Lektion till alla barn.

Hej
Nu ska ni få höra vad jag tycker ni ska göra. Fortsätt reta alla som ser konstiga ut och är fula på skolan. Kom igen! Det är helt okej att göra det. Jag vet att ni kommer få gå på samtal med rektor och lärare och skit, men fortsätt bara. Det är helt okej. För det är tamejfan dom signalerna man får från vuxna ute i världen nu. Aftonbladet skriver gång på gång om vilken världssensation Susan Boyle är. Susan Boyle... Oj oj oj. Det är en människa som kan sjunga helt enkelt. No more i mina ögon. Men ser ni små barn, med tanke på att Susan Boyle ser ut som någon som käkar sina egna snorkråkor samt fick höra av av sina felon spermbuddies att -"Kom igeeen, ge den en chans, det kommer bli kul! Fatta vad chockade dom kommer bli! Vi chillar hörni, låt mongot hinna först!", så KAN hon inte vara bra på något. Hon är ju ful liksom? Det är så alla vuxna tänker. Lär er det. Det har blivit en jävla världssensation att en ful människa kan sjunga. Vad ger det för signaler? Jo, att det är helt okej att se ner på alla som är fula, tills dom kläcker ur sig någon grym talang. Nu ska Susan Boyle vara med på Oprah också. Vad fan ska hon få höra där? "But Miss Boyle, how, I dont... from where are those beautiful sounds coming? I mean, u look like shit!". Vad är grejen? Är det första gången NÅGONSIN någon kan sjunga eller? Har ni upptäckt liv på andra planeter? Hon är ingen Pavarotti direkt, hon är mer en Darin. Och där har vi ännu ett exempel, grabben med värsta kranen fick några småfnissar i audition, han hade ju fan tandställning! Men sen när dom hörde han sjunga då jävlar.

Så kids. Gör som vuxna, se ner på alla fula, tills dom visar talang, sen kan ni låtsas bli häpna! VAA? KAN DU SJUNGA? MEN DU ÄR JU FUL!?


Kommentarer
Postat av: Rune

Eller så kanske man ska tipsa barnen att göra plastikoperationer så de ser ut som någonting en avfallskvarn bajsat ur sig genom ett opassande avelsprogram med en inkontinent sjöko, en deprimerad daggmask från Tjernobyl och en bäver med ätstörningar. Jag menar, visst skulle de bli retade i skolan, men tänk vilka ovationer som skulle bli utdelade enbart på grund av de faktiskt kan äta snor, utstöta ljud som någon påstår är sång och göra fina snorbubblor. SAMTIDIGT! Revenge of the retards!

2009-05-08 @ 16:21:00
Postat av: elin

precis va ja mena i små drag för några veckor sen:P

2009-05-09 @ 11:41:23
URL: http://elingustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0