var bra jävla ful ändå! Helt övertygad om att han har råttgenerna från Pakistan i sig! Forskarna har en förklaring på detta, inavel. Eftersom många i mellanöstern gifter sig med kusiner på sin pappas sida, allt enligt traditionerna. Smart där. Utvidga släkten, bokstavligen. Ut med ingenting, in med det gamla.



Forskarna är ju helt förbryllade över hur det kan förekomma sådan grov inavel, och att dom utnyttjas så pass mycket. Jag undrar bara hur dom kan bli så JÄVLA fula, seriöst! Dom drog ju inga storvinster i gen-lotteriet direkt.



Några kvinnor brukar även be i ring runt dom här. Och säga att dom är sända från ovan. Att dom är heliga. Jo tjena. Ni kanske blev tappade som små eller?



Inavel eller medecinskt mysterium? Jag har svaret.



Alla har samma pappa! Spock FTW!

Nanu nanu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0